Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

KOju? Stock ili pre-rooted? Koliko je OGROMAN rom, muka mi pripadne dok se skine

Na švabi mi je izbacivalo stalno:

"The device has detected an application attempting unpermitted actions. To protect your device, it is recommended you reboot."

Danas mi nije dan, ostavljam sve za sutra :)

Drugaru pre-rooted odin radi perfektno, bez ikakvog WiFi problema

Da li si odradio full wipe kada si prelazio na MEA?

Vidim da mnogi imaju problem sa wirelessom. Ne znam u čemu je caka. Mislim da jesam :) Ne sećam se više. Probaću opet

edit: ZNAČI KONAČNO!!!! :) Full wipe treba da se radi iako radiš preko Odina???

Poslednja izmena:
Ajde ne se.ri više. Uzmi svoj S1 i koristi ga kao dumbphone.

E usta ti se pozlatila!

Novi softver je ludo brz. Za sad nemam primedbi. Sve je kao što je dokumentovano...
Baje su problem pregrevanja rešile tako što su, izgleda, ukinule očitavanje temperature na komandu *#0228# :d

Poslednja izmena od urednika:
DOMINATION v1.3 GT-I9500/9505

ONE OF THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 3 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON GALAXY S4, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL AOSP

ORIGINAL JB LOCKSCREEN AND HOLO THEMED LOCKSCREEN NOTIFICATIONS!!!ALSO, VARIOUS FIXES!

66fc5g.png

2eo9yit.png

2ntwwlh.jpg

Soul Bound

All icons, layouts and styles in Domination are carefully designed on very professional level in order to achieve amazingly crystal clean and minimalistic look of AOSP. I created all of this with passion, dedication and love for Android. Domination isn’t just a theme. Domination is overhaul of whole Samsung system framework.

CHANGELOG

13.06.2013. - v1.3
- Original JB lockscreen (big thanks to @_JKay_ , it is his work)
- themed lockscreen notifications
- themed some date and number pickers
- fixed text color in calendar app
- fixed some text color in email app
- fixed fc in contacts when adding/edit events
- fixed black tabs in Holo.Light apps
- changed menu layouts to original JB

JB lockscreen is added as a mod and you can download it from post No.3

Sincerely,
VERTUMUS

Brutalno dobro izlgeda ovaj lock screen :)

Samo kako ako imaš stock recovery? Tu ne mogu da formatiram system i preload :) Jedino da flešnem custom recovery.

Pa kad sam mu flesovao imao je. Full wipe iz recovery, onda ugasis telefon i udjes u download mode. Posle skines philz cwm touch tar (odin) i to ti je to.

Uradio sam mu prvo titanium backup pre wipe

Sta si sve radio sa lock screenom? Moze to na s3? :)

Čime čistite prašinu koja se nakuplja između onog aluminijumskog okvira oko ekrana. Tamo činimi se prostora ima pošto je meni upalo nešto sitno belo i jedva se vidi ali ne može se izvaditi.

Poslednja izmena:
Kompresovani vazduh...

Čime čistite prašinu koja se nakuplji između onog aluminijumskog okvira o ekrana. Tamo činimi se prostora ima pošto je meni upalo nešto sitno belo i jedva se vidi ali ne može se izvaditi.

Uzmi neku tanku foliju pa provuci. Kao ona sto se skida sa zaštitne folije za ekran. Tako nešto, snađi se ;)

Odakle ovom hud crnji pare za s4.. Koliko je dobro ziveti na socijalnoj u americi.. Zlo.. Kada smo kod ovog kejsa,zar nece ovaj alu vremenom da izgrebe lajsnu ?

Poslednja izmena:
Otkud ti znas sta on radi i kakav posao ima?! Ne moze da se izgrebe nista, posto ima srafici koliko sam ja razumeo i sve je fiksirano, naleze dobro u mm...

Kakav posao moze da ima sa ovakvim govorom i tetovazama,moze samo da bude lokalni hip hoper :) Da nije mozda plasticni hirurg,bankar,nastavnik..

Možda programira tip, neki web design... Za to može da ima tetovaže i po faci

Kad smo krenuli sa predrasudama: možda za njega rade dileri u kraju. Cenim da je onda "dobar" bar 10 soma dnevno. ,)

Kako stoji situacija sa otkljucavanjem? Jel izvodljivo u ovom trenutku? Znam da ima fora sa dialerom, ali to negde radi, negde ne.
I da li su sim free sa vipa? (generalno)

Odakle ovom hud crnji pare za s4.. Koliko je dobro ziveti na socijalnoj u americi.. Zlo.. Kada smo kod ovog kejsa,zar nece ovaj alu vremenom da izgrebe lajsnu ?

Odakle tebi pare iz FK Loznice? Dao ti Stojnić? Što bi Djilkoš zlatousti rekao: Ne s*ri!

Ja imam S-view i moram priznati da lošiji ciover u životu nisam koristio. Usisava prašinu pogotovo ona strana koja kao štiti ekran. Nisam znao da NFC ima veze sa coverom. To je valja do baterije, ili ja ne znam. Nemoj da kupuješ S-cover loša investicija pa čak ia ako je 10 UDS.

Slažem se. Za 10 dolara je ovo best baj! Daj mi sledeće, interaktivno, rešenje - otvoriš poklopac - otključan ekran. Imam još par, lepših, rešenja - ne mogu da se naviknem...

Ne pročitah do kraja... Zavisi šta očekuješ. Ja, da mi čuva ekran od ključeva, da ne uveća "debljinu" kornjokomunikatora... Ako ćeš da ti peva Marseljezu, moraš da se isprsiš...

Vrh Dno