Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Nikakvih lagova, seckanja itd nisam imala na ovim telefonu. Čak ni lag pri ulasku u imenik i dialer. Na S3 je baš bio lag, a ovde je sve momentalno. Još uvek sam na stock romu, nije ni rutovan, tako da se po tome vidi koliko sam zadovoljana sa radom telefona. :thumbup:

^koja verzija? I9505?

Nikakvih lagova, seckanja itd nisam imala na ovim telefonu. Čak ni lag pri ulasku u imenik i dialer. Na S3 je baš bio lag, a ovde je sve momentalno. Još uvek sam na stock romu, nije ni rutovan, tako da se po tome vidi koliko sam zadovoljana sa radom telefona. :thumbup:

Saćekaj da odu kevići. Note 3 će ovde ostaviti "normalne" korisnike... Ja sam sa prvim firmverom imao problem sa grejanjem, tzv. S-heat, ...MDM je rešio problem. Ovaj novi ROM, nemački, pravi čuda... Telefon je sjajan!

Poslednja izmena od urednika:
A koji nemacki ROM koristite? Stock preko odina ili neki custom?

Izgleda. Prve verzije za N8000 i 9505 izlaze za Nemačku... Potpuno su kompatibilne sa našim modelima - bloat... mora da se setuje na nongerman varijante...

Ima revjua po jutubetu... Da ne kačim linkove. Ovde smo svi isti, nema razloga za persiranjem ;) I9505XXUBMEA

Za neki dan stiže i kod nas nadogradnja. Nema razloga da jurim sa ubacivanjem :D

Slažem se. Ovo je za nestrpljive.. Vert. je već radio...

@studioton ono o cemu govoris nece te niko razumeti u ovoj temi :)
tw ima "to" jer je tako "podesen" zbog autonomije i zbog svoje nazovimo neoptimizovanosti..narocito ces primetiti takve stvari jer si bio korisnik iOS-a koji je naravno druga filozofija, a u odnosu na Note2 bi trebalo da je "stucaviji" zbog novog sw i novih sw dodataka..

Jel probao neko "WanamLite XXUBMEA V1.1 Android JB 4.2.2 Clean & Stable"?

Ako može mala pomoć meni neupućemom. Koliko sam video na sammobilu Telekom i Telenor imaju iste oznake firmwera dok se kod Vipa malo razlikuje. Pričem o zadnjem koji postoji. Ja sam korisnik Vip-a a oznaka firmwera mi se podudara sa ovom Telekom/Telenor varijantom. Telefon nisam uzeo u Vipu već u radnjiici u gradu i mislim da je Mađarski sim free pošto mi je celokupno uputstvo na Mađarskom. Ono što me interesuje je kako mi to dobijamo update, tj. da li to zavisi od zemlje porekla, operatera isl.. Znam da mi je S3 bio isto simfree ali je uvoznik bio Roaming i svaku apdejt je imao oznake kao što ih je Vip dobijao.

Jel probao neko "WanamLite XXUBMEA V1.1 Android JB 4.2.2 Clean & Stable"?
Probao ja kod drugara. Bzvz je. Ono što mi je bilo sumnjivo je što nije wipe rom, dok indie (Omega), insistira na full wipe. Ja drugaru stavio XXUBMEA pre-roted odexed i radi odlično. Uradio sam mu full wipe. Posle samo philz touch cwm i tema, i to je to :)

Dobro da si mi rekao, ja baš hteo da probam. Hteo sam neki lite rom da probam...

Kažeš da si se namučio sa XXMBA. 'nači, dosta je izmenjen?

Dobro da si mi rekao, ja baš hteo da probam. Hteo sam neki lite rom da probam...
To sto je lite, uopšte ne utiče na performance, jedino je sistemski manji. Koliko sam se igrao sa XXUBMEA, skroz je ok. Verujem da će im ovo biti baza za sledeće verzije i sledeća peglanja bagova.
Kažeš da si se namučio sa XXMBA. 'nači, dosta je izmenjen?
Sto se tice mog dela posla, layout, sličice itd, da bas su ga dosta izmenili u odnosu na prošli. A video sam i dosta promena u samim sistemskim fajlovima. Sve su cacnuli, kako ih nije mrzelo :)

OK, hvala. A Omega nije odradio dobar posao pa preporučuješ pre-rooted odexed?

Sa korisničke strane - priličan napredak. Tri apdejta za mesec dana je više nego što sam očekivao. Dobro, dva :)
Konkurencija je čudo!

Kako se na S4 preko sluski menja prev/next pesma?

Vrh Dno