Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

zna li neko da li ga zaključava Telenor?

Bio sam danas do Delta City-a pa sam imao prilike na Samsung standu da se igram telefonom.

Kao sto sam i ocekivao, price o krs plastici, jefinom osecaju u rukama i ostalim pricama na temu materijala su prenaduvane. Telefon ne deluje jeftino niti daje takav osecaj kada se drzi u ruci. Mozda nije aluminium ali nije ni plastika iz Pazove, recimo da mi je prijatnije da drzim Galaxy Nexus nego S4 ali razlika je smesna. Tacnije neprimetna kada uocite ogromni SAMOLED razvucen od ivice do ivice. Fascinanto deluje, zaista, telefon lepo lezi u ruci (sto se da primetiti i na slici), nije glomazan, poprilicno je lagan i, za razliku od S3, ne izgleda toliko grozno i zaobljeno.

Naravno, pitanje estetike i vizuelnog dozivljaja se razlikuje od osobe do osobe ali meni je telefon sasvim ok. Porpilicno brzo radi, sto se i ocekuje od top klase, po prvi put stock softver ne secka (za razliku od mog iskustva sa SGS1, SGS2 i Note 1/2 kao i brojnim tabletima). Dizajn UI-a je, po mom misljenju, uzas, previse saren, previse nabudzen, prosto ne dopada mi se i na tom testu su pali. Srecom, Android pruza siroke mogucnosti pa vizuelno peglanje ne bi trebalo da bude problem.

Kako je meni promoter na standu rekao, cena u MP ce biti 80 000 dinara, a od sutra ce biti dostupan i u Vip-u. Ja bih ga pazario kao adekvatan upgrade za moj GNex.

EDIT: 66990 din - 24990 din u zavisnosti od tarife u Vipu - https://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/samsung-galaxy-s4.2145.html

Skupo.

***, svaka generacija je sve skuplja na tarifi. S3 sam na smart 1100 u Vipu uzeo za 300 i nešto. Sad jel 330 il 380 ne sećam se al svakako nije 500 ko s4 i to na smart 1200!?

Poslednja izmena:
Cena kao Note 2, znaci mozda ipak i kupim S4 :D

Mislio sam da ce biti razlika u ceni, ali koliko vidim nista od toga, bolje mi onda da kupim noviji telefon i bolji...

Skupo ne skupo tel je extra kao i svaki model pocevsi od keca sto su izbacili i jednostavno od dvojke ne mozete pogresiti pa sta uzeli.Takve su stvari na trzistu pa tko voli i moze nemam nista protiv,jer uvek podrzavam nesto novo i naravno imacu cetvorku dok se malo zarade pare.

***, svaka generacija je sve skuplja na tarifi. S3 sam na smart 1100 u Vipu uzeo za 300 i nešto. Sad jel 330 il 380 ne sećam se al svakako nije 500 ko s4 i to na smart 1200!?

Telefoni i IT oprema ne poskupljuju ni priblizno kao ostalo.
Ovo je medjutim prva tura kod VIP-a, i za ocekivati je da ce uz neke njihove tipicne promocije moci za 300e da se do (kraja) leta uzme lezerno.

Ili ovo otvaraju vrata za cene od 1000e za iPhone uz najskuplji paket :D

Ja se u svakom slucaju ne bi zaletao, mislim da ce cena u slobodnoj prodaji u oglasima pasti bar za 100-150 u narednih par nedelja.
Realno bi trebalo da startuje sa cenom od 500-550e, sve preko toga je premnogo.

stigli su u Telenor i crni i beli..
Telefon je mnogo bolje izradjen od SIII, ne izgleda tako jeftino,vecina onih "gluposti" kao scroll okom (zaboravio kako ga zovu :D ) stvarno radi,druga je prica sta ce to nekome...

Ja sam S3 uzeo za 31.000 uz smart 1100 + 3gb ili ti 2115 din. Ovde ne vidim cenu uz internet dodatke.

Poslednja izmena:

Obozavam testove ove zene!

Poslednja izmena:
Ja se u svakom slucaju ne bi zaletao, mislim da ce cena u slobodnoj prodaji u oglasima pasti bar za 100-150 u narednih par nedelja.
Realno bi trebalo da startuje sa cenom od 500-550e, sve preko toga je premnogo.

pa ne znam S3 je i dan danas oko 400...

Ех само да још позерке са ноктима као у орла и шминкери крену да тилтују главом и машу рукама испред екрана испијајући кафицу у тржним центрима и утисак ће бити потпун!

Ех само да још позерке са ноктима као у орла и шминкери крену да тилтују главом и машу рукама испред екрана испијајући кафицу у тржним центрима и утисак ће бити потпун!

+1 mislim da ce tako biti vec veceras po gradu i sutra :)

Deco, ispalo iz kamiona :)

Prilozi

• 20130427_073818.jpg
    20130427_073818.jpg
    607 KB · Pregleda: 367
  • 20130427_073835.jpg
    20130427_073835.jpg
    753.5 KB · Pregleda: 360
To je bio retail video a podesavanja nisam gledao. Bas cu da proverim.

Na jednom telefonu kao da su toplije boje a na drugom hladne. Vuce na zutu i plavu. Verovatno je do podesavanja.

To je odlika SAMOLED-a... Tako je bilo i na S1 i na S2 i na S3..

Polako bre, ko osim fensera kupuje prve primerke :D

s41.jpg

s44.jpg

s42.jpg

http://mobile.benchmark.rs/mobilni_telefoni/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one/strana_13/

Zakljucak mi je smehotresan, HTC je izazvao veliko ushicenje!

Poslednja izmena:
pa ne znam S3 je i dan danas oko 400...
Da ne kacim linkove ka oglasima, ali ovih dana su pali na 330 i9300, 350 i9305 a 747 moze da se nadje i za 270.

U svakom slucaju iz dana u dan ce s4 da pada sa cenom dok ne dostigne neku trenutno realnu cenu, ovo sad je za one koji bi prvi da se pokazu.
Ja da imam s3 ili s2 uopste ne bi zurio ali s obzirom da sam moj prodao pre izvesnog vremena malo sam nestrpljiv ali daleko od toga da cu da dam 700e

Jes da (bar jos uvek) volim samsung i dajem njemu prednost ali xperiaZ je vec pao na 430e pa gde je tu realnost

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno