Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Vojkane javi kako se pokazala baterija.

Hoću nema frke. Doduše nisam imao puno ciklusa na kitkatu, skoro sam uzeo telefon, ali moći ću valjda neko okvirno poređenje da napravim.

Nego ovi korejanci mi stvarno nisu jasni... Toliko odsustvo smisla za dizajn ui je meni neshvatljivo. Tu inače piše connections. I kakve su ovo žuto na tirkiznom kombinacije...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423008283882.jpg
    uploadfromtaptalk1423008283882.jpg
    36.3 KB · Pregleda: 173
Ajd ko da sve vreme camis u settingsu, pa da ti smeta :p

pa dok proveravam ima li leak :D

a inače kad si na tom connections tabu onda se taj natpis skroluje :D:D:D

Pozdrav! Galaxy S4 poceo je da izbacuje gresku "sim card error" i pise da telefon mora da se restartuje i tako malo radi pa opet mora restart, da li je neko imao taj problem?

Ili je oštećena kartica, probaj da staviš neku drugu ili je oštećen sim slot ili je možda ušla malo prašina ili nije dobro nalegla sim kartica.

Eto, pa probaj sve to, pa ćeš znati ;)

Flash custom recoveryja pa flash SuperSU iz njega.

@Zixu kako ti radi recents? Ovo mi je neverovatno čak i za Samsung, ne znam jel problem do mene ili su stvarno ovako uradili

odlicno veruj mi odlicno....telefon radi po meni nenormalno brze na ovom portu lolipopa nego na kit ketu....skrolovanje u muzickom plejeru je bagovalo na kit ketu sad na ovom lolipopu ne....recents ne baguje ni malo....zvuk u slusalicama je jaci nego na kit ketu......odusevljen sam uzimajuci u obzir da je ovo port od I9508.....da su namestili da radi i wi fi ne bi vracao na kit ket uopste..ceo telefon je brzi na primer skrolovanje u meniju je bagovalo na kit ketu na lolipopu ne....

Post 7118

Imaš i na sammobile rom

@strider izgleda da ne radi na LP... A i gde da guram nove aplikacije u ram, ionako kuburim sa njim :)

Pa naravno da ga nema :d

Ovo je LP, naravno da ce imati drugaciji kod.

Pazi ako flešuješ verziju sa xda koja je u 4 zasebna fajla, kažu da briše ceo storage. Za tu sa sammobile koja je u jednom fajlu ne znam. Ja sam flešovao samo rom sa xda (samo AP) i nije obrisala ništa.

Instalirao sam sa verzijom sa sammobile (ruska verzija) iz jednog fajla preko Odina, ali nije hteo najnoviji Odin 3.10 da se pokrene pa sam uradio preko starijeg 3.8. Ostali su svi programi, cak i oni koji su prebaceni na SD karticu. Ne rade mi samo rutovani programi, SuperSU i Titanium Backup. Testiracu jos malo pa da vidim da li da ga rutujem opet ili ne. Ostao mi je backup programa na SD kartici od TB, kako da ga obrisem bez administatorskih prava?

Pa dobro, ne radi WiFi čemu Lollipop ako ne radi WiFi ? Mislim, to je meni jedna od primarnih funkcija Androida.

pa jeste kako da skinem aplikacije preko interneta sa kartice.. *** inace odusevio me sistem ali ne znam kako ni to nisu uspeli da nameste kazu neki problem sa kernelom

Saks69
Saks69

Ja koristim 4-5 dana rusku verziju za i9500,prezadovoljan trajanjem baterije apsolutno bez bagova,kamera odlicna.Sve nepotrebne programe zamrznuo.Instalacija preko odina sva 4 fajla bez ikakvih problema prosla,odradjen rot.Cekam omega lizalica rom pa da se poigram sa podesavanjima.Meni ubedljivo najbolje odradjen rom za s4.

i jel ti obrisao internal storage kad si flešovao sva 4 fajla ili indijci na xda standardno pišu gluposti?

inače da, megaupdate, neverovatno koliko je bolji od kitkata :)

u kom smislu bolji?? objasnite malo ako nije problem.. verovatno zbog potpunog prelazenja na art runtime

i jel ti obrisao internal storage kad si flešovao sva 4 fajla ili indijci na xda standardno pišu gluposti?

inače da, megaupdate, neverovatno koliko je bolji od kitkata :)

Nije čitao sam ija tamo razne gluposti,ali ne kažem zna svašta da se desi da li našom greškom ili telefon jednostavno poludi,meni npr. pre 15-ak dana su prilikom promene roma obrisana sva 4 backap roma iz clockwork mod na sd kartici

znači indusi nastavljaju standardno. bilo mi je čudno što to pominje samo jedan lik i to tek tamo negde posle 400 postova...

@zixu
pa prvo vizuelno, ne osećaš se više kao da imaš android 2.3. ima dosta lollipop animacija, kad dođeš do kraja scrolla, kad nešto samo pipneš po ekranu itd...
mnogo je fluidniji, ne radi više kao traktor, kao svi samsunzi godinama. brzina nije bila loša ni ranije ali sad mi i to deluje bolje, moguće da je zbog arta što kažeš. famozni dialer i poruke se normalno startuju i kad nisu u kešu, nema više 3 sekunde čekanja.

Poslednja izmena:
pa da jos samo da izadje za I9505 i bice odlicno..a da li si proveravao zvuk na slusalicama da li se jace cuje nego na kit ketu?i opet taj kes negw citam ne treba brisati nedge treba a negde kazu treba ali samo odredjene aplikacije ja ga ne brisem porbao sam samo jednom da obrisem i mislim da je neko vreme sporije radio...ne moras da mi objasnjavas sta je kes znam...cleaner master je po meni potpuno nepotreban za ovakav telefon...greska je brisati aplikacije iz ram memorije...

svaki dan kucam na youtube i na google galaxy s4 I9505 offical lollipop relase date ali nista konkretno ne dobijem ja ocekujem najkasnije do 15 og

pa da jos samo da izadje za I9505 i bice odlicno..a da li si proveravao zvuk na slusalicama da li se jace cuje nego na kit ketu?i opet taj kes negw citam ne treba brisati nedge treba a negde kazu treba ali samo odredjene aplikacije ja ga ne brisem porbao sam samo jednom da obrisem i mislim da je neko vreme sporije radio...ne moras da mi objasnjavas sta je kes znam...cleaner master je po meni potpuno nepotreban za ovakav telefon...greska je brisati aplikacije iz ram memorije...

e nisam, ne slušam muziku na telefonu

ne brišem nikad ništa iz recents ceo život :) nema smisla, učitavaće sve od nule

Nazad
Vrh Dno