Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Meni je stigo pre par dana taj smart cover. I bas sa tog sajta sam i porucio. Moj savet vam je da ne uzimate. Ne znam kako je kod drugih ali ovo sto ja imam ne vredi tih para. Nema onog magneta kao sto je bilo na s3 i note 2. Znaci kad preklopis preko displeja on se sam otvara. Porucio sam i spigen neo pa cu videti kakav je kad stigne.

Kazu da se ne zatvara kako treba i da se onaj prozor lako umaze i izgrebe, skuplja prasinu... Nije los eksperiment ali ispalo je dosta lose.

sta je sa ovim samsungom.. s4 mini,s4 aktiv,s4 mega,s4 google edition.. jos da naprave s4 women edition i to je to.. pocinju da mi se gade vise i od jabuke :)

Emix sve sto si reko je tacno. Koristim ga vec oar dana i pun je ogrebotina. Masti se neverovatno i sto je najgore svu tu masnocu prebacuje na displej. Takodje unutrasnja strana skuplja prasinu i one sitne dlacice pa kad se to sve prebaci na displej koji je vec doviljno zamascen onda izgleda katastrofa. Ja sam vec prvog dana postavio foliju ali sam se gadno zeznuo sto nisam uzeo mat. Za oar dana mi stize spigen,postavicu mat foliju i nadam se da ce na nesto da lici. Jer ovaj telefon posle par sati upotrebe izgleda kao da si ga drzao masnim rukama od pecenja.

sta je sa ovim samsungom.. s4 mini,s4 aktiv,s4 mega,s4 google edition.. jos da naprave s4 women edition i to je to.. pocinju da mi se gade vise i od jabuke :)

Pa ako su izbacili S3 women edition, sto ne bi i S4 :D

Meni je to ok. Al da izbace sve odjendaput pa uzmes sta ti treba. I cao zdravo. Nek uskoro ubace opciju za premium usere da sami biraju materijal i hw pa ti lepo odrede cenu i ti zadovoljan. A ne ovako ovde fali ovo na onom ono...

Ma spigen stavi gore i cepaj. Ja koristim njihove folije i futrole već duže vreme na različitim telefonima i predobre su.

Meni je to ok. Al da izbace sve odjendaput pa uzmes sta ti treba. I cao zdravo. Nek uskoro ubace opciju za premium usere da sami biraju materijal i hw pa ti lepo odrede cenu i ti zadovoljan. A ne ovako ovde fali ovo na onom ono...

čudi me da to još nijedan proizvođač nije odradio pa da sklapaš fino kao PC konfiguraciju, biraš kućište koji procesor koji GPU itd. :)

mozda ce bas toj filozofiji da se okrene nexus linija u buducnosti.. videcemo

Jeste, mislim da mora onako da visi :S:
Ako se stavi iza pokriva socivo. Ako je sklopljen naravno ne vidi se ekran. Ali nema veze.

Ko kaže da se ne vidi?! ljudi, pričate napamet. Šesnaest puta sam rekao da ovo ne vredi 50$+ Opet, radi sve što piše, i radi odlično! Uskočio sam naprečac nečitajući zadnjih dvadesetak postova, će vidim, pa se javljam opet

Poslednja izmena od urednika:
Ko kaže da se ne vidi?! ljudi, pričate napamet. Šesnaest puta sam rekao da ovo ne vredi 50$+ Opet, radi sve što piše, i radi odlično! Uskočio sam naprečac nečitajući zadnjih dvadesetak postova, će vidim, pa se javljam opet

Pa ja pricam o flip coveru, znaci klasicni flip cover. Ne S View cover. Kosta oko 23e.

img_acc_05.jpg

Znam, ne mislim na tebe. Ljudi ovde pišu iz čiste dokolice ili pakosti... Jedan hteo da me legitimiše na PP. Oće da se žali Telenoru što sam dobio S-view a on nije. Pa dobio sam zato što imam četiri jaka ugovora, zato što sam im doveo sve firme kojima održavam mrežu, zato što nikad nisam pravio skandale već se dogovarao, zato što nikad nisam tražio ništa što mi ne pripada, zato što nikad nisam zlostavljao ljude koji rade u poslovnicama jer rade kako im je naloženo.... Vreme je da odmorim, nije ovo za mene... Vidim, fali mi i nekoliko tačaka, velikih slova... Baš sam besan!

Poslednja izmena od urednika:
^ cemu bre ovlika rezolucija :D

@Emix ajde plz ako ti nije problm da opalis neku slicicu sa terase i da postavis u full rezoluciji ?:)

Aha, a i gajba mu je relativno nisko, sad` svi znamo gdje stanuje. :d Samo pisni proradice cigla. ;)
Hajde "odradi" i neku nocnu fotku veceras pa okaci ako te ne mrzi.

Aha, a i gajba mu je relativno nisko, sad` svi znamo gdje stanuje. :d Samo pisni proradice cigla. ;)
Hajde "odradi" i neku nocnu fotku veceras pa okaci ako te ne mrzi.

Moraces da dolazis do CG. :p
Jeste u pitanju je drugi sprat. Hocete li nocnu u zatvorenom prostoru ili isto ovako?

Edit: Ok, okacicu veceras.

Vrh Dno