Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Aha, to onda opravdava, ja sam se istripovao da ces ostati na prethodnoj verziji kao jer Lollipop nece dobro raditi. My bad. Stock Android je vrh, samo ako ima portovana Samsung kamera i sta ces vise. :)

na onim klipovima koje sam kačio lollipop i izgleda i deluje da radi mnogo bolje nego dosadašnji touchwiz... čekam da vidimo i to čudo :)

izasao port od I9508 za I9505..ali ne radi wi fi ja cu da probam cisto da vidim kako izgleda jer imam skinut 4.4.2 pa mogu da ga instaliram kad hocu

evo da javim probao sam radi odlicno brz je nema nikakvih bagova jedino sto ne radi wi fi neki problem sa kernelom kazu ako ovako bude radio i offical bice odlicno..prezadovoljan sam

Da da, tamo još ništa, ovo je tema na xda
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3017958
I9500XXUHOA7 Android 5.0.1 Lollipop Official Firmware [4 Files Odin Rom]

Ko ovde uopšte ima exynos, znam za stridera, ima li još neko?

Kažu da kad se isflešuju sva 4 fajla više ne može nazad na kitkat preko odina, samo preko custom romova.

jeste to je tacno i ja sam to cuo mislim na to da ne moze da se vraca nazad a nzm ko ima I9500 mislio sam da ce za I9505 prvo da izadje jer on je internacionalna verzija tako sam barem procitao...

Ko ovde uopšte ima exynos, znam za stridera, ima li još neko?

Kažu da kad se isflešuju sva 4 fajla više ne može nazad na kitkat preko odina, samo preko custom romova.

Izgleda da nema niko osim mene... Mislim da ne može da se vrati na stock KitKat, iako ga skoro niko na xda ne spominje plašim se memory leak-a pa zato još uvek nisam flešnuo to

Ja se uzdam u Samsung da je okrpio to :)
Čekam da nađem tamo nekog indijca koji deluje da ima pojma pa da mu tražim ss. Ono malo koliko sam video kod nas na forumu u S5 temi deluje da je ok.

ja sam imao prilike da vidim s5 sa offical lollipopom radi odlicno

jel si mu gledao možda koliko rama vuče system i koliko dugo je upaljen?

gledao sam oko 1 gb ne vise pa nzm radio je 12 sati sigurno mozda i vise pre nego sto sam ja video to jer sam gledao sve zanimalo me je sta sve pise u podesavanjima itd

Izgleda da nema niko osim mene... Mislim da ne može da se vrati na stock KitKat, iako ga skoro niko na xda ne spominje plašim se memory leak-a pa zato još uvek nisam flešnuo to

Sad čitam i kaže ovaj što je okačio rom da može da se flešuje samo rom (pošto su 4 posebna fajla za Odin) i da u tom slučaju može nazad na kitkat.

Aha, video sam kasnije da može sa tim koji si ti postovao.
Ako se flešuje onaj leakad (koji sam zakačio na prethodnoj strani) ne može da se uradi rollback, zato što se u tom slučaju briše imei. Verovatno će slično biti i sa oficijelnim, pošto je obično tako kad je Samsung u pitanju

Ja zadovoljan kako CM12 radi, stock nisam probao.

evo sad sam proverio na sammobile je izasao fajl za odin za I9500 za Rusiju....

da samo što posle njega nema nazad jer je sve u jednom komadu i flešuje i modem i bootloader a jedno od ta dva (nisam siguran šta) ograničava vraćanje na staru verziju (preko odina). doduše trebalo bi da radi preko custom romova koji idu iz recoveryja.

aj kad već nema niko, videću da ja grunem danas taj LP :D

I tako... :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422987023153.jpg
    uploadfromtaptalk1422987023153.jpg
    41.9 KB · Pregleda: 156
to na tu temu Screenshot_2015-02-03-19-29-50.png inace pod model number je I9505

Poslednja izmena:
Sad može da se remapira levi taster da radi kao na S5 i novijim, klik je recents a dugo držanje meni.

Koga zanima:
/system/usr/keylayout/Generic.kl

Za key 139 treba staviti APP_SWITCH
A za key 217 treba staviti MENU

Konačno liči na kršten telefon. Lepši i dosta fluidniji. I dalje ni blizu nexusa naravno, ali ne seckaju nebuloze tipa spuštanje notifikacija.
Doduše zato secka recents lista :D i to uvek i to mnogo.

U settingsu nema svajp levo desno, ni u dialeru, ali imaju npr switchevi u settingsu, to je razlika u odnosu na one preview klipove.

Lockscreen notifikacije su tu, silent mod mora preko blocking moda koji u stvari menja all/priority/none za notifikacije.

Ram po uključivanju (sa obrisanom gomilom bloata) 500-550 za system, nakon sat vremena 700-750 recimo (užas :D), videćemo ide li preko toga.

Sve u svemu ogroman update i to na prvi pogled na bolje. Ostalo je da vidim još to što si pitao, bateriju i leak, to ću znati za par dana.

EDIT:
rade i heads up notifikacije, SMS i whatsapp sam video do sad.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422996339722.jpg
    uploadfromtaptalk1422996339722.jpg
    63.7 KB · Pregleda: 174
Poslednja izmena:
Flash custom recoveryja pa flash SuperSU iz njega.

@Zixu kako ti radi recents? Ovo mi je neverovatno čak i za Samsung, ne znam jel problem do mene ili su stvarno ovako uradili

Nazad
Vrh Dno