Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Oba S4 SoC imaju LTE podrsku, za razliku od S3.

Samsung chief says it doesn't matter whether GS4 comes with 4-core or 8-core processor... :d

U pravu je covek. To nece osetiti korisnici osim ukoliko ne donosi duze trajanje baterije. Cak i da postoji nacin da se svih osam jezgara upregne istovremeno, takvog softvera nece biti minimum godinu dana a tada nam stize novi Galaxy.

U stvari zaboravio sam zasto je osam jezgara bitno, za poziranje i hvalisanje...

Cena je poenta...

Komsijo s brda, mogo si da zoves da vidim telefon :D

Izgleda da ce kod operatera u subotu u prodaju, barem se nadam :D

Poslednja izmena:
Pa jel' shvaceno uopste u cemu je razlika?:) (mislim osim u nekim performansicama i broju jezgara - baterija?)

Ovaj Octa bi trebao da bude stedljiviji ali ne verujem da je neka drasticna razlika.

u vip-u u subotu stize s4....tako sam cuo :)

27.04. krec svuda prodaja, bice u Telenoru i live demo standova sutra...

Jel samo ja ne kontam ovu gore reklamu ili?

S2 mi je imao bolje tj. najbolje reklame (možda sam ga zato i kupio), S3 onako, a S4 mi se ne svidjaju uopšte, sve neki kičeraj...

Otišlo je sve u majčinu, kupuju dobre telefone samo da bi ljudi bili u trendu, a ne znaju da pomere ikonicu sa Home Screen-a

Zato mislim da ce sledeći moj telefon biti Note II ili (nokia 8800 ili e71) + neki 7" tabletić :D

Sto se mene tice neka kupuje ko hoce iz bilo kog razloga.
Smartphone tj. telefon je odavno izgubio svoju primarnu finkciju a Samsung lagano postaje Apple 2 cak na iPhone gledam drugim ocima nakon ovih provala i kiceraja. Iskreno Apple je takav kakav je od starta a ovi iz Samsunga su malo poleteli.

S2 mi je imao bolje tj. najbolje reklame (možda sam ga zato i kupio), S3 onako, a S4 mi se ne svidjaju uopšte, sve neki kičeraj...

Otišlo je sve u majčinu, kupuju dobre telefone samo da bi ljudi bili u trendu, a ne znaju da pomere ikonicu sa Home Screen-a

Zato mislim da ce sledeći moj telefon biti Note II ili (nokia 8800 ili e71) + neki 7" tabletić :D

Slazem se skroz.. pored Note II ja ne vidim zasto bi neko kupovao S4.. Slicnih dimenzija, tako da prica o velicini ne radi pos`o, a mng mi je korisniji S-pen od 1000 poena na benchmarku nekom..

sutra u 10h u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu bice izlozen i s4 premijerno ;)

Telenor baš dere (inače pročitah Prcaj i Surfuj paket :D )

8. avgusta mi ističe ovaj ugovor pa ako ne budu imali baš nešto extra povoljno raskidamo... :)

Bio sam danas do Delta City-a pa sam imao prilike na Samsung standu da se igram telefonom.

Kao sto sam i ocekivao, price o krs plastici, jefinom osecaju u rukama i ostalim pricama na temu materijala su prenaduvane. Telefon ne deluje jeftino niti daje takav osecaj kada se drzi u ruci. Mozda nije aluminium ali nije ni plastika iz Pazove, recimo da mi je prijatnije da drzim Galaxy Nexus nego S4 ali razlika je smesna. Tacnije neprimetna kada uocite ogromni SAMOLED razvucen od ivice do ivice. Fascinanto deluje, zaista, telefon lepo lezi u ruci (sto se da primetiti i na slici), nije glomazan, poprilicno je lagan i, za razliku od S3, ne izgleda toliko grozno i zaobljeno.

Naravno, pitanje estetike i vizuelnog dozivljaja se razlikuje od osobe do osobe ali meni je telefon sasvim ok. Porpilicno brzo radi, sto se i ocekuje od top klase, po prvi put stock softver ne secka (za razliku od mog iskustva sa SGS1, SGS2 i Note 1/2 kao i brojnim tabletima). Dizajn UI-a je, po mom misljenju, uzas, previse saren, previse nabudzen, prosto ne dopada mi se i na tom testu su pali. Srecom, Android pruza siroke mogucnosti pa vizuelno peglanje ne bi trebalo da bude problem.

Kako je meni promoter na standu rekao, cena u MP ce biti 80 000 dinara, a od sutra ce biti dostupan i u Vip-u. Ja bih ga pazario kao adekvatan upgrade za moj GNex.

EDIT: 66990 din - 24990 din u zavisnosti od tarife u Vipu - https://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji/samsung-galaxy-s4.2145.html

Prilozi

• 2013-04-26 18.50.14.jpg
    2013-04-26 18.50.14.jpg
    796.9 KB · Pregleda: 274
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno