Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Znači za Samsung bi ruku dao kao i za Vanilla Android, konačno to dobijaš za mesec dana i sad ideš na jabuku, auuu

Imam vremena do jeseni da razmislim sta cu :D

Reklame su im brutalne.

Stigao mi jutros original flip cover, prezadovoljan sam!
Mnogo mi se svidja, kvalitetno je uradjen. Plastika iza nije tanka i savitljiva kao kod poklopca koji ide uz telefon vec deblja i kad se spusti telefon ne staje direktno na socivo kamere tj. onaj okvir.
Malo je nezgodno za koriscenje i treba navika, volume tasteri su teze dostupni ali ok.

Stigao mi jutros original flip cover, prezadovoljan sam!
Mnogo mi se svidja, kvalitetno je uradjen. Plastika iza nije tanka i savitljiva kao kod poklopca koji ide uz telefon vec deblja i kad se spusti telefon ne staje direktno na socivo kamere tj. onaj okvir.
Malo je nezgodno za koriscenje i treba navika, volume tasteri su teze dostupni ali ok.

Moze koja slicica :)

Evo par, ali je dosta slabo osvetljenje pa slike nisu ispale nesto, imas na netu dosta:

Lepo izgleda :)

EDIT: Da li neko ima resenje za iGO?

Poslednja izmena:
posalo, znaci samo ubaci karte koje ti trebaju,

Kazem ti da kod mene na HTC ONE radi ova verzija

Screenshot_2013-05-27-21-05-53.png

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za korisnike S4. Da li vam se desava kada ekran malo nagnete tj promenite ugao gledanja ekran dobije malo plavicastu boju u odnosu kada se posmatra upravno na displej? pozz

To je amoled display:)Tako treba.

Ako moze i ovde. Hvala.

Volis da bacas kintu?:) U tom slucaju slobodno menjaj.

Znaci ipak pada u vodu sam onaj Samsungov marketing, oba cipseta su prakticno ista po performansama, stim da okta malo vise srce bateriju

Na kraju zakljucak da je Octa malo bolji kada je baterija u pitanju, kako su do toga dosli na osnovu onih grafikona nemam pojma. Kako god, taj Octa je ocigledno fejl jer bi trebao mnogo stedljiviji da bude i da ima bolje performanse a nije ni jedno ni drugo. Sad mi je jasno zasto Samsung ne stavlja svoj SoC u vecinu telefona.

Kako si zakljucio da je bolji kada lepo na testu pise da je u svim uslovima krace trajala baterija na octa proc.?

Vrh Dno