Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Sto ga ne punis sa original punjacem? Naravno ovo su svi slabiji i ima da ti puni do nove godine :d

Dobio sam ga bez punjaca samo sa kablom izgubila ga sestra i eto...
Obicno se napuni za par sati

Original punjac ima 2000A, i puni oko 2 sata, ti imas dosta slabiji izlaz i logicno je da puni duze

Treba ti punjac od bar 1.5 amper za tu bateriju u s4,inace ce se puniti vecno:)

Ja sam kucao na google. Nisam sa tog sajta skinuo sto se nalazi u opisu snimka na yt. I zezala me je nesto 1.6.4 pa sam instalirao 1.6.1 i radi odlicno.
Mislim, radi isto kao i svaka, ali je plus sto podrzava vise modela i ima vise kodova, pa je veca sansa da pronadjes za neki tv ili drugi uredjaj za koji nisi mogao naci pre.

Ne vi masite poentu...znam ja da se puni nekoliko sati sa 0.7 punjacem, i to mi je ok jer ga punim uvece...medjutim ovde sam isprobavao koliko koji punjac baca ampera, i ispade da original od s2 daje najmanje.
A maloprije sam ukljucio punjac u kolima i, pazi sad, daje 760!:confused:
Najvise od svih...

Jamal nas pocastio za NG final verzijom GE 4.4.2 :-D

Trenutno sam na CM11 ali cu sada da stavim finale :D

Srecna Nova (godina, ne launcher :d ) svima i da jos dugo dugo flesujete :D

I kako si zadovoljan tim CM11? Kakva je baterija u odnosu na TW?

CM je odlican. Baterija izuva kakva je. Pisao sam pre nekih 5 6 strana
Juce sam recimo bio na nuli sa baterijom, stavio na punjac, dogurao do 70 posto i morao do grada. Na kraju je bio rezultat 16h 30min na bateriji, a 4h 30min on screen. A krenulo je padanje od 70%.
Na tw sam samo jednom izvukao 5h screen on na nekih 18 sati rada, i to ne znam kako se desilo. To je bilo samo tad i nikad vise. Dok je ovde 5h moguce dogurati lako i vise puta sam imao.

Poslednja izmena:
Dobar je ovaj jamalov g.e.4.4.2, samo ima jedan problem. Parsing error kada pokušate da bilo šta instalirate sa mem. kartice. Mora kopi na memoriju telefona pa onda instal. Ali verujem da će i to vrlo brzo da sredi. Odličan rom, i izgleda da je problem sa restartovanjima fona rešen. Ja bar za sada nisma popio ni jedan restart. Pozdrav i Srećna Nova 2014g.

jelte, nemam ovaj telefon ali volim da ispratim i ovaj. sta je sad fora sa ovim 9505? jel ima tema i sa 9500? i koji od ova dva je lte?

Poslednja izmena:
Ma to se neko od modova igra sa naslovima teme, prvo je bila "S IV", pa I9500 (sto nema smisla jer je kod nas 9505), pa sad sredili na 9505 izgleda :) Ili to, ili smo izgleda previse nas prolupali krajem godine ;)

LTE je LTE varijanta - postoji 9505 i 9505 LTE, i 9500 i 9500 LTE (a ima i jos US varijanti). Ne mozes po modelu znati da li ima, vec po tome da li ima LTE oznaku :)

Srecna nova svima, i zelim mnogo manje potreba za novim romovanjem, a vise za koriscenje :D

Uzmi 9505 jer je zastupljeniji kod nas i svi ga imamo, ne znam ni da li ko ima 9500 ovde :D.

ok. ma zbunilo me pratim ne bas detaljno temu i sad gledam, cini mi se da nije bilo u naslovu a do sada su uvek bili okrugli brojevi za nase trziste pa reko jesam tripovao i pratio pogresnu temu ili...

Moze link ovde ili na pm za download?
Jel isto u recoveri i odatle instal, jel treba neki format?

da li postoji aplikacija sa kojom mogu napraviti zip backup svih mojih aplikacija sa podesavanjima i koje cu jednostavno kasnije ubaciti u novi rom preko recovery, nesto kao gapps za cm,
mnogo vremena se potrosi na vracanje aplikacija i njihovo podesavanje a aplikacije tipa Titanium backup i My backup su mi nepouzdane i cesto ne rade svoj posao

Meni vrati za 3-4 minuta, manje više, sve zavisi koliko vraćam aplikacija

Sredio sam ga sada. Rom od jutros, KT kernel, everything works fine :D ART takodje. Samo art nece sa xposed koliko sam video na xda.

Ja sam koristio samo titanium, ali dok sam imao jos S2. Sada vise ni ne vracam, nego ih instaliram tj stavim da mi automatski instalira sve moje app koje sam imao. Ovako nema data koji je bio, ali ne igram igre tako da mi nije potreban. A titanium je radio odlicno nikad nikakav problem.

Poslednja izmena:
Čisto sumnjam da će ikada raditi xposed na artu zato što je Rovo rekao da bi trebalo sve da menja od temelja i da je art još u beta fazi i da neće da se cima zbog toga sem ako Google lično ne ozvaniči da prelazi na art.

Meni ni na jednom romu ART nije radio, ovde radi odlicno, presao sam na njega iako ne znam sto, nzm sta je toliko revolucionarno :D

EDIT: Izgleda da taj "novi" KT kernel ne popravlja stvar. To je stari kernel sa kojim sve radi, ali takodje nije odstranjen random reboot.

Poslednja izmena:
Nadje li neko Xperia (bilo koji) UI za CM11? Bez toga ga ne probam ;)

Jel postoji opcija u titanium backup kad se radi restore da sam instalira? Da ne moram za svaku aplikaciju da pritiskam install?

Nazad
Vrh Dno