Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Upravo ovo...

@uros pogledaj koliko je samo bedno i jadno (po meni) odradjen softver za kameru na N4, a pogledaj kako lepse izgleda na S4 i pogle samo koliko ima opcija.

Znam znam, imao sam par dana AOSP na Note2 i totalno se preporodio kad sam se vratio na tw based ROM sto se kamere tice.

A fluidnost?:-devil-:

Vjerovao ili ne, na Note 2 je kamera UI izuzetno fluidan i brzo reaguje na bilo koju komandu.

3-4: RAM i GE verzija (nadam se da nece da nesto izmisle i onemoguce). Da nije bilo ovo oko GE verzije ne bih presao ovako brzo

Ko da onemoguci? Samsung? Nema teorije kad ga je Hugo vec predstavio.... S4 je trenutno najbolja kupovina s obzirom da se dobiti stock Android.

Ma zezam se za fluidnost...
Nisam mislio da nece da bude nego da ne izmisle neku *******ciju da mi sa obicnom s4 ne budemo imali problema oko prelaska na vanilla.

Nema sanse da ce biti neki problem. Licno, ocekujem ni manje ni vise nego img na google-ovim serverima kao sto sada imaju za 4.2 verziju i ostale. Skines, flesujes za 3 minuta i cao.

Edit:
Ko zeli top telefon u narednih 2 godine, S4 sa Snapdragonom je prvi izbor.

Poslednja izmena:
@Swiper
Nije da insistiram, ali... Ne bi bilo loše;)

Nisam stigao da slikam danas a sad je već kasno :) Uglavnom, dobar case ali nije za mene. Preveliki mi telefon deluje, iza je neka guma koja i nema baš grip, nekako mi ne leži u ruci. Dugmići sa strane su perfektni.
Sve u svemu, ja ću da nabavim neku slim varijantu (i na držač u autu mi ne ide :) ). Ako nekog zanima mogu da mu prodam, koristio sam jedan dan :)

Pa daj slike i zbog prodaje, hehehe.
Bas sam se zainteresovao za nju. Koje je boje :)

Okačio sam link gore sa ebay-a. Bela plastika je sa strane. :)

Kakvu bi sada da uzmes? Da li si gledao?
Mene isto nesto zanima, kod mene ima samo onaj silikon od zastita i neki flip ali njega ne bih :)

jedno pitanje oko ove GE verzije.

Ona je hardverski ista ako sam ja rzumeo? Tako da je samo pitanje kad ce neko da skine softwer i da svi koji zele naprave GE verziju od svogo fona ?

jedno pitanje oko ove GE verzije.

Ona je hardverski ista ako sam ja rzumeo? Tako da je samo pitanje kad ce neko da skine softwer i da svi koji zele naprave GE verziju od svogo fona ?

Вероватно ће бити тако...

Ali niko ne zna sa sigurnoscu. I sam ga merkam,... samo sam u trilemi ali imam fore do kraja jeseni. Biram izmedju SGS 4, SGS4 GE i/ili Galaxy Nexus (5). Videcu sta ce biti najpovoljnije u datom trenutku.

^ U zdravlje da te sluzi :) I ja se nadam da cu ovih dana da se prebacim sa s3 na s4

Za sada se ni malo nisam pokajala. Jedino još razmišljam da li da ga rutujem ili ne :what:

Ja sam vise za nesto prirodnije :D

Ovako nesto?:)
pynyzynu.jpg

Evo ga... Nije baš nešto, nemam dovoljno svetlosti (a i slikano je sa N4 :D)

Poslednja izmena:
Mnogo mi je gadan ovaj Jelly Bean taster inace futrola je ok.

Gadan gadan, sad ću da ga skinem i ide sve u oglase :) Ne svidja mi se, glomazna mi je

Avatar? Hehe, nisam ni primetila... Biće, biće ;-)
Edit: promenjen (moja lepotica :D).
A root ću garant odraditi, ali neka barem par dana da se podsetim kako je to. :D

Poslednja izmena:
Sad si im ubila sve nade :d :d

Zagori lol ne mozete ni teme da se drzite :D

Vrh Dno