Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

za početak pogledaj u google settings (ona zelena ikonica u draweru) pod location da li su isključeni location history i location reporting. ako nisu onda ih ugasi, ako jesu onda baci pogled ovde http://forum.benchmark.rs/showthrea...attery-Stats-**OBAVEZNO-pročitati-prvi-post** da pronađeš šta te zeza (ako te zeza)

to 15/3h je baš slabo, moralo bi mnogo bolje, sem ako nisi ceo dan na 3g i 100% osvetljenja ili tako nešto suludo...

Koji je najbolji i neki proveren, na kome sve radi, GE rom?

Da li nakon GE roma, u slucaju vracanja stock TW roma dobijam redovan update kao sto je slucaj sada na stock-u sa kojim je dosao?

za početak pogledaj u google settings (ona zelena ikonica u draweru) pod location da li su isključeni location history i location reporting. ako nisu onda ih ugasi, ako jesu onda baci pogled ovde http://forum.benchmark.rs/showthrea...attery-Stats-**OBAVEZNO-pročitati-prvi-post** da pronađeš šta te zeza (ako te zeza)

to 15/3h je baš slabo, moralo bi mnogo bolje, sem ako nisi ceo dan na 3g i 100% osvetljenja ili tako nešto suludo...

Kod mene je plava? Bila je ukljucena lokacija?
Iskljucio sam. Videcemo sta ce biti..

Svima je zelena jedino je tebi plava :D

Inače ti gledaš google search, a Vojkan ti je rekao za Google settings i to je zelena ikonica.

Da da... Možda si sad skroz ugasio location, ako je on bio problem, rešiće ga i to ali je to po meni suviše radikalno rešenje :)

Poslednja izmena:
Na ovo mislite?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379817450695.jpg
    uploadfromtaptalk1379817450695.jpg
    48.1 KB · Pregleda: 211
Jel' ti koristis belu pozadinu na S4 AMOLED-u?:)

Ne nego gugl koristi holo light za svoje aplikacije

ne to :)

u app drawer kad uđeš (ono gde gledaš sve aplikacije i odakle ih pokrećeš), ova zelena ikonica
New-Google-Settings-App-on-Android-3.png

Pa tu sam usao :) Pa lokacija...
Sve je to iskljuceno. Na sva 3 naloga..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379849644173.jpg
    uploadfromtaptalk1379849644173.jpg
    105.7 KB · Pregleda: 211
Poslednja izmena:
Nije u podesavanjima :D

Udji u app drawer nadjes Google Settings ikonicu ZELENA sa zupcanicima. Kliknes na nju naci ces lokacije. Prva stavka je otkacena, dole imas jos dve stavke, reporting i history. Te dve iskljuci.

P.S. I prebaci na engleski, mojne se brukas :p

Edit: Pretekose me :D

Pa tu sam usao :) Pa lokacija...
Sve je to iskljuceno. Na sva 3 naloga..

aha ok onda, buni me taj srpski :)
onda možda da probaš sa BBSom da vidiš ima li problema. stvarno mi je to malo, jeste da zavisi od upotrebe ali generalno 15/3h izvlače gnex ili xperia P koji su telefoni sa valjda najslabijim baterijama danas... a s4 bi mora da bude druga krajnost, jedan od najboljih.

Nije u podesavanjima :D

Udji u app drawer nadjes Google Settings ikonicu ZELENA sa zupcanicima. Kliknes na nju naci ces lokacije. Prva stavka je otkacena, dole imas jos dve stavke, reporting i history. Te dve iskljuci.

P.S. I prebaci na engleski, mojne se brukas :p

Edit: Pretekose me :D

:) Kad udjem u lokacije, prva opcija, PRISTUP LOKACIJI JE UKLJUCENA a ostalo iskljuceno (izvestaj o lokaciji i istorija lokacije) .

aha ok onda, buni me taj srpski :)
onda možda da probaš sa BBSom da vidiš ima li problema. stvarno mi je to malo, jeste da zavisi od upotrebe ali generalno 15/3h izvlače gnex ili xperia P koji su telefoni sa valjda najslabijim baterijama danas... a s4 bi mora da bude druga krajnost, jedan od najboljih.

To cu proveriti.
Ne znam kako ostalima drzi baterija?
Jeste meni 100% displej ali opet je malo...

Nije ni cudo sto ti je kesa baterija kad ti je osvetljenje na 100%,stavi na auto i slajder na 50,imaces bar jos 1-1,5h screen on i jos jedno 5h standby.

jel mogu da flashujem telekomov rom ako mi je telefon sa swiscoma svajcarska???

Ovo je moja baterija: Osvetljenje na 100%, non stop na wifi, 90% vremena na netu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379881290531.jpg
    uploadfromtaptalk1379881290531.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 246
  • uploadfromtaptalk1379881301409.jpg
    uploadfromtaptalk1379881301409.jpg
    37.8 KB · Pregleda: 244
Kako možeš da gledaš u ekran na 100% osvetljenju? Jedino razumem ako si na jakom suncu.

To je uzivanje u nnemu :) jedino ga spustim na nekih 70% u mrklom mraku...

Ti ces da oslepis xD
Ja drzim uvek na auto, a uvece na 0 kad legnem. Inace, cini mi se da bi trebalo vise da ti izgura baterija..

Emixe, priznaj vec jednom gde radis :D (uvek ti otvaras teme za nove Android telefone ;))

Pa otvori novu temu, poslednja 3 linka koja si okačio ovde su o s5. čak mislim da je neki car otvorio čim je izašao s4 :)

Nazad
Vrh Dno