Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Da li postoje neke sanse da se u zvanicnom update-u ubaci slow motion kamera?
Flash custom recoveryja pa flash SuperSU iz njega.
@Zixu kako ti radi recents? Ovo mi je neverovatno čak i za Samsung, ne znam jel problem do mene ili su stvarno ovako uradili
Ubaci fancy swicher i podesi da on menja default recent barFlash custom recoveryja pa flash SuperSU iz njega.
@Zixu kako ti radi recents? Ovo mi je neverovatno čak i za Samsung, ne znam jel problem do mene ili su stvarno ovako uradili
i jel ti obrisao internal storage kad si flešovao sva 4 fajla ili indijci na xda standardno pišu gluposti?
inače da, megaupdate, neverovatno koliko je bolji od kitkata![]()
pa da jos samo da izadje za I9505 i bice odlicno..a da li si proveravao zvuk na slusalicama da li se jace cuje nego na kit ketu?i opet taj kes negw citam ne treba brisati nedge treba a negde kazu treba ali samo odredjene aplikacije ja ga ne brisem porbao sam samo jednom da obrisem i mislim da je neko vreme sporije radio...ne moras da mi objasnjavas sta je kes znam...cleaner master je po meni potpuno nepotreban za ovakav telefon...greska je brisati aplikacije iz ram memorije...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari