Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Meni je baterija definitivno bolja nego na S3 :) Istim korišćenjem krajem dana na S4 mi ostane oko 40-50%, dok je na S3 bilo oko 20-30%...
Ja sam zadovoljna

Improvements and fixes in the new Software Update:
-New Camera firmware
-Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-HDR Video (Can record HDR video)
-Semi-transparent status bar
-New Icons in Settings
-Secure boot status (About Phone)
-Increase legibility (Display) (New feature)

Ispravili su onaj ghosting!! Dodali HDR video i dodali nekakvu bolju citljivost ekrana...

http://www.sammobile.com/2013/06/06/new-software-update-rolling-out-for-the-samsung-galaxy-s4-brings-enhancements-and-stability-fixes/

Poslednja izmena:
-New Camera firmware
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-New Icons in Settings

Ispravili su onaj ghosting!! Dodali HDR video i dodali nekakvu bolju citljivost ekrana...

http://www.sammobile.com/2013/06/06/new-software-update-rolling-out-for-the-samsung-galaxy-s4-brings-enhancements-and-stability-fixes/

Lepo, lepo, vidi se da se trude

A nisu napisali sta su zaebali? :p

Moже ли ИГО за ову справицу?
Мапе имам...само апк...да нађем негде...

Moze. Ne treba ti apk vec drugi data.zip

Neki novi momenti..
moze neki PM?

Neki novi momenti, da. Saljem ti kad dodjem kuci.

Jel ima neko problem sa proximity senzorom? Meni kad tad baguje dok telefoniram i sklonim telefon od glave, tekefon i dalje tripuke da mi je kod uveta i ne pali ekran, cesto mi se to desava. I ako je proximity ono gde je led lampica kad tad se zamagli staklo oko njega i to iznutra ja mislim.

Da nije pofasao vlagu taj tvoj, kad ste ludovali (ne znam jesi ti kacio slike sa kraja tvoje skole kad je padala kisa?) mada to mi se sve cini na vlagu, ako se magli iznutra...

-New Camera firmware
-Smart Pause Toggle
-Move Apps to SD Card
-New Icons in Settings

Jedno pitanje - tek treba da pokupim S4. Mislio sam da ga root-ujem, ali posto mi je jedini razlog za root bio da povecam prostor za aplikacije, izgleda da to necu morati da radim. Zna li neko koliko dugo trare (okvirno) dok se update ne pojavi kod nas (mreza mi je mts)?

Pa u Nemackoj i jos nekim zemljama se vec pojavio.
Znacu par dana u vrh glave. Tamo do kraja nedelje 100%.

Da nije pofasao vlagu taj tvoj, kad ste ludovali (ne znam jesi ti kacio slike sa kraja tvoje skole kad je padala kisa?) mada to mi se sve cini na vlagu, ako se magli iznutra...

Telefon mi do sada nit nije ispao, niti je pala kap vode na njega. Ako je pokupio vlagu od kisovitog vremena onda nemam reci

Ja ne znam kakve veze moze da ima GG sa tim problemom?
Da li mislis da probija kroz staklo??

Dajte brz savet, mogu da biram s4 quad core/octa core .. ?? koji da uzmem?

Okta je opet kvad, samo sto ima jaci i šatro kao stidljiviji kvad cpu koji opet troši više struje od s4 kvada.

Nazad
Vrh Dno