Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Heh i meni je tako za sestru stiglo ugruvano njesra od maske, žalio sam se i reko mi je lik kako će mi poslati novu. I tako... :)
*** Kina je to.. :(
Btw oduševio sam se watch on-om. Konfigurisao sam ga i za tv i za z906 i za onaj sbb t-ši i sada mi ne treba ni jedan daljinski (do sada tri na stolu, haos...)
Edit : đilke, crvena 8, zelena 4, bela 3, plava 3
Ako nisam pomešao zelenu i plavu, nisam zapisivao :)

Poslednja izmena:
Par pitanja za korisnike S4...

Zanima me trajnost baterije, realna . Sa upaljenim wi-fi, 3g, par aplikacija za azuriranje, viber, 2 mail adrese... Jednom recju "zahtevan korisnik" :) ?

Kako da prepoznam, vidim pri kupovini koji je model cpu 4core ili octa cpu, kakva su iskustva i razlike?

Pozdrav.

http://www.sammobile.com/2013/07/19/gt-i9506-confirmed-with-snapdragon-800-processor-sammobiles-advice-wait-or-skip-the-galaxy-s4/

Tuga!

Mislim boli me dupe iskreno ne verujem da ima razlike koja je primetna ali Samsung shame on you! Nakon samo 3 meseca. Mislim da im ovo nece ovako lako proci...

klasicna konkurencija u vidu lg g2.. lg je poceo da se "siri" :D lepo sam ja ranije pricao da mi nije jasno zasto guraju u svoje vodece modele s600 kada je to overklokovan s4 pro koji je bio na par uredjaja vec dosta dugo vremena. trebali su odmah s800 i cao djaci

klasicna konkurencija u vidu lg g2.. lg je poceo da se "siri" :D lepo sam ja ranije pricao da mi nije jasno zasto guraju u svoje vodece modele s600 kada je to overklokovan s4 pro koji je bio na par uredjaja vec dosta dugo vremena. trebali su odmah s800 i cao djaci

I Samsung ga je jos malo overclockovao ;)

Pa S800 nije bio spreman. Kako da ga stave kad je telefon predstavljen jos u Martu? Prvo treba da bude spreman procesor za masovnu proizvodnju.
A S4 je "morao" da izadje pre Juna.

Sto se LG-a tice nisu oni jos nikakva konkurencija za Sammy bar ne za sad.

Poslednja izmena:
Par pitanja za korisnike S4...

Zanima me trajnost baterije, realna . Sa upaljenim wi-fi, 3g, par aplikacija za azuriranje, viber, 2 mail adrese... Jednom recju "zahtevan korisnik" :) ?

Kako da prepoznam, vidim pri kupovini koji je model cpu 4core ili octa cpu, kakva su iskustva i razlike?

Pozdrav.

За батерију то не могу ништа рећи, али ово за верзије је бар лако, одеш у settings>about phone и видиш да ли је I9500-octa или I9505- quad верзија ;)
Бољи је I9505, мање се греје и имаће бољу подршку заједнице.

Poslednja izmena:
I Samsung ga je jos malo overclockovao ;)

Pa S800 nije bio spreman. Kako da ga stave kad je telefon predstavljen jos u Martu? Prvo treba da bude spreman procesor za masovnu proizvodnju.
A S4 je "morao" da izadje pre Juna.

Sto se LG-a tice nisu oni jos nikakva konkurencija za Sammy bar ne za sad.

istina.. onda ne znam cega se plase pa guraju s800.. trebali su da "istrpe" do kraja s600

Evo baterija. Ja prezadovoljan..
Sinhronizacije uključene, hsdpa only, wifi on, auto osvetljenje, 15tak min razgovora.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1374271464900.jpg
    uploadfromtaptalk1374271464900.jpg
    109.5 KB · Pregleda: 253
  • uploadfromtaptalk1374271480249.jpg
    uploadfromtaptalk1374271480249.jpg
    75.4 KB · Pregleda: 244
Poslednja izmena:
zanimljivo ja sam moju bateriju juce pojeo sa sat vremena sceran on. doduse samo sam pico install... videcemo za par dana :)

U bre? Punu sa 100%? Pa da si navigaciju koristio, teterovao net i razgovarao istovremeno ne znam dal bi mogo da je potrošiš za sat vremena :)

sat vremena screen on ne sat vremena rada.

Screenshot_2013-07-20-13-16-36.png

Screenshot_2013-07-20-13-16-42.png

Poslednja izmena:
Mozes slobodno da se javis u BBS temu,tu nesto opasno ne valja.

Pa vidiš da mu GS pojeo sve u pozadini...

ajde da ispostuejm bbs proceduru pa da vidimo sta ce da kaze.

A ja se ponadao min cetiri dana a ono sipak.Ovim samsungovcima treba malo dati po guzi i to koprivom da se cesu tamo gde ih ne svrbi,stvarno bruka.Rekao sam sebi da necu vise davati pare za telefone al koliko vidim opet sam se za****.

Шта, ти би да ти батерија на ѕ4 траје 4 дана?
Ти се зезаш или...

Ne zezam se opste i ne vidim sto ne bi mogla da traje cetiri dana za poruke I razgovore.

Za to naravno da moze, al sta ce ti onda ovakav telefon? :)

Онда Nokia 3310 и уживај 7 дана без пуњача ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno