sajlonac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.11.2010
- Poena
- 225
taj od 199 je rasprodat i nece ga vise biti.
Meh...
Ozbiljno? :-(
A planirao sam da mi prijatelj donese jedan u oktobru.. :-\
taj od 199 je rasprodat i nece ga vise biti.
Obavezno i9505, jedan moj drug ima i9500 (okta procesor) i greje se k'o lud i plus ima dosta manje rom-ova...
... koji na ovom telefonu nemaju nikakvu vrednost jer i stock ROM radi izuzetno dobro. Ja sam fleshovao GE ROM poodavno, 0 problema do sada. Otisao sam u potragu za modovima i ROMovima isto toliko puta![]()
Pa ti u vezi Samsunga samo i lose kacis.
A Emix ne kaci samo "dobre" vec to sto se objavljuje. Nisam ja kriv sto je sve pozitivno.
Dovoljno je videti onaj tvoj post u vs temi koji je obrisan: "Ja volim da Samsung propadne"... sta reci??
Sta to tebe dotice toliko, jesi l' ti vlasnik sljamsunga ?![]()
Ti ne moraš i blago tebi, ali nemaš pojma kako se greje telefon mog druga. Sve romove smo ubacivali, menjali kernele i modeme i opet se grejao, i na kraju stavimo neku omegu i procesor na 1.2GHz i sad može da se koristi...... koji na ovom telefonu nemaju nikakvu vrednost jer i stock ROM radi izuzetno dobro. Ja sam fleshovao GE ROM poodavno, 0 problema do sada. Otisao sam u potragu za modovima i ROMovima isto toliko puta![]()
Ti ne moraš i blago tebi, ali nemaš pojma kako se greje telefon mog druga. Sve romove smo ubacivali, menjali kernele i modeme i opet se grejao, i na kraju stavimo neku omegu i procesor na 1.2GHz i sad može da se koristi...
Moguće da je i feleričan model, ali nema garanciju (ima u Americi:-D , ali to je kao da nema) tako da mora da ćuti i trpi...
@ot
Kutija, koji GE rom rabiš, i kako se pokazao. Daj neke detalje![]()
Ko kupuje S4, nikako kupovina naslepo...moja situacija od juče: videh na oglasima jedan bez garancije 300 evra, donesen iz azije. Reko ajd da pogledam. Donese mi neki lik kutija original, sve u njoj, ovo znam jer sam prošle nedelje koristio S4 par dana namestajuci ga za matorog kome je ovo prvi android. Onda uzeh fon u ruke, i telefon u potpunosti kao S4, sve iskopirano, ama baš sve, ok nisam imao fon do fona da uporedim, ali po sećanju. Ista težina, dimenzije, tekstura poklopca baterije. Čak nije ni dual sim. E, kad sam trebao da ga uključim, kao nemoj da skidaš foliju (a od folije jako slabo vidi ekran). Normalno, skinem foliju, i upalim, kad ono ekran rezolucija 800x480, sa uglom gledanja od 20 stepeni, neki MTK SoC, 512RAMa itd...ali suština je da je fizički identičan...da sam morao da ga uzmem bez paljenja, bio bih ubeđen da je S4...
Telefon se greje i to je to, sta tupite toliko oko toga. Nego, smeta li nekome onaj ocajni stock browser? Ocita stranicu, krenes brzo da skrolujes a on mucenik ne moze da prikaze sve odmah nego cekas 100 godina (Note 2 nema tih problema).
Mislio si da dobijes nov S4 za 300e??
Nemoj da koristis stock browser, koristi Chrome. Stock browser nikad nije valjao.
Chrome je svakim apdejtom sve bolji, pogotovo sada kad ima i onu opciju za kompresiju - reduce data usage :-D
Meni i dalje fali opcija kojom cu da sprecim Chrome da mi otvara poslednju pogledanu stranicu jer je uzasno iritantno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari