Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Tesko da je fake, ova 2 lika imaju podsta pozitivnih ocena na KP.
Mada iskreno me zabole, ne bi dao u zivotu 700-800e za mob. Kad bude 450e razmislicu da zamenim S3.

Bitno da su na svakom iskopirane spec, to sto nemaju Exynos, ee *** sad i nije bitno.. :D

Jel neko pitao dal stvarno imaju na stanju telefone?
Koja je bila cena S3 kad se pojavio kod provajdera? Mislim naravno na narodno tržište. 500-600 evra?

Jel neko pitao dal stvarno imaju na stanju telefone?
Koja je bila cena S3 kad se pojavio kod provajdera? Mislim naravno na narodno tržište. 500-600 evra?

Ja ne znam kako mogu da imaju na stanju telefon koji izlazi najranije sredinom Aprila a zvanicno krajem Aprila?

Ja ne znam kako mogu da imaju na stanju telefon koji izlazi najranije sredinom Aprila a zvanicno krajem Aprila?

Meni samo jedno pada na pamet, a to je jako tesko ostvarivo.. Mozda je sam Samsung delio neke telefone nekima pa su oni posle prodavali po ebay-u...

Npr Nexus 7 je poceo da se prodaje po ebay-u odmah posle Google-ove konferencije i njihovog predstavljanja tableta, jer je Google svim prisutnim podelio uredjaje, msm da su developeri bili u pitanju, a mozda cak i novinari..

Meni samo jedno pada na pamet, a to je jako tesko ostvarivo.. Mozda je sam Samsung delio neke telefone nekima pa su oni posle prodavali po ebay-u...

Npr Nexus 7 je poceo da se prodaje po ebay-u odmah posle Google-ove konferencije i njihovog predstavljanja tableta, jer je Google svim prisutnim podelio uredjaje, msm da su developeri bili u pitanju, a mozda cak i novinari..

Veruj mi citali bi o ovome po forumima i sajtovima uveliko da je tako.

Ma ok, kazem ti i ja da je tesko da je tako.. Ali je u slucaju Nexusa bilo tako.. AKo se lepo secam, bila je cena od 400-450e za Nexus 7, te koje su dobili developeri, a kasnije ih prodavali po ebay-u..

To su dobili svi novinari koji su se pojavili na I/O. Svake godine je tako, placas preskupu kartu i dobijes gadgete na kraju. Prosle godine Galaxy Nexus i Nexus 7.
Ove godine su karte rasprodate za 50 min.

Definitivno ljudi kupuju u Dubaiju, sa jos jedne strane sam cuo da ima kod njih..

Koja li je cena u Dubaiu? Posto tamo nema poreza. Kontam da je oko 500e?

Sve u svemu: dva odlicna moba i potrebe odlucuju, kao sto je meni: snimanje u vodi. :)

Sve u svemu: dva odlicna moba i potrebe odlucuju, kao sto je meni: snimanje u vodi. :)

Ne mogu da verujem da neko kupuje smartphone zbog snimanja u vodi.
Ja se kladim da neces ni pomisliti da probas a ne da snimas nesto pod vodom.

Poslednja izmena:
Da ti ima veze sa hobijem/zaradom, kao meni, verovao bi.

p.s. postavicu link do snimaka u toku leta.

Poslednja izmena:
Šta radiš pod vodom sa mobilnim?
Snimaš paparaco zvezde granda? :d

Carp fishing...

Pa u kakvoj vodi plivaju ti tvoji sharani kad se vidi snimak mobom... I zar nema neka varijanta onih sony action kamera za to? I sta radis dole sa saranima koji djavo :) Ne zezam, zanima me stvarno.

Lovi ih golim rukama :D

Sto se tice cene u portugalu to je i ocekivano ovde svaki telefon kad izadje je bar 10% skuplji nego u ostatku evrope. Doduse u dubaiu cena 640e ako se ne varam tako da ok

Evo da se pohvalim bas mi je malo pre stigao SIV, kombinacija ta iz Dubaija samo je bio covek razuman i dao ga za 720e.. .:D

1. april a? :d

S obzirom da je xperia Z otisla na 500-550e verujem da ce ubrzo i s4 da dostigne slicnu cifru, samo da se pojavi u malo vecim kolicinama.

Xperia Z ne vredi ni 350e NOVA. Ne terajte me da kacim ponovo sliku kakav je ekran x)
Dosta mi je bilo jedan dan sta sam imao da je cvrkam. Dovidjenja.

Nazad
Vrh Dno