Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Predpostavljam da si ironicno ovo napisao.
Mozda ti ne koristis telefon kao fotoaparat, ali vecina koristi.
Ja sam razumeo da je pitao kako se ovi extra (cenovno) telefoni prodaju ako nemaju extra kameru. Tj. zasto svi oni nemaju extra kameru? Sto je dobro pitanje.

Da l' ja mogu da otvorim neku temu na forumu a da ti ne mracis oko HTC One? Sta ti je HTC toliko lose uradio?
Emix je nesto prema svim brendovima namrsten. I S4, Xperia Z, evo sad kazes i HTC One... mozda i za iP kaze nesto ali ne ulazim u Apple sobu.
Decko stvarno nadje dosta korisnih vesti, ali nacin na koji se pojavi u uvim temama je stvarno mracan!

Sto mora unibody ili kako vec,sta je falilo kucistu desire hd-a?(moj poslednji htc pa zato kazem) Ekstra izrada a koliko se secam imao je fiokicu za bateriju.
Kako ce se prodavati ovaj htc kad bude star 2 godine a baterija pri kraju? Verovatno ce u servisu drati za novu ako je uopste moguce da i oni zamene.I sta treba da se da 700e za telefon koji ce za dve godine biti 250,sa losom baterijom, koja ce biti preskupa da se zameni ako je uopste moguce? Pa ko ce da kupi tog polovnog htc-a,niko.

Ovo je i logicno sto se tice baterije. One je aktuelan dok ne izadje sledeci flagship, znaci za jedno godinu dana. Nece valjda tada da i dalje forsiraju One kad imaju novi telefon za prodaju. Losa baterija, uzmi nov HTC :D

Ima li infrared port na S4 neku learning opciju da mi zameni sve IR daljince po kuci?
Koliko sam uspeo da izguglam, samo HTC one i S4 od novijih androida imaju IR port na sebi?

Mislim da ima i Xperia Z...

Ima li infrared port na S4 neku learning opciju da mi zameni sve IR daljince po kuci?
Koliko sam uspeo da izguglam, samo HTC one i S4 od novijih androida imaju IR port na sebi?

Verovatno uz IR ide i aplikacija Peel smart remote, bar tako je uz Note 10.1, koja ima prilično veliku bazu podržanih uređaja. Mislim da nema opciju učenja, nemam vremena da sad proveravam...

Poslednja izmena od urednika:
Zvao sam samsung u uscu rekli su da u prodaju krece od ponedeljka, a na vise mesta sam procitao da u isto vreme krece i kod provajdera.

i mts isto :) Kod mts-a dosta jeftinije ali za isto toliko im je i net losiji :D

Odlican review, mada su mogli malo vise kamerom da se pozabave :D
Sve sporije prolazi vreme do te prodaje.

Zanima me razlika izmedju crnog i belog modela sto se tice glossy-a i otisaka prstiju :D

Poslednja izmena:

Kako ovo moze da spada pod mane? Očekivali smo Exynos 5 Octa čipset

To je kao kad bi ja rekao ocekivao sam bolju kameru na Htc One, a dobio losiju i to je mana telefona? A npr Dandy ne misli tako... Ko je u pravu? Zato ovo gore ne moze da spada pod mane.

Amerikanci mislim da nikada nece dobiti taj exynos, a ni prosle verzije S1,S2,S3 nisu imale exynos, pa to nije bila mana...

Poslednja izmena:
Slazem se. To sto Gizmo nije dobio Octa 5 verziju ne moze da bude mana.
Jer zvanicno postoje 2 verzije. Ne znam sta znaci ovo "ocekivali smo"?

Može da spada. Mi nismo ameri. Eventualno ćemo i dobiti (možda), ali mana je što su na sva zvona svirali da stiže Exynos Octa 5 i posle failovali da ga naprave dovoljno pa su morali da idu sa Snapdragononom.

To je kao kada ti neko obeća čokoladu sa lešnikom a dobiješ pirinač.

Pa "pola sata" su na premijeri pričali o osmoglavoj ali koja ostade mitsko biće.

Samsung nista zvanicno nije potvrdio i pricao.
Bila su predvidjanja da samo USA dobija Snapdragon.

Ali slazem se da je malo smor sto je odnos bukvalno 80-20% u korist Snapdragona nakon onih prica.

A sto se ne razmislja u drugom smeru? Mozda su isli i na tu kartu.

Sa Exynosom se pozdravite sa CM-om i kompanijom.

Sa Qualcomm-om je gotovo sigurno da ce biti CM.

Jer setite se par nedelja pre, da su glavni iz CM tima rekli da nece uzimati S4 zbog Exynos-a.

Displej, baterija i 1gb RAMa vise nego dovoljno razloga da se predje sa S3 na S4. Naravno, ako je istina da je izvukao 6h upaljenog ekrana.

Sprint i att galaxy s2 su bili sa exynosom, t-mobile je bio snapdragon. Najveci fail ovog telefona je jadan snapdragon cpu i to sto nema radio.

Poslednja izmena:
*** ispade da je snapdragon najgori procesor svih vremena....

Zar nije Exymos bez LTE podrske? Zar mislite da tako nesto moze da se proda u zemljama gde je LTE odavno standard a ne mogucnst? Tipa, kod nas ne znam zasto bi dosao SD uopste, jer nemamo LTE, ali obicnom korisniku u US/SK/JP vise znaci LTE nego li "koji CPU ima".

Koliko ja vidim kod Telenora je quadcore na 1.9 a to je po svoj logici Snapdragon 600

Vrh Dno