Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ona slima za S3 je meni bila stvarno najbolja, jeste da nije neka zaštita ali...
Ista bi i meni odgovarala. Nije neka zaštita, ali barem čuva zadnju stranu od grebanja. Na s3 sam nju najviše koristila, telefon skoro kao da nema ništa. Bilo bi dobro kada bi bilo i zaštitnih folija za ceo telefon, barem štiti od grebanja

Kolika tema a niko da zakaci kako drzi baterija i screenshot SOT-a.. Koliko izvlacite na dan uz normalno koriscenje ?

Pocecu da mislim ozbiljno da radis za Spigen :p

Meni baterija drzi na Omegi slicno kao na S3, na stock stock romu je bilo losije.

Ne radim jos ali sam odusevljen svim njihovim proizvodima, jako kvalitetne stvari... :)

Obzirom da mi je sve još uvek stock i ne rutovan, baterija mi drži dosta bolje nego na S3 kada je bio stock. Nisam još uradila ni jedan snimak ekrana, ali na nekih 50% baterije ima oko 2.5-3h aktivnog ekrana

A kako doći do ovog spigena, vidim da ih ima u sloveniji, koliko bi bila poštarina do nas?

Spigen isporucuje pakete u Srbiju i prihvata domace kartice, tako da je najbolje direktno sa sajta porucivati. Ne sjecam se tacno koliko se ceka porudzbina, davno je bilo kad sam porucivao neke covere za iPad 1 ali ne bi trebalo da je duze od 2 nedelje recimo.

Poslednja izmena:
Nema ga u Sloveniji (ako misliš na moj post). Ja sam jednom naručivao sa njihovom sajta i jako dugo se čeka. Sve naručujem preko ebay-a, od jednog dilera iz Engleske
http://stores.ebay.com/SPIGEN-SGP-UK-Store
Ja dobijam dosta brzo, ako npr naručim za vikend ili u pon sigurno stigne do kraja nedelje.

edit: I od ovog sam par puta naručivao, isto je OK.

http://myworld.ebay.com/omada1?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1181

Jel su ovo provereno originali? Koliko jos platis postarinu?

Kakav je ovaj http://dx-box.com/ ?

Pazite sto se ebay-a tice.
Mnogi na xda i drugim forumima se zale da su platili za original a dobili kinesko djubre.

Da li je ROCK izbacio nesto za S4? Meni je ROCK za S3 bio savrsen. Nisam pratio za S4.
Ali i ovaj Samsungov Flip Cover mi se odlicno pokazao stvarno sve preporuke za Flip Cover.

Poslednja izmena:
Pazimo se, ja sam samo od ova dva kupovao i skroz je bilo OK. Poštarina? Zavisi...

Prilozi

• sgp1.jpg
    sgp1.jpg
    11.6 KB · Pregleda: 157
  • sgp2.JPG
    sgp2.JPG
    16.1 KB · Pregleda: 36
  • sgp3.JPG
    sgp3.JPG
    16.4 KB · Pregleda: 35
Nije lose ali ne znam kako su se pokazale sto se signala tice.
Moze dosta da utice.

Ne znam meni u zadnje vreme te futrole nisu toliko zanimljive. Ima ih previse a retko koja je ok kad je uzmes u ruku ili stavis na telefon tako da stvarno treba prvo pogledati ili probati. Mislim da je Swiper svoju SPIGEN prodao sto govori upravo o tome. Za iPhone ima jako puno kvalitetnih i dobrih futrola ali za Androide ne bas.
Bas iz tog razloga sam uzeo Flip Cover.

Poslednja izmena:
Prodao sam je jer je glomazan telefon sa njom. U ovu Samsung-ovu Protective cover+ sam se zaljubio što se tiče izrade i upotrebe, još samo da mi legne boja... :)

Pazite sto se ebay-a tice.
Mnogi na xda i drugim forumima se zale da su platili za original a dobili kinesko djubre.

Da li je ROCK izbacio nesto za S4? Meni je ROCK za S3 bio savrsen. Nisam pratio za S4.
Ali i ovaj Samsungov Flip Cover mi se odlicno pokazao stvarno sve preporuke za Flip Cover.

Da rock je i meni bio najbolji.

Razmisljao sam i ja o ovom poklopcu za bateriju od Al.

@Swiper cim sam video "prodao sam" vec sam pomislio :eek:

Alu poklopac sam ja uzeo za note 2.
Sem sto izgleda mnogo bolje od originalnog poklopca nista drugo ne valja.
Signal mi je bio duplo losiji nego ranije,poklopac je tesko montirati jer ne naleze dobro a uz to je i deblji od originalnog jer je aluminijum zalepljen na plastiku.

Da, trebalo bi da se lepi sa svih strana, okvir i zadnja strana. Drug narucio za S3 nesto slicno, zadovoljan bio :)

Mogu da vam sredim neki popust ako hocete :D

Imam Samsungov plavi protective cover+ a cekam na spigenov beli ultra capsule ;)

Alu poklopac sam ja uzeo za note 2.
Sem sto izgleda mnogo bolje od originalnog poklopca nista drugo ne valja.
Signal mi je bio duplo losiji nego ranije,poklopac je tesko montirati jer ne naleze dobro a uz to je i deblji od originalnog jer je aluminijum zalepljen na plastiku.

Naravno da je signal losiji - pa nisu oni ludi sto ne uloze 10€ (max) u aluminijum umesto plastike... :)
Poenta je u tome sto to sa sobom vuce jos mnooooogo toga...

Neko je pitao za bateriju... Evo nekih slika od danas.
Sync ukljucen, 2g, wifi, fb, gmail, whatsapp, exchange (touchdown)...

Prilozi

• Screenshot_2013-06-05-18-08-44.png
    Screenshot_2013-06-05-18-08-44.png
    107.6 KB · Pregleda: 219
  • Screenshot_2013-06-05-18-08-29.png
    Screenshot_2013-06-05-18-08-29.png
    148.1 KB · Pregleda: 224
  • Screenshot_2013-06-05-18-08-25.png
    Screenshot_2013-06-05-18-08-25.png
    286.2 KB · Pregleda: 234
Poslednja izmena:
Vrh Dno