R-GTI
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.12.2010
- Poena
- 200
Hvala na utiscima.
Deluje ma da ti nije sve u redu oko potrošnje, jel si proveravao BBSom? Npr onaj Google services što je zezao gomilu ljudi ili tako nešto..
Ne znam to?
Hvala na utiscima.
Deluje ma da ti nije sve u redu oko potrošnje, jel si proveravao BBSom? Npr onaj Google services što je zezao gomilu ljudi ili tako nešto..
za početak pogledaj u google settings (ona zelena ikonica u draweru) pod location da li su isključeni location history i location reporting. ako nisu onda ih ugasi, ako jesu onda baci pogled ovde http://forum.benchmark.rs/showthrea...attery-Stats-**OBAVEZNO-pročitati-prvi-post** da pronađeš šta te zeza (ako te zeza)
to 15/3h je baš slabo, moralo bi mnogo bolje, sem ako nisi ceo dan na 3g i 100% osvetljenja ili tako nešto suludo...
Na ovo mislite?
Pa tu sam usaoPa lokacija...
Sve je to iskljuceno. Na sva 3 naloga..
Nije u podesavanjima
Udji u app drawer nadjes Google Settings ikonicu ZELENA sa zupcanicima. Kliknes na nju naci ces lokacije. Prva stavka je otkacena, dole imas jos dve stavke, reporting i history. Te dve iskljuci.
P.S. I prebaci na engleski, mojne se brukas
Edit: Pretekose me![]()
aha ok onda, buni me taj srpski
onda možda da probaš sa BBSom da vidiš ima li problema. stvarno mi je to malo, jeste da zavisi od upotrebe ali generalno 15/3h izvlače gnex ili xperia P koji su telefoni sa valjda najslabijim baterijama danas... a s4 bi mora da bude druga krajnost, jedan od najboljih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari