Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ijao, moj telefon leži u pirinču već drugi dan :( Jedva čekam da stavim taj novi GE 4.4.2 i da ostanem na njemu, svideo mi se mnogo ali me nervirao RR.
Vezano za Philz i CM. Ja sam imao neki par meseci star, probao i nije htelo. Onda sam stavio najnoviji i isto nije htelo. sa Clockwork-om je prošlo bez problema.

Naravno da nema, nego kad mu je vec counter na nuli (pod uslovom da nije radio zadnji ota :) ) samo da nastavi da cepa romove sa starim/knox free butloaderom medju kojima je i GE :)
Stvarno do jaja radi ovaj poslednji 4.4.2 jamalov...

Nisam nista update i counter mi je na 0 i dalje. Evo sad cu da probam ovaj od jamala :)

Hvala puno drugari

Onda clock i vozi :)

Ma i sa njim "imam" probleme. Pri menjaju recovery-a sve je prošlo OK i kad kliknuh na "restart phone" zaglavio na logo-u i vadio sam mu bateriju. Posle toga sam probao i par puta da reboot-ujem telefon iz CM10.2 i isto se desilo. Ako ga ugasim i upalim sve je ok. Ima li to veze sa recovery-em?

Naravno da nema, nego kad mu je vec counter na nuli (pod uslovom da nije radio zadnji ota :) ) samo da nastavi da cepa romove sa starim/knox free butloaderom medju kojima je i GE :)
Stvarno do jaja radi ovaj poslednji 4.4.2 jamalov...

Nisam nista update i counter mi je na 0 i dalje. Evo sad cu da probam ovaj od jamala :)

Hvala puno drugari

Ovo mi stoji i onda me skroz disconnect i tako stalno. Sve crtice su sive, pa onda no service

2lthkix.png

IMEI je ok

MGA mi je modem

Ja sam dosao na GE sa MJ5 i onda sam ubacio ML6 jer je jamal tako stavio. Sa oba mi radi ok.
Ne znam sta bi moglo biti, sem da probas neki drugi modem, ali ne znam da li smes to da cackas zbog knoxa

Poslednja izmena:
Ahaha i ja sam isto planirao. Nexusa 5 ili cak ip5s, ali ovo tako dobro radi, da se ja ne secam koji rom je ovako radio.
Drago mi je da si uspeo :D uzivaj u modovanju :D

Kako da gledam na s4 filmofiziju, leptiricu, film klub prvenstveno filmofiziju crko mi tablet nemam zanimaciju iz kreveta...hitno zanimaciju iz kreveta...sta da instaliram???

Ako ti ne treba prevod skini Show Box. Imaš veliku većinu filmova i serija.

Filmofizija nema sanse?

Ahaha i ja sam isto planirao. Nexusa 5 ili cak ip5s, ali ovo tako dobro radi, da se ja ne secam koji rom je ovako radio.
Drago mi je da si uspeo :D uzivaj u modovanju :D

Covece kako ovaj rom radi, ovo je neverovatno. Jos sam stavio ART lol :)

Samsung treba da se stidi. Ako bar nista, izbecicu prodaju/kupovinu novog telefona :)

Takodje sam prezadovoljan i odusevljen. I ja sam prebacio na art najvise zbog toga da vidim sta je i kako je i zato sto mi ni na jednom romu nije radio.
Prezadoviljan sam, no comment.

Ljudi instalirao sam ►►[AOSP] Official 4.4.2 - S4 Google Edition i imam problem ne mogu ni jednu app da install koja nije sa marketa (tipa igo) pise Parse Error: There is a problem parsing the package
Sta da radim?

Verovatno pokusavas da instaliras app sa sd kartice? Ako je to onda je do kernela.
Skini poslednji ge final r1 od jamala i sve ce da ti radi. Ili cm11 ako oces malo vise modifikacija

Poslednja izmena:
sta je bolje, Omega v19, jamailov GE ili CM11? kod mene Pihilz recovery radi dobro, jedino nece CM poslednju stable verziju da instalira, prijavljuje neki error 7

Nažalost nemam.

Nazad
Vrh Dno