Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa rootuj i flašni na Cyanogenmod pa će da leti!
Pola sata posla, imaš milion tutoriala na YT.
Touchwizz bi sjebao i usporio i neki i7 extreme na mobilnom.
Ne znam kako ih više nije sramota da prave takvo smeće od Androida.

Pa ne bih da ga rutujem posto je telefon u garanciji jos 18 meseci, a nisam odlucio da li cu da ga zadrzim ili ne. A cuo sam i da je kamera losija, da li je to istina i u kojoj meri? Razmisljam se da ga menjam za G2, zbog baterije najvise.

@Webb

Svaka cast! Aplikacija je zavrsila posao!

Sad sam gledao sta ima za neke klime - prilicno slab izbor mogucnosti :( Uglavnom samo Power On/Off, i temp up/down.
I da radi za neku neko drugo podesavanje, nema mogucnost da se vidi trenutna vrednost, pa lako moze da se prebaci u nepozeljan mod :(

A bas sam se ponadao da cu moci da isprogramiram klime preko ovoga :(

Jel ima neko sledeci problem,naime zadnjih nedelju dana batreija na s4 pocela je naglo brzo da se prazni pokazuje 100% odjednom mi ode na 10% i gasi se kada pokusam da ga upalim nema sanse uplai i neprekidno vrti restrartkoliko primecujem baterija se nadula ili sam ja corav:trust: ima neko jos taj problem???

^ Pola sveta...znaci falicne batreije:) Ono pomislio sam da je sam ga ja zeznuo jer imam obicaj da stavljam svuda pored radijatora....sa druge strane kad odu naterije na tel.ne odu tako brzo ovo u jedan dan se prekrenula (puna nakon 5 min nista i naduvala se) znaci nova bat.A sta se desava da ne uzimamo ove orginalne s4 sa Amazona http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_no...4+bat,aps,190&rh=i:aps,k:samsung++s4+batterie

Jel imaš garanciju? Samsung je to priznao kao grešku i menja se bez problema

Nemam druze,uzeo sam ga ovko (u kockarnici padne svsta...;) bez punjaca,papira ali za smessan novac) ahh jedna bat.nije problem

Pre nego sto promenis bateriju probaj da promenis punjac.

Baterija se nadula, kakve to ima veze sa punjačem?

Ljudi... jel' se meni cini ili je tema juce/danas dobila I9500 u nazivu a kod nas je 9505??

hahaha i ja gledam jel sam izlapeo *** ili je oduvek bilo ovako? :D

Trazim temu "SIV" ili "S IV" ali ne nalazim je... tako se zvala cini mi se, znaci menjano?:)

Je li postoji neko resenje za 3x4 tastaturu ili da ne trazim dalje?

hvala, samo da nadjem gde se ne placa :) to je znaci jedino resenje? ja se ubi trazeci, koju god da skinem ne moze da se podesi :)

Sta fali stock 3x4 tastaturi?

pa ja nemam 3x4 stock otkad sam azurirao na 4.3, tj, niko nema

hvala, samo da nadjem gde se ne placa :) to je znaci jedino resenje? ja se ubi trazeci, koju god da skinem ne moze da se podesi :)

Nikad nemoj da instaliras *krekovane* tastature. Apsolutno nikad.

Stigao mi case, plavi, top izgleda!:)
http://m.ebay.com/itm/400479267140
uploadfromtaptalk1388497942506.jpg
Jedino je bas bas knap, pa sam morao da ispravim malo ulegnuce na lajsni od pada da bi legao kako skroz

Uh, quicksand. Gde li ga samo nadje :D . Najbolji je. Koliko si cekao.

Poslednja izmena:
Ja sam kupio zeleni i crni quicksand ovde. Od momenta poručivanja do preuzimanja u pošti, tačno 2 nedelje. Stiglo iz Hong Konga, uz svaku masku dođe i zaštitna folija za displej, a na poklon sam dobio i malu olovčicu za touch screen.

Mjesec dana tacno

Nesto mi se cudno desava sa punjacima...inace punim ga na original punjacu od s2 - 0.7a....stavio pre skoro 3 sata na 46% a sad 70%:trust:

Instaliram onu app za merenje struje i ona kaze sledece:

Original s2 od 0.7a puni 340
Original neki sony od 0.5a puni 660?!?
Usb sa kompa puni 460?!?

Nazad
Vrh Dno