Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Al je do jaja ovaj novi samoled :)

E al zato im je slogan.. zivotni saputnik. Do SGS V :d

a5333082-82-drooling-homer-simpson.jpg.png

Napucali su prezentaciju u sustini bila je lose organizovana u smislu same prezentacije proizvoda,jer ova devojka prica o svim novim funkcijama uredjaja a iza nje ide na bimu sasvim nesto trece ali dobro u sustini nije lose, s4 pored kamere koja je jedino uociljva razlika moze se pohvaliti i ekranom koji me je odusevio,dosta je lagan telefon i lepo lezi u ruci plastika kao i uvek kod samsunga :) nagradnu igru nisam ni cekao jer se to uvek steluje a i nisam nesto ocekivao neke poklone od njih....hteo sam samo da vidim sam uredjaj i mogu vam reci da ga necu uzeti jer imam note2 :) a cekam note3 da pregazi sve predhodnike :)

Inače mi izgledalo kao da je namešteno jer se lik nije uopšte obradovao kad ga prozvali.

Nemoj da pricash. Nameshteno? U Srbiji? Nemoguce!

Inace, bacam peglu na ove slike. Zar je moguce da su se pozeri i "gradske" face uvukle i u svet tehnike, gde su oduvek gospodarili posteni i skromni ljudi. Moracu i Samsung da dodam uz Apple, na listu za izbegavanje :)

Užas, trebalo je to videti sa lica mesta. Kao da su predstavljali ne znam šta već pa svi došli...

Samo par reci da dodam:
Meni je mob ispunio sva očekivanja. Jedino mi se ne svidja sto je lak mnogo, ali ostalo je na nivou. Air view prston radi odlično kao i ono mlataranje rukom da se menjaju slike :)

Vec mesec ipo koristim Sony ericsson k510i :D Ne mogu da docekam da opet uzmem smartfon u ruke :p

Koleginice ;-)

Prilozi

• IMG_20130418_224746.jpg
    IMG_20130418_224746.jpg
    621.3 KB · Pregleda: 638
Nemoj da pricash. Nameshteno? U Srbiji? Nemoguce!

Inace, bacam peglu na ove slike. Zar je moguce da su se pozeri i "gradske" face uvukle i u svet tehnike, gde su oduvek gospodarili posteni i skromni ljudi. Moracu i Samsung da dodam uz Apple, na listu za izbegavanje :)

Apple nikad nije imao ove kic prezentacije sa raznim djakonijama i krkanlucima.

Ja nakon onog (Grand) Show-a iz NY na Samsung gledam drugim ocima :d

Donesu nekoliko zgodnih cica sa dekolteima koje btw. pojma nemaju o telefonu koji drze u rukama, sigurno dan pre prezentacije uce sve napamet i ponavljaju kao roboti na prezentaciji. A ove pozere ne bih ni da komentarisem.

Zna se ko u Apple radnjama i predstavnistima moze da dobije posao.

Donesu nekoliko zgodnih cica sa dekolteima koje btw. pojma nemaju o telefonu koji drze u rukama, sigurno dan pre prezentacije uce sve napamet i ponavljaju kao roboti na prezentaciji. A ove pozere ne bih ni da komentarisem.

istina je da je svako od ovih prezentera imao prilike da koristi s4 ali da nisu bas bili spremni sinoc na sve funkcije pa sam morao da objasnjavam cak jednoj od njih kako se koristi nove opcije kamere eraser i animation,ali dobro za bg i treba takva prezentacija jer ce taj telefon bas ti pozeri prvi da kupe samo zbog prestiza, u svakom slucaju telefon je kao praznu paklu cigareta da drzite, mnogo lagan sto se apple korisnicima u startu nece svideti ;)

Stigao S4. Ni blizu toliki vau kao kad mi je prvi put stigao S3, ali očekivano. Daleko od toga da je S4 loš, odličan je, jasno se vide prednosti nad S3, dosta toga je lepše rešeno, ali opet ostaje ono pravilo - neće dosta ljudi preći sa S3 na S4, ali sa S2 na S4 se definitivno isplati. Frostonja, pomagaj, kako da ga sklonim iz ovog glupog demo režima? Stalno se pali i vrti one animacije.

Ubaci mu Saletov Neat :D sigurno izlazi iz demoa :p

Stigao S4. Ni blizu toliki vau kao kad mi je prvi put stigao S3, ali očekivano. Daleko od toga da je S4 loš, odličan je, jasno se vide prednosti nad S3, dosta toga je lepše rešeno, ali opet ostaje ono pravilo - neće dosta ljudi preći sa S3 na S4, ali sa S2 na S4 se definitivno isplati. Frostonja, pomagaj, kako da ga sklonim iz ovog glupog demo režima? Stalno se pali i vrti one animacije.

pa ugasi retail mode :D

Na kraju i jesam, ali samo kada bi znao koji je glup to proces :)

I kad mozem da ocekujemo test, lozim se da uzmem note2 ali me zanima da li je i koliko S4 bolji.

poređenje kamere sa IP5 i 808, rekao bih da je bolji od IP5...

original.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahah koji mentoli covece :D

ali ono sto je najgore da stvarno ovako izgleda prodavao bi se ko alva :D

Apple nikad nije imao ove kic prezentacije sa raznim djakonijama i krkanlucima.

Ja nakon onog (Grand) Show-a iz NY na Samsung gledam drugim ocima :d

Zna se ko u Apple radnjama i predstavnistima moze da dobije posao.

Bravo matori. Objasnio si. Ne da su naucile napamet sve 2 iste recenice nego jos i kad nesto ne znaju ni ne trude se da deluju zainteresovano, spuste dekolte, blinknu par puta i to je to. Inace ide faca ko zblenuto tele.

Telefon je odlican, i S3 je odlican i S2 je odlican. Ali ova dva imena (iPhone i Galaxy Sx) su postali sinonim najgorih seljaka. Cast izuzecima, koji ih nose zbog posla, ali vecina ih poseduje samo da bi bio u trendu, fazonu ili cemu vec. Znas koliko puta su me startovali u fazonu: e kako da mu namestim ovo ili ono, najprostije, sto u prvih 10 strana manuala moze da se procita.

Telefonu svaka cast ali citav show koji se desava oko njih je nadmetanje kao u Gradnu, iskreno ocekujem da ce S5 licno Sasa Popovic promovisati.

Moze nesto korisno u temi? Ili sam otvorio ES ili Burek forum a gore pise Benchmark? :)

Vala stvarno..

Evo ja da dodam da sam pitao promotera koliko dugo ima mob i rekao mi nedelju dana, a da mu baterija traje 2-3 dana.

Nazad
Vrh Dno