Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

E hvala ti, sad ću da probam, hvala puno, i vojkanu :)
Edit: svaka ti čast, za 30 sekundi posla rešeno.. Bez alkohola..

Poslednja izmena:
ljudi kako je moguce da jos nema lollipop 5.0 za I9505 na sammobiles da nece slucajno 5.1 da rade odmah ili?

ma dzabe ovo ja sam ovo procitao i za nemacki rom pre vise od dve nedelje pa opet nista..inace nemacki sam i instalirao kao fora procureo ima nemacki bloatware i nema bas nikakvih bagova ali opet me cudi sto jos nema na sammobiles

I ja koristim nemački rom, radi sve kao sat, taj nemački bloat se može uninstalirati, tako da je sve kul...

Imam već godinu dana ovaj telefon (model 9506), oko mesec dana i Lollipop. Sve u principu lepo i brzo radi, ali moj subjektivni osećaj je da je prethodni telefon koji sam imao, htc One X (sa Android 4.2.2), ipak radio nekako bolje. Ne brže, već u smislu da se znatno ređe (gotovo nikad) zaglupljivao. Ne znam koliko ima veze što je ovaj telefon enkriptovan, ali bi opet morao bolje da se ponaša. Čisto jedno zapažanje zbog čega sam ponekad pomalo nezadovoljan...

Nije ni čudo. Enkripcija jede mnogo performanse.

Imam već godinu dana ovaj telefon (model 9506), oko mesec dana i Lollipop. Sve u principu lepo i brzo radi, ali moj subjektivni osećaj je da je prethodni telefon koji sam imao, htc One X (sa Android 4.2.2), ipak radio nekako bolje. Ne brže, već u smislu da se znatno ređe (gotovo nikad) zaglupljivao. Ne znam koliko ima veze što je ovaj telefon enkriptovan, ali bi opet morao bolje da se ponaša. Čisto jedno zapažanje zbog čega sam ponekad pomalo nezadovoljan...
Enkripcija je ubica performansi. Usporava i nexus 6.

1bdddf8a4165ad160810daf9f36be9b5.jpg

Jel ovo znači da mi ne dozvoljava prelazak na Lolipop i da moram da majstorisem sam jer sam dobio rutovan telefon ili sam u krivu?

Znaci da je rutovan tel. Moraces sam da ubacujes firmware preko odina.

pozdrav ljudi, da li je neko mozda menjao weather app aplikaciju sa fabrickom app sa s5, svidja mi se vise, pokusao sam, izbrisao iz system/app nesto, ubacio od s5, menjao permissions, ali sam tu nesto zeznuo, koristio sam ovaj metod: http://forum.xda-developers.com/gal...-app-mod-apps-collection-s4-lollipop-t3009820

naravno da sam nesto zzeznuo i sad se upetljao, imam wigdet koji nema sliku, samo slova i temeraturu, kad kliknem na njega kresuje i tako? da li moze mala pomoc, za *****e tutorijal po mogucstvu? :)

Da, ugasiš telefon i stisneš u isto vreme ta tri dugmeta (vol +, home i power).

Ustvari, da li neko moze da okači ovde dva foldera iz system/app, to su accuweather i weather deamon ili tako nesto lako ćete naći, hvala puno unapred?
Stvarno bi mi pomoglo, da ne flesujem sve ispočetka bez razloga..

Poslednja izmena:
Odradio sam.HVala za pomoc.

Jedno pitanje,imam FlashScore aplikaciju na telefonu,u podesavanjima FlashScore-a je namesteno da se cuje ton kad neko da gol. E sad,taj ton je isti kao i za sms,gmail,viber i slicno. Kako podesiti da FlashScore daje drugaciji zvuk od ostalih?

Udji u aplikaciju, procackaj i Nadji zvuk za obaveštenje i promeni..

U samoj aplikaciji takve opcije nema! Ortak ima neki Huawei i on je to namestio u opcijama telefona,deo za zvuk pa on ima opciju za OTHER,na S4 to ne vidim.

Ništa, znači ostaje mi fleš ponovo.. Ko mi kriv kad ne bekapujem :)

Svi smo videli, eto juce je bas postavljen link... [emoji12] [emoji2]

I kako radi?
Drugar već duže čeka update pa ako nema nekih većih problema da mu flešujem...

Meni za sada radi super,nema nikakvih problema

Svi komentarisu da je ok, ja nisam flesnuo, cekam preko ota...

Nazad
Vrh Dno