Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

negde sam okacio da samsung sprema galaxy camera telefon. znaci ne onaj fotoaparat sa androidom. zna li ko nesto detaljnije ?

Nemoj da banalizujes, jer uopste nema veze s vezom to sto pricas. Svakako ne mozes da poredis vaznost navigacije i pravljenje fotografija sa zamlacivanjem i menjanjem kanala u tamo nekom kafiću, mislim stvarno.. I jos jednom, ne kazem da je lose imati, stavise super mi je, ali ne vidim cemu toliko odusevljenje.

Pa ir ne mora da služi samo za menjanje kanala u kafiću, nego može da zameni ova 4 daljinska upravljača koja mi stoje na stolu. Izuzetno praktična i korisna stvarčica

Da, otvoris se za telefon od 600e, a nemas logitech harmony ;)

Uzgred kako ste zadovoljni baterijom na s4; interesuje me iskljucivo u 3g modu all time ko drzi bez wifi-a upaljenog?!...uspe li tel da sastavi bar 16-18 sati tako normalnog koriscenja?!

Aj probajte ovaj http://depositfiles.com/files/r7n4a8wzp

Swiper znam da voliš AOSP, taman tema dok ti ne stigne GE :)

Ali moram se složiti sa Djilkosom, uvek bi pre uzeo običan S4 zbog nekih dodataka koje Samsung ubacuje, ali fluidnost i izgled naravno na strani GE. Eto tema malo ublaži sarenilost twiza

Gotovo sada, vec sam nabavio obican S4 :) probao temu, sve je ok sem jedne ikone za bateriju. Ne znam da li je do mog ROMa (zadnja Omega je u pitanju) ili neki bug u temi...

Edit: flesnuo sam stock bateriju i jos jednom temu i sad je sve ok ;)

Prilozi

• Screenshot_2013-06-01-19-11-22.png
    Screenshot_2013-06-01-19-11-22.png
    866.6 KB · Pregleda: 351
Poslednja izmena:
Ok, hvala, ispravio sam :)

A jel ovo isto do omege ili si omasio boju?:)

Gore bi iznad imena trebalo da pise broj

Prilozi

• Screenshot_2013-06-02-11-07-28.png
    Screenshot_2013-06-02-11-07-28.png
    164.9 KB · Pregleda: 209
Jel se dešava nekome da ekran "igra" kad je bela boja u pozadini? Ne znam kako da opišem, kao neki horizontalni talasi da ide gore dole... Nešto slično kao kada se snima kamerom stari televizor što ima katodnu cev. Ne baš tako izraženo ali primetim ponekad kad je bela pozadina.

Nisi jedini, mada sam to primecivao i kod Note 2.

Ја сам то приметио јуче на note1. Мислим да је у питању нека лоша батерија.

Десило се и мени неколико пута на мом нексусу, али тада сам држао осветљење на max :p

Baterija? Telefon je star 10 dana... Kako se stručno zove ta "anomalija"?:) Da pogledam malo po XDA ako već nisam jedini.
Osvetljenje nije na max, na 0 je (50%). Čini mi se da sam mu uhvatio caku da ga zaobidjem, ugasim u upalim ekran i nestane :)

Poslednja izmena:
Мени се то десило први пут после годину дана коришћења и то кад сам користио неку кинеску батерију.
То је био мој случај.

Овде је вероватно нешто друго у питању, ал ето, ја сам изнео своје искуство. Можда буде од користи.

Pa ir ne mora da služi samo za menjanje kanala u kafiću, nego može da zameni ova 4 daljinska upravljača koja mi stoje na stolu. Izuzetno praktična i korisna stvarčica

Upravo tako, jer na jednom displeju imam daljinca za cetiri uredjaja i da se razumemo u pitanju su PRAVI daljinci a ne samo gasenje i menjenje kanala, vec imam kompletan asortiman dugmica sa sve opcije koje su potrebne. A pritom na moje iznenadjenje radi savrseno. Ono sto je bilo nekad na 6600 je zaista smesno, kod mene od tri televizora u kuci mi je radilo na dva i to na jednom moram da sam na 1m od njega a na drugom ne radi preko 2m i ako se secate senzor je stajao sa strane i moralo je da se dobro nanisani jer ustvari ic nije ni bio namenjen za te stvari.

Nikako mi ne uspeva da uradim Drama snimak... :confused:
Danas isprobavala 100 puta :rolleyes:
Edit : uspela, konačno ukapirala :thumbup:

Poslednja izmena:
Upravo tako, jer na jednom displeju imam daljinca za cetiri uredjaja i da se razumemo u pitanju su PRAVI daljinci a ne samo gasenje i menjenje kanala, vec imam kompletan asortiman dugmica sa sve opcije koje su potrebne. A pritom na moje iznenadjenje radi savrseno. Ono sto je bilo nekad na 6600 je zaista smesno, kod mene od tri televizora u kuci mi je radilo na dva i to na jednom moram da sam na 1m od njega a na drugom ne radi preko 2m i ako se secate senzor je stajao sa strane i moralo je da se dobro nanisani jer ustvari ic nije ni bio namenjen za te stvari.

Pocketpc je imao fantastican sw za daljinca i vecina modela je imala ir na pravom mestu i veliki range. Nije u pitanju nista novo niti preterano korisno. Vecina novih televizora ima aplikaciju za mobilni koja zamenjuje daljinski upravljac , ir lagano nestaje ;)

Ovo sa ir na sgs4 i htc1 je pokusaj da se doda jos jedan feature vise koji ce ubediti ljude da kupe nesto sto im ne treba.

Umesto ir su mogli da srede budjavi tw

Ima sve sto reklama treba da sadrzi :) Dobra mi je skroz.

evo malo Tips and Tricks

Lepa reklama... :)

Nego, imam jedno pitanje. Stavio sam Omegu ME2 i Vikorovu temu i kada u landscape-u gledam slike ne mogu da sklonim onaj "scroll bar" sa preview slikama (ili kako god se već zove). Trebalo bi da kada kliknem na sliku da on nestane i da mogu normalno da je zumiram. Evo kačim i sliku da bolje razumete.

Lepa reklama... :)

Nego, imam jedno pitanje. Stavio sam Omegu ME2 i Vikorovu temu i kada u landscape-u gledam slike ne mogu da sklonim onaj "scroll bar" sa preview slikama (ili kako god se već zove). Trebalo bi da kada kliknem na sliku da on nestane i da mogu normalno da je zumiram. Evo kačim i sliku da bolje razumete.

Tu bi trebalo da bude crno. Retardirani Samsung je tu ostavio providno. Popravicu veceras

Kako mislis crno? Kad kliknes na sliku bi trebalo da ode u FS i gornji i donji bar da nestanu koliko se secam...

Btw, hvala za mms fix ;)

@Vert
mora li tel biti rutovan da bi se instalirala tvoja tema?
@Swiper
Pošto si imao spigen a sad imaš ovaj samsung case interesuje me je li spigen baš toliko veći kao što si rekao, sa slika ne bih rekao? Meni bi (kad mi stigne telefon), najviše odgovarala neka kao slim case za S3, koja mi je vrh.

Ima li negdje da imaju veliki izbor caseova i protektora i uopšte opreme a da nije ona baš kineska, kao sa pijace, a da nije internet ;)? Kakve su one radnje po Delti i Ušću, znam da je tamo bilo svačega?

Mora da bude rutovan.

Ne znam, meni je delovalo dosta glomaznije. Uglovi su bili dosta izbočeni tako da je telefon delovao još veći kada ga držim jednom rukom jer mi uglovi "udaljavaju" za par mm i još teže radim jednom rukom. Nadam se da razumeš šta hoću da kažem :)
Ona slima za S3 je meni bila stvarno najbolja, jeste da nije neka zaštita ali...

Vrh Dno