Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Namuči se ti sa nalozima više nego sa telefonom :)

Sada je ok sa nalozima ;-)
E pa valjda je taj jflex kako si reko? Gde to da vidim? I ako smes ovde da mi postavis link za root preko Odina

Sto da kukam? Sta moze po zlu? Ako sam svaki korak odradio?
Evo naso sam jeste taj telefon. E sada nema taj danricki softver ja sam instal.onaj mts-ov *** racunam ja koristim mts karticu :)

5257cbfd7f49be0194b8a36c51cafbfb.jpg

Poslednja izmena:
Ma nije po zlu nego nekad vrati stock recovery iako si flešovao custom... Ako se to desi flešuješ opet twrp samo tad u odinu odčekiraš auto-reboot (da se ne restartuje sam) i kad završi izvadiš bateriju i onda ga odmah upališ u recovery, bez bootovanja u Android, jer tad pri tom bootu on vrati stock recovery (ako vraća)

Ok je i taj mts, oni ne stavljaju bloat čini mi se, telenor stavlja one njihove aplikacije recimo... Taj nemački je samo malo noviji od mtsovog, verovatno ništa primetno od razlika.

Videcu popodne da li sam sve lepo razumeo kako se sta radi pa da fleshujem. Jer ako ne kapiram sta radim onda i ne pocinjem. Jednom sam brikovao zte blade pre 5god i od tada oprezno maksimalno :)

Znaci drugi korak gotov ;-) sada treba da vidimo sta bateriju zeza ;-)
stock + root yeeeee[emoji2] [emoji2] [emoji2]
746a886096b5ee9fc65850b66b5dafb8.jpg

PS ovog VOJKAN treba ga URAMITI i nedati mu da ide nigde od racunara ili telefona !
koliko mi covek pomogo oko roota pa to niko ne bi :D
odustao sam na kraju lik me ohrabrio
SVAKA CAST RODJO :)
+1

Poslednja izmena:
Gde da odustanes kad si već flesovao rom, ovo ti je potpuno isto, samo što traje 5 sekundi umesto 15 minuta :)

ma de cu odustanem nego tvrdim pazar :D
sace da pobrsisemo malo pa da vidimo ko kosi ko vodu nosi :)

ljudi a kako posle ako hocu da promenim custom rom ponovo isto radim iz odina i reseno ? el tada gubim root ili ne kako to ide...
p.s. sigurno to vec neko reko u ovih sitnih 521 strana posta ali ko ce pretrazivat :D

Jel moze neko da preporuci neki kasvetan usb kabl koji puni na 2000mA? Crko mi original kabl, punjac je ok ali nikako da nadjem neki koji moze da ga zameni... Jos bolje kad bi preporucili komplet, punjac i kabl, to uvek zatreba

Pozdrav! Imam problem kolega je pokusao da uradi upgrade sa 4.4.2 na lolipop sad sta je on radio nemam pojma, kada se upali fon izadje ona greska "Firmware upgrade encountered an issue...a kad hocu preko Odin-a da instaliram ponovo 4.4.2 izbacuje u startu gresku Failed, sta je tu sada ciniti?

Pozdrav ljudi!
Ažurirao sam na 5.0.1 svoj S4,poslije toga mi se znao zamrznuti i resetovati i tako više puta,vratio sam ga na tvorničke postavke ali isto je bilo.
Sada neće da se podigne sistem,dođe da izabrem jezik i ono početno,samo se zamrzne i počne da se resetuje :/ ali kada pritnisnem volume up+home button i tipku za paljenje normalno mi izbaci recovery mode,ima li nekog rješenja?
Hvala.

Pozdrav ljudi!
Ažurirao sam na 5.0.1 svoj S4,poslije toga mi se znao zamrznuti i resetovati i tako više puta,vratio sam ga na tvorničke postavke ali isto je bilo.
Sada neće da se podigne sistem,dođe da izabrem jezik i ono početno,samo se zamrzne i počne da se resetuje :/ ali kada pritnisnem volume up+home button i tipku za paljenje normalno mi izbaci recovery mode,ima li nekog rješenja?
Hvala.

Odradi Factory reset i wipe cache iz recovery-a ili zvizni preko odina novi FW.

Ako nemas nista pametno da kazes, bolje cuti.

Zvanican lolipop nikako da radi normalno.
Sad mi prilikom otkljucavanja telefona iskace ova poruka.

Prilozi

• Screenshot_2015-05-13-18-58-04.png
    Screenshot_2015-05-13-18-58-04.png
    60.5 KB · Pregleda: 121
I kod mene isto UŽAS!
Koristim ga 5min zamrzne i resetuje se.Odnio sam ga na servis i rekli su da je do sistema,valjda su ga vratili na Kit-Kat to i tebi preporučujem.

Meni sve radi bez problema, zvaničan OTA update preko Telenora na I9505. Ranije je bilo dosta bagova, zamrzavanja i restartovanja a sad sve radi kako treba. Jedino što sam primetio da je WiFi konstantno uključen nezavisno od toga da li je uključena opcija da se on isključuje kada je u stanju mirovanja. Baterija takođe uglavnom isto traje kao na 4.4.2. A S view cover sada radi bez greške, ranije je bilo ponekad nekih brljanja sa brojevima na ekranu ali posle apdejta toga nema.

Za wifi imaš opciju u wifi pa advanced scanning always available, to isključiš ako hoćeš

Za wifi imaš opciju u wifi pa advanced scanning always available, to isključiš ako hoćeš
To i jeste bug izgleda, i kada se koristi ta opcija WiFi se ne gasi u stanju mirovanja tj. kada se ne koristi. Barem je tako kod mene. Pošto inače net mi je uvek aktivan to mi i nije neki problem. Ali hvala u svakom slučaju. Ali sad mi je palo napamet da ga možda Viber ne drži konstantno uključenim, proveriću to.

Čekaj jel mislimo na isto? Ne pričam o onome keep wifi running gde imaš always i only on charger ili kako već, nego o onoj za lokacije, gde skenira mreže i kad ti ugasiš wifi na toggle, pa ga svejedno prikazuje u battery stats kao punu liniju.

Čekaj jel mislimo na isto? Ne pričam o onome keep wifi running gde imaš always i only on charger ili kako već, nego o onoj za lokacije, gde skenira mreže i kad ti ugasiš wifi na toggle, pa ga svejedno prikazuje u battery stats kao punu liniju.
uploadfromtaptalk1431603621265.png

Ovako je kod mene, mislio sam na tu opciju "Keep WiFi ON during sleep". Ali bez obzira što mi je ova opcija podešena na samo kad je uključen na punjač on mi konstantno drži uključen WiFi. Ali evo sad proverih opciju u Viberu i bilo je uključena opcija da konstanto drži uključen WiFi. Sad sam to izmenio pa ću videti. Ipak je izgleda bilo do Vibera.

Od prvog dana, od kada sam stavio poljski Lp rom na 9515 , ni jedan bug, sve radi kako treba.
Imao sam srece ili ne dr*am mnogo eksperimentisanjem ?

Ovako je kod mene, mislio sam na tu opciju "Keep WiFi ON during sleep". Ali bez obzira što mi je ova opcija podešena na samo kad je uključen na punjač on mi konstantno drži uključen WiFi. Ali evo sad proverih opciju u Viberu i bilo je uključena opcija da konstanto drži uključen WiFi. Sad sam to izmenio pa ću videti. Ipak je izgleda bilo do Vibera.

Da da viber overriduje to, sporazumeli smo se :) btw što želiš da ti se gasi wifi u idle?

Da da viber overriduje to, sporazumeli smo se :) btw što želiš da ti se gasi wifi u idle?
Pa mislio da bar malo ustedim na potrosnji baterije, kad ga ne koristim, recimo nocu. Puno aplikacija brlja u pozadini kada je net ukljucen. Mada obrni okreni to je uglavnom to, ne mogu bez punjenja jednom dnevno a nekad i dva puta. Mada znam i za opciju da iskljucuje wifi u odredjenom periodu koji se podesi. Mada nisam to koristio. Mozda cu probati da koristim tu opciju bar preko noci. :)

A ja ako fleshujem preko odina drugi stock sistem da li mi se gubi custom reacovery ili ne ?

Vrh Dno