Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

a sta ti mislis o nekima koji kazu jao nemas cleaner master instaliraj odmah?? za sta ce mi? telefon ima 2 gb rama nije tipa neki zte ili tako nesto da ima 512 ili manje pa da mu to treba a sto se tice recent apps meni je navika da kad god izadjem izbrisem :D mozda je to i bolje stedi bateriju

a sto se tice recent apps meni je navika da kad god izadjem izbrisem :D mozda je to i bolje stedi bateriju
Nije bolje i ne štedi bateriju već je više troši jer se aplikacije učitavaju svaki put iznova.

znam ali eto sta cu navika navikao sam da radim to kad sam imao zte blade g :D

Ja isto cim izadjem iz aplikacija obrisem sve iz recents-a... Baterija mi drzi oko 2.5h sot-a, bas cu par dana da probam da ne brisem iz recents-a nista samo sto smara npr kad nesto radim u aplikaciji i vratim se na home screen, i uzmem telefon posle pola sata udjem u istu aplikaciju a ona i dalje stoji tamo gde je stala sa radom umesto da otvori njen pocetni deo, npr citam neku temu na tapatalku, minimizujem, posle pola sata udjem u tapatalk on i dalje u temi :D

To i jeste poenta. Da li i na kompjuteru uvek palis i gasis pretrazivac npr. ? Ja bih poludeo da moram svaku aplikaciju da startujem od pocetka posle pola sata npr.

Da, i na kompjuteru gasim sve, evo danas cu da probam bez brisanja iz recents-a

Sad sam čitao na phonearena da je danas krenuo oficijalni update za i9506. Nadam se da će uskoro i za i9505. :)

brate reci mi da me zezas pa izasao za I9500 za I9506 sad,za I9508 a za I9505 nije jos

If you own the older, GT-I9500 or GT-I9505 model, you can either sit tight or hunt down the firmware image that is already seeding in Russia. wtf? pise I9505??? udji u link sta pricaju ovo za gt I9505 nije mi jasno

Pa dobro, biće za koji dan ili nedelju... a onda ćeš ponovo iščekivati kada će neki 5.0.2 itd :)

Zanimljiv grafik :D

Još jedan bug koji sam primetio je da mi nekad ne svetle senzorski tasteri iako ih držim na always on. Ništa strašno, na sledećem paljenju ekrana ponovo svetle, ali eto čisto da se kaže da ima neki bugić :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1423271507045.jpg
    uploadfromtaptalk1423271507045.jpg
    59.4 KB · Pregleda: 189
Izgleda da si isao na zanimljive sajtove posle ponoci, pa mu skocilo nesto :d

Zanimljiv grafik :D

Još jedan bug koji sam primetio je da mi nekad ne svetle senzorski tasteri iako ih držim na always on. Ništa strašno, na sledećem paljenju ekrana ponovo svetle, ali eto čisto da se kaže da ima neki bugić :)

Srpski meni? Jel se ti sprdas ili? :whip:

ne pišem jer nemam još usage 3-4 dana bez restarta. najviše što sam imao je bilo oko 30h i system je bio 650-700MB a toliko je i posle recimo 2h od uključivanja. deluje da jesu.

pokusavam da instaliram Phoenix v10 rom za S4 I9505 i nakon instalacije telefon konstantno samo ulazi u recovery philz touch ili twrp recovery probao sam oba, znaci sve odradim na svez stock cf root za s4 pa posle recovery i nece, a koji god drugi rom probam bez problema nakon instalacije ulazi kako treba, sta bi mogao da bude problem?

evo sad skidam fix za wi fi odmah cu da instaliram lollipop i taj fix kazu da radi

ne pišem jer nemam još usage 3-4 dana bez restarta. najviše što sam imao je bilo oko 30h i system je bio 650-700MB a toliko je i posle recimo 2h od uključivanja. deluje da jesu.

Neces ni imati, to zabaguje posle jednog dana, mora odma vadjenje baterije :d :d

Zato sto mora, a neko nema potrebu pa ni mogucnost za vadjenjem iste :-devil-:

ljudi ovaj port na I9505 radi kao lud nema bas nikakvih bagova da ne pise u about phone da je port ne bi se ni primetilo

Jel ima neko ideju šta bi moglo da bude podešeno, jer je I9505 počeo svako veče u 22h da mi isključuje WiFi... automtaski, ručno ga uključim i radi normalno do sutra uveče u 22 :rupa: Svašta sam gledao i nisam našao šta je, BLOCKING MODE mi je isključen, a umesto njega koristim SILENT SLEEP koji je podešen da isklj samo ton i to u 22:30.
Hvala na pomoći unapred.

Ja imam 9506 i mogu reci da sam zadovoljan za sad sa lolipopom telefon se mnogo manje greje i nekako je brzi,so se tice baterije jos nisam uspeo da testiram.

Jel ima neko ideju šta bi moglo da bude podešeno, jer je I9505 počeo svako veče u 22h da mi isključuje WiFi... automtaski, ručno ga uključim i radi normalno do sutra uveče u 22 :rupa: Svašta sam gledao i nisam našao šta je, BLOCKING MODE mi je isključen, a umesto njega koristim SILENT SLEEP koji je podešen da isklj samo ton i to u 22:30.
Hvala na pomoći unapred.
Vidi u advanced podešavanjima wifija

Nazad
Vrh Dno