Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

One nema šanse da bude na drugom mestu - jednostavno HTC ne može da obezbedi dovoljan broj za prodaju.

Evo je i nova boja, Blue Arctic. Al me cudi da je S4 ovolika plantaza otisaka, kao i XZ i N4 ali dobro :)

[YOUTUBE]11O-zaWXzoc[/YOUTUBE]

Kako se radi hard reset na s4,znaci da pobrise sve i sim?Imam kupca pa da izbrisem moje podatke.

Recovery mode pa Wipe Data :)
Ugasi telefon, drži Volume UP + HOME + POWER (tako je bilo na svim serijama do S4 :) )

Accounts / Backup and reset/ Imas factory reset. Brise sve na telefonu i vraca u fabricko stanje, upravo uradio.

Da, tako je najlakse. Nema potrebe da ide u recovery kad moze iz samog telefona

Ja više nekako "verujem" recovery-u ;)

Meni se i dalje greje i posle update, narocito oko kamere. Probacu da odradim root i izbacim bloatware.

Formatiraj i memorijsku, možda je neki media fajl oštećen pa izluđuje mediaserver... Nije glupo uraditi ful format na računaru.

Meni je problem rešila instalacija najnovijeg firmvera + gore navedeno.

Meni se telefon ne greje previse.
Primetio sam sinoc kod instalacije Update-a pred kraj je deo oko kamere bio topao. Ali nista preterano.
Inace u radu nisam primetio da se greje telefon.

Meni se grejala gornja trećina ekrana, pozadi je bio O.K. Bio je dovoljno vruć da sam refleksno odmicao glavu prilikom odgovaranja na poziv.

Ukljucio sam powersaving..trebalo bi da pomogne, ali definitvno nije resenje. Probacu format i root posle.

Mozda ti neka i aplikacija pravi problem. Ako nisi vican BBS-u, odradi kako tamo pise da treba i posalji mi dump (pozeljno root)

Before posting a dump please make sure that the references for kernel wakelocks and alarms were processed correctly. Reading a dump takes a few minutes and it would be great if you could not waste the time of whowver studies in, aiming at helping you.
Generally a dump "since unplugged" is better than "since charged". When you start your analysis make sure to follow following procedure:
- plug/unplug the charger
- leave the phone alone 1-4 hours
- save a dump and check that the chapters "Kernel wakelocks" and "alarms" (if you have root) are populated
- Post the dump as attachement

Samo cekam dan da promenis nick u "BBS_ns"

Bice Djilkosh_Ns aka BBS_Ns :D

Ja namerno danas probao par igrica samo zbog tog grejanja telefona i nista,ni mlak nije.Aj recite mi ljudi sta vi radite sa telefonim kad vam se greje?Pitam ovo da bih znao a ne da polemisem,bas me zanima,dajte neki savet da ga zagrejem.

Inace telefon je mrak,ubija koliko je dobar ali nije za mene,radim sljakerski posao,mnogo prljavstine i losih vremenskih uslova ali plata je dobra.Nesto mora da se zrtvuje,zao mi je bas ali ide telefon u neke pazljivije i finije ruke.

Kontam da se nece svima svideti, jer ima ljudi koji koriste i vole te S Aplikacije i kojima TW ne smeta tj. ok im je. Ali jeste iznenadjenje. Jos jedan + za Samsung i prodaju S4 ima da rasture!

Koliko kontam, ako bude skroz isti hardware onda svi oni koji vec imaju s4 ce moci uz pomoc xda da imaju pure android bez ikakvih bugova?:) gresim?

A zato Samsung nije spominjao android na na predstavljanju S4, mi mislimi uobrazili i hoce da se otarase androida se a oni sa Googlom spremali iznenadjenje , i to koje iznenadjenje.....

To je super, veliki plus za gugl i samsung. Jos ako puste source kao za nexus (a ne kao samsung i htc polovicno), bice jos bolje.

To je trebalo da urade sa svakim Galaxy S telefonom :mad:

Vrh Dno