Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Pa video sam neke... Po pretpostavci da rade dobro zvučnike, kontam da imaju i sluške dobre...

Harman International ima pod svojom "kapom" i JBL i Infinity pa samim tim i dobre zvucnike :), ali Harman Kardon, kao deo konglomerata ima samo neke osrednje surround sisteme...
BTW, i AKG je u istoj grupaciji...

Beats имају само добар бас, ово друго ништа... Толико је моје лаичко ухо закључило :d

Beats su cista sminka i nista vise. Mislim jesu ok sluske, cak sam se zeznuo i kupio ihj :) bolje od ostalih prosecnih, ali ne mogu nikako da opravdaju tako visoku cenu.
Moja topla preporuka je da uzmes AKG K451 jer su sluske predobre. Najbolji odnos cena/kvalitet. (kod nas su oko 100eur)
Ne zaostaju ni Sennheiser HD 518 ali njih sam cuo bukvalno na 20ak minuta, dok sam AKG imao 2 meseca i bio prezadovoljan.

Beats su cista sminka i nista vise. Mislim jesu ok sluske, cak sam se zeznuo i kupio ihj :) bolje od ostalih prosecnih, ali ne mogu nikako da opravdaju tako visoku cenu.
Moja topla preporuka je da uzmes AKG K451 jer su sluske predobre. Najbolji odnos cena/kvalitet. (kod nas su oko 100eur)
Ne zaostaju ni Sennheiser HD 518 ali njih sam cuo bukvalno na 20ak minuta, dok sam AKG imao 2 meseca i bio prezadovoljan.

To si kopiju kupio... :d

Meni je ovo treperenje ekrana pocelo malo da nervira... Jel neko nasao neku temu o tome na xda?

Ja nisam našao ni treperenje. :) Stvarno, o čemu se radi?

Neko je pominjao da se im to dešava i na Note-u. Par puta u toku dana na beloj pozadini primetim da mi lagano treperi ekran u nekim horizonalnim talasima (isto izgleda kao kada se kamerom slika/snima stari TV ili monitor koji imaju katodnu cev).

Prvi put cujem stvarno.
Kao talasi oni sa jedne strane na drugu?

Na srecu ne desava mi se. Ne znam sta da ti kazem. Najbolje servis.

To se desava na samoled ekranima, promenom roma-a se resava stvar, vsync ume da brlja. Ortak na S4 je na omega romu imao problem. Vratio je stock i samo root, nema vise problema.

Ma bilo je priče o tome ovde. Neko je pominjao i bateriju. Sad ću da probam da nadjem.

To sam i ja primjetio na S1. Izgleda da je to neka normala na AMOLEDima. Tesko je primjetiti, ali najbolje se moze na bijeloj pozadini! Oni sa Touchwizzom nije ni cudo stone primjete, jer im je sve sareno :D

To sam i ja primjetio na S1. Izgleda da je to neka normala na AMOLEDima. Tesko je primjetiti, ali najbolje se moze na bijeloj pozadini! Oni sa Touchwizzom nije ni cudo stone primjete, jer im je sve sareno :D

Aman sta je ovo moze li neko meni da objasni???

@Swiper Najbolje sacekaj ovaj novi Update ako ga vec nisi instalirao proveri ako je i dalje isto najbolje servis.
Da li ti je rootovan telefon?

Često čitam B92 preko njihove aplikacije gde je bela pozadina i primećujem ponekad. Objasnio sam ti lepo primerom sa starim TV-om.

Stavio sam najnoviju Omegu ali je i sa starom bilo isto kao i sa Stock romom koji sam dobio uz telefon.

Nema to veze sa updateom, ja mislim. Mozda i crkava ekran, ko zna. Vise je HSync nego VSync jer se boje brljaju po horizontali barem kod mene :)

Jaooooo Hsync, odustajem :d

Swiper - nabodi usb ako imas sata 3 port i vidi kako se ponasa dok je na njemu.
Note kec je imao problem sa baterijom i treperenjem kad krepava (baterija).

Sta ti je cudno za HSync, isto sto i VSync samo po horizontali :type:

Mada naravno nema ovo veze ni sa jednim ni sa drugim, lupamo :) Crkava ekran ili je tako,zanimljivo na belim pozadinama :smoke:

Poslednja izmena:
Jaooooo Hsync, odustajem :d

Swiper - nabodi usb ako imas sata 3 port i vidi kako se ponasa dok je na njemu.
Note kec je imao problem sa baterijom i treperenjem kad krepava (baterija).
Ne dešava se meni to non stop, evo sada baš neće. Desi se 2-3 puta u toku dana. Onda upalim/ugasim ekran i nestane.

Nesto na ovaj fazon...eto vam vas SAMOLED vrhunski :D

Poslednja izmena:
E bas to - flickering!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2278600

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno