Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

a si sigutran ti da je ovo za snapdragon 600 tj za I9505? kako tebi radi?

Jeste, probao sam i ceo dan sam na njemu ali mi bas brzo jede bateriju. Lepo radi, lepo izgleda, velike vizualne promene ali je sveeee BELO, nije bas najpogodnije za amoled :(

PS for all: Koji modem inace koristite?

Jeste, probao sam i ceo dan sam na njemu ali mi bas brzo jede bateriju. Lepo radi, lepo izgleda, velike vizualne promene ali je sveeee BELO, nije bas najpogodnije za amoled :(

PS for all: Koji modem inace koristite?

ja sam probao ovaj http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/rom-cyanogenmod-12-t2943934 i odlicno mi radi znaci telefon je i sa kit ketom brz a jos sa ovim lolipop auu ubica ne znam koja je razlika izmedju tog gpe i ovog sto sam ja instaliravao..na koji modem mislis?? a sto se tice modela ne znam zavisi,ako hoces da se zezas sa romovima onda I9505 a inace I9506 ima bolji procesor

Poslednja izmena:
A baterija kako ti drzi na tom cm12?

Modem na telefonu jedan jedini :)

A baterija kako ti drzi na tom cm12?

Modem na telefonu jedan jedini :)

nisam bas mnogo koristio ali trosi vise nego kit ket mada ovaj sto je napravio rom je ubacio nesto ne znam kako se vec to kaze da smanji trosenje baterije tako da bih opet morao da probam pa da vidim..
ps. taj apdejt je ubacio posle nego sam ja instalirao rom

@ aleksandar
Za pocetak probaj prvo samo kernel... KT bih preporucio. A od ROMa vidi sta ti se svidja... sve je manje vise isto (touchwiz romovi).

Jedno pitanje,danas mi stize S4 I9505. Pre ovog sam imao Sony Arc S. Njemu sam dusu izvadio sa romovima. Jel moze da se postavi link sa uputstvom kako se ubacuje kernel a kako rom na S4? Na Arc S kernel sam flesovao putem Flash tool-a,rom i gapps prebacivao na sd,ulazio u onaj meni do se odradjuju one wipe opcije... Kako to radimo na S4?
Posto mi je S4 pod garancijom na njemu ne mogu da ubacujem rom i kernel zbog garancije?

Google...

Није google edition него ако не знаш шта је galaxy s4 black edition иди на google па нађи.

Google nisam gledao,zato i pitam ovde...uh,tesko je naci tu ediciju.

Bude ih na KP.
Obrati pažnju na xda (a i zvaničnu) podršku kad odlučuješ između 9505 i 9506,ako ti je to bitno naravno.

Pricate kao da za i9506 ne postoje modovi na xda uopste ;) Ja sam imao i9505, stavio jedan custom i nikad ga vise nisam promenuo

Interesuje me da li postoji neka oznaka na bateriji kojom bi se skontalo da li je dosla fabricki uz odredjeni telefon ili je menjana?!

Mozes po oznaci telefona i baterije da zakljucis kad su proizvedeni. A baterije koje dolaze uz telefon nisu uvek iste...

Kako u Battery doctor namestiti da se pali avio rezim u nekom mom rezimu, nema medju opcijama? Tu opciju sam imao na LG L9, na S4 je ne vidim.

Ako iz Battery doctor ne mogu da kontrolisem avio rezim dajte predlog za drugu aplikaciju preko koje mogu automatski da ukljucujem razne profile (radni, spavanje itd..)

Imaš i Silent Sleep aplikaciju, neko mi je ovde preporučio i radi odlično.

Da li se i vama desava da se jacina svetlosti ekrana sama menja pa se sama vrati? Ja sam namestio na najjace ali primecujem da se neki put ekran sam malo zatamni pa se vrati posle nekog vremena?znaci osvetljenje je na najjace i nije auto

Kod mene je napolju podešeno na auto i primetno je da sam pojačava i smanjuje osvetljenje, nisam nikad išao na maximum, tako da ne znam kako se ponaša u tim okolnostima.

Da li je neko probao slusalice od iphona 5 ili 6 da stavi na sgs4 nnogo mi se svidja kako se cuju ali ne bih da ih kupim pa da ne rade inace cuo sam kako se cuju na iphonu 5

Nazad
Vrh Dno