Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

*** izgleda da ce morati da se menja proizvodjac ako covek hoce da se igra sa custom romovima ubuduce. Bas steta posle tri galaxyja cu morati da potrazim nesto drugo(nesto divlje :p)

S4 je prvi android koji nisam rootovao i flesnuo drugi rom. Pocecu da molim ribu da mi da u zamenu njen Nexus 4.

Mada kolko sam shvatio Knox ne sprecava flashovanje nego covek gubi garanciju i to je to

Ja jos nisam imao samsung koji nisam prvo spojio na odina i uradio mu root i cwm...ustvari kad bolje razmislim sa svakim telefonom sam tako (posto ne uzimam novi tel uglavnom nikad,znam da je ispravan jel kupujem od proverenih ljudi i ako je njemu radio tipa 4 ili 6 meseci znam da ce i kod mene da radi)!
Od garancije vajde nema u vecini slucajeva u nasoj zemlji!! Citam na xda da su pojedinci iz norveske (mozda i neka druga zemlja iz okoline) npr bez problema realizovali garancije cak i ako su se igrali sa softverom jel kod njih valjda garancija ide striktno na hardver i ako sta crkne duzni su to da zamene!!

Neki ce da beze, neki ne. Meni je i jamalov 4.3 sasvim dobar; da nema fps drop na snimanju videa u lowlight bio bi perfektan, drugi nikada ne bih ni trazio!!

Ja jos nisam imao samsung koji nisam prvo spojio na odina i uradio mu root i cwm...ustvari kad bolje razmislim sa svakim telefonom sam tako (posto ne uzimam novi tel uglavnom nikad,znam da je ispravan jel kupujem od proverenih ljudi i ako je njemu radio tipa 4 ili 6 meseci znam da ce i kod mene da radi)!
Od garancije vajde nema u vecini slucajeva u nasoj zemlji!! Citam na xda da su pojedinci iz norveske (mozda i neka druga zemlja iz okoline) npr bez problema realizovali garancije cak i ako su se igrali sa softverom jel kod njih valjda garancija ide striktno na hardver i ako sta crkne duzni su to da zamene!!

Pa dobro, kod nekih je uspesno ostvarena garancija, doduse na s2 :)

Moj drug je imao custom rom na njegog S3, ispadne mu, pukne ekran i jos crkao touch, bio u garantnom roku ali dzaba, nosio ga ipak u servis, popravili ga i ladno je prosao :)

Mene ne bi cudilo da je neki Sony u pitanju, u CT servisu, ali Samsung u BGE ili BGR - haaa, haa ;)

Fora sto nije u Srbiji nego u Austriji posto je tamo kupio, ja znam moj cale ima prijatelja koji je prosuo vodu na telefon i ladno primili na servis ako ne onda ide i zamena :) jer ljudi nece se zezaju a to je Zapad :)

Jooj, bre :) A mi se ovde napalili da je kod nas :D

Inace, veliko hvala korisniku koji je preporucio UT za zamenu stakla/ekrana. Decko je za vikend sredio ekran na mom S4, 65e me ispalo (LCD, a ne samo staklo). Za sada radi :)

Toliko mi je naplatio... LCD je garant otisao, nista se nije skoro videlo, samo mrlja u donjem levom uglu.

65e ekran sa staklom i plus ruke.
Suvise jeftino da bi bilo realno. Da nisi jedinicu ispred 65 zaboravio?

Mozda je on zaboravio, ja nisam.

Gledao sam po oglasima i zamena stakla npr na note 2 je u bg 80e a u kostolcu je 50e.
Ako si ti platio ekran sa staklom i rukama 65e onda si odlicno prosao.

Original u BG elektroniku kosta oko 180-200e naravno uz njihove ruke.

Tako da ne bih rekao da je original.

U BGE je 17.000 uz ruke, sto je 150e.
Ne znam kako, ali i da nije original, iskreno me **** **** :) Samo cekam da izadje Xperia T Ultra i ode Samsung u druge ruke, ne uzimam ih vise ;)

Stvarno? Ja sam mislio da je skuplje posto je za S3 isto tako cena, a kontao sam, ovo je noviji, pa jos i 1080p ekran...

Nije, 19300 din. je sa zamenom, 17300 je bez zamene u BG elektroniku. Pre neki dan sam menjao, pisao sam o tome.

Ok, nije ti bitno, ali da neko ne dobije pogrešne informacije iz ove teme. Kod tebe je zamenjeno samo staklo, a koliko znam kopija s4 ekrana ne postoji, tj ne postoji amoled, možda može neko da ugura lcd, ali to bi valjda primetio.

Inače ok su cene u BGE, ne znam što ih neki ovde napadaju, nigde nema po ebay display bez 170-200 dolara..

Kod mene nije staklo aamo menjano. Sigurno je i amoled otisao u out. Samo je prikazivao mrlju.
Ja sam skoro pitao u bge, bilo je 17. Ne cudi me ako je oko nove poskupelo.
U svakom slucaju, meni su UT sredili i amoled za 65e. Kako - ne znam. Vec sam bio spreman da prodam i s4 bez ekrana.

Mene udario zesci baksuz, punio mi se i zakacim kabal slucajno, povucem ga i sa pola metra na parket, nije mu nista :)

Poslao na PM, da ne bude reklama.

Moguce da stavljaju polovne ekrane posto ih dosta servisa otkupljuje, sto nije losa varijanta. Moj drug je na mom bivsem s3 menjao displej posto ga je razbio(a dobio je telefon u mint stanju:eek:) i prosao dosta jeftino

Sobzirom da je ovo srbija, verujem da bi i te polovne naplacivali kao nove ...

Moguce da stavljaju polovne ekrane posto ih dosta servisa otkupljuje, sto nije losa varijanta. Moj drug je na mom bivsem s3 menjao displej posto ga je razbio(a dobio je telefon u mint stanju:eek:) i prosao dosta jeftino

To sigurno, ekran nije nov.

Vrh Dno