Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Prijatelji samo jedno kratko pitanje: da li mozda postoji neki galaxy s4 i9500 koji je pravljen kao eksponat i ima dual core, 2gb ram, 8.1mp kameru i ima veze sa nemackom?

Prijatelji samo jedno kratko pitanje: da li mozda postoji neki galaxy s4 i9500 koji je pravljen kao eksponat i ima dual core, 2gb ram, 8.1mp kameru i ima veze sa nemackom?

Ako je demo unit on nema IMEI i nema antenu tako da je neupotrebljiv kao telefon. Moze se koristiti jedino kao wi-fi tablet ili navigacija.

Za tako nešto nisam čuo, demu unit da, ali on ima sve karakteristike kao i obični S4, ali nema funkciju telefona, kao što je Pablo napisao.

Hvala na odgovorima, nasao sam "to" u oglasima pa rekoh da proverim a inace idem sutra da pogledam, mozda se ispostavi da je to neka kopija, videcemo.

99% je neka kopija.

Ubaci i ja ovog Jamala. Imam par pitanja. Kako da iz galerije izaberem koje albume da prikazuje? Hocu da izbacim picasu, hangouts i ostale, samo da budu slike slikane telefonom. I koju aplikaciju za kameru da ubacim da mi cuva slike na kartici i da ima vise opcija od ove stock?

Ubaci i ja ovog Jamala. Imam par pitanja. Kako da iz galerije izaberem koje albume da prikazuje? Hocu da izbacim picasu, hangouts i ostale, samo da budu slike slikane telefonom. I koju aplikaciju za kameru da ubacim da mi cuva slike na kartici i da ima vise opcija od ove stock?

Idi na google account i iz sinhronizacije iskljuci sve sto ima veze sa slikama i posle toga clear cache na galerija aplikaciji. Za googlaj, ja koristim sve stock.

Toliko li vam dobro sve radi da niko nece ni da pridje ovoj temi?:)
Kad dobijem Sms i spustim notifikacije, pise mi lepo da sam dobio Sms od osobe XY a ime je inace XYZ. Uvek mi odsece zadnje slovo. U pocetku sam mislio da je do nasih slova ali sam kasnije video da nije. Cini mi se da mi se ovo desavalo i na CM10

Sece mi jedno slovo samo, ne ime niti prezime

Nema vox. Btw jamal izbacio r1.1 tj updateovanu r5 varijantu

Znaci dograo je do finala finala finala finala finala, njega bas krenulo :D

Jel vredi ovo nešto? Video sam nešto slično kao neki promo materijal za jednu našu firmu ali sa "ugradjenim" kablom od 10cm. Izgleda jako korisna stvar, staviš je u džep i puni ti se telefon. Ovu što sam video je sa micro usb kablom, 2600mAh, 2A, ko stvorena za naš telefon :)[/QUOTE]
od kineza sam porucio, ali expres 10.000 mah, oko 10 dolara . ove koje su knap, ne napune kako valja.

Koliko se vama puni mAh po satu? Ja nikada nisam video da mi se puni 2A koliko je jak punjac,nekada dodje do 1560mAh inace puni po 1A?

Ja se i dalje držim proverenog i fenomenalnog XXUEML6 JB 4.3 Stock 4.3-ojke by DjeMBeY. :)

Jedno pitanje,

Supruga ima S4 sa poslednjim MTS-ovim romom (XXUEMKF). Da li je moguće rutovati ovaj telefon sa de la Vega metodom da se ne aktivira Knox brojač?
Na XDA piše da taj metod ne radi sa bootloaderima posle MJ7, ali to je na temi za Note 3, pa sam mislio da je možda drugačije na S4.

Nazad
Vrh Dno