Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ništa pametno nećeš napraviti tim cleanerima

Samo stetu jos vecu

Da nema ucinka velikog nema to bez daljeg ali 5-10% ga osvezi drugog resenja i nema

Najgore je sto ne znam kako da utvrdim sta je problem.
i da utvrdiš teško da ćeš moći nešto
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eolwral.osmonitor&hl=en
skini ovo i osmotri kakva je sad situacija (možeš i screenshot da udariš), pa kad opet ode usage na 1.5 gb pogledaj onda koliko je šta

da bi video ram usage otvoriš app, klikneš na šrafciger i francuski ključ, pa na ikonicu za sortiranje i izabereš memory. ako ti bude prazna lista zatvori app pa je uključi opet, nekad baguje. možeš onda da klikneš na svaku app u listi i videćeš 2 brojke za memory, ova u zagradi te zanima.

Da nema ucinka velikog nema to bez daljeg ali 5-10% ga osvezi drugog resenja i nema
znaš zašto nema učinka, zato što ti cleaneri i čudesa samo ubijaju keširane aplikacije, a one ionako nisu problem, problem su sistemske aplikacije koje se vrte i servisi, to je ono što vidiš u settings / apps / running, te keširane koje ubijaš spadaju u onaj free deo (koji vidiš na show cached processes).

Koja je fora da kontakti i phone app vuku ovoliko?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384526424086.jpg
    uploadfromtaptalk1384526424086.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 160
Kratko receno idelanog "resenja nema":)

Poznata mi je optimizovanost TW-a. :D
Probao sam jos kad sam uzeo telefon GE rom, leti. :)

Nisam gledao na Omegi, nzm da li ima traga ili glasa od Knoxa. Ako je bez knoxa onda je odlicno. Slabo pratim xda. Ja sam na stocku.

Nazalost, da. Pametnjakovic u servisu (Pro Mobi) mi je flesovao software (poslat zbog naduvene baterije). :banghead:

Posle nesto vise od 2 dana morao je da padne restart. Poceo je da laguje na home screenovima i prilikom spustanja notification bara. Inace, taj problem se provlaci jos od MEA firmware-a. Good work, Samsung!

jel su narasli procesi, jel si gledao?

Slicno je bilo, samo je bilo vece zauzece rama zbog nekoliko aktivnih aplikacija.

znači to je skroz drugi bug?
a da mu staviš ti GE? :)

Ja sam imao i GE i stock Samsung rom mi je radi istom brzinom, samo što mi je bolja baterija nego na GE romu. Trenutno koristim Omega 13.2.

Taj bug se javlja od kad sam ga kupio.
A na GE romu je losija kamera. Morscu ipak da prezalim garanciju i da stavim Omegu.

G*vnjiva lajsna je počela da se ljušti... naravno, sama od sebe. Telefon poprilično pazim (ne robujem mu ali ga ni ne bacam), tačkicu oštećenja nema na sebi ali naravno ovo je moralo da se desi. Nisam verovao kada su ljudi pisali pre neki mesec ali eto...

Može neka slika da vidim kako to izgleda?

Verovatno isto kao na s3, gde je oljusteno je crno. Meni se to desilo posle godinu dana na jednom mestu, mada dobro uvek sam ga "golog" nosio.

Belo je...
Inače, da, na s3 mi je bilo crno na mestu gde je bila pukla. Đubre od izrade su te lajsne...

Evo, loše se vidi na veštačkom svetlu ali to je što je :) Ako uspem da uslikam po danu biće bolje...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384800889324.jpg
    uploadfromtaptalk1384800889324.jpg
    118.7 KB · Pregleda: 238
uzas.. najveca prevara tih telefona je lajsna. koliko ti je star mob i da li si ga furao golog.. ?

Ja sam sa GE ROM-a presao na Omegu 14. Dok sam bio u bolnici nesto sam zbrljao igrajuci se iz dosade sa telefonom pa je poceo da luduje :) Telefon jednako dobro i brzo radi kao i na GE ROM-u ali je baterija znacajno bolja, kao i kamera.

Inace, primetio sam da mi Spigen case malo remeti jacinu signala pa sam ga se privremeno resio i zamenio ga rucno izradjenom futrolom kupljenom ovde.

Poslednja izmena:
@loznica Star je oko 5 meseci i nosio sam ga recimo prvu polovinu tog vremena sa maskicom medjutim kada sam je skidao pukla je pa od tada ide go :) Ruku na srce tako mi je i najlepse, smori me maska brzo, tako sam i sa S3, ali to nikako nije opravdanje za ovo vnogo... Nikada ga ne ostavljam ekranom na dole pa da lajsna ima dodir sa bilo cime, jedino od stavljanja u dzep ali, ej, stavljanje u dzep
O cemu mi da pricamo.. :)

Vrh Dno