Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Tesko da je fake, ova 2 lika imaju podsta pozitivnih ocena na KP.
Mada iskreno me zabole, ne bi dao u zivotu 700-800e za mob. Kad bude 450e razmislicu da zamenim S3.

Bitno da su na svakom iskopirane spec, to sto nemaju Exynos, ee *** sad i nije bitno.. :D

Jel neko pitao dal stvarno imaju na stanju telefone?
Koja je bila cena S3 kad se pojavio kod provajdera? Mislim naravno na narodno tržište. 500-600 evra?

Jel neko pitao dal stvarno imaju na stanju telefone?
Koja je bila cena S3 kad se pojavio kod provajdera? Mislim naravno na narodno tržište. 500-600 evra?

Ja ne znam kako mogu da imaju na stanju telefon koji izlazi najranije sredinom Aprila a zvanicno krajem Aprila?

Ja ne znam kako mogu da imaju na stanju telefon koji izlazi najranije sredinom Aprila a zvanicno krajem Aprila?

Meni samo jedno pada na pamet, a to je jako tesko ostvarivo.. Mozda je sam Samsung delio neke telefone nekima pa su oni posle prodavali po ebay-u...

Npr Nexus 7 je poceo da se prodaje po ebay-u odmah posle Google-ove konferencije i njihovog predstavljanja tableta, jer je Google svim prisutnim podelio uredjaje, msm da su developeri bili u pitanju, a mozda cak i novinari..

Meni samo jedno pada na pamet, a to je jako tesko ostvarivo.. Mozda je sam Samsung delio neke telefone nekima pa su oni posle prodavali po ebay-u...

Npr Nexus 7 je poceo da se prodaje po ebay-u odmah posle Google-ove konferencije i njihovog predstavljanja tableta, jer je Google svim prisutnim podelio uredjaje, msm da su developeri bili u pitanju, a mozda cak i novinari..

Veruj mi citali bi o ovome po forumima i sajtovima uveliko da je tako.

Ma ok, kazem ti i ja da je tesko da je tako.. Ali je u slucaju Nexusa bilo tako.. AKo se lepo secam, bila je cena od 400-450e za Nexus 7, te koje su dobili developeri, a kasnije ih prodavali po ebay-u..

To su dobili svi novinari koji su se pojavili na I/O. Svake godine je tako, placas preskupu kartu i dobijes gadgete na kraju. Prosle godine Galaxy Nexus i Nexus 7.
Ove godine su karte rasprodate za 50 min.

Definitivno ljudi kupuju u Dubaiju, sa jos jedne strane sam cuo da ima kod njih..

Koja li je cena u Dubaiu? Posto tamo nema poreza. Kontam da je oko 500e?

Sve u svemu: dva odlicna moba i potrebe odlucuju, kao sto je meni: snimanje u vodi. :)

Sve u svemu: dva odlicna moba i potrebe odlucuju, kao sto je meni: snimanje u vodi. :)

Ne mogu da verujem da neko kupuje smartphone zbog snimanja u vodi.
Ja se kladim da neces ni pomisliti da probas a ne da snimas nesto pod vodom.

Poslednja izmena:
Da ti ima veze sa hobijem/zaradom, kao meni, verovao bi.

p.s. postavicu link do snimaka u toku leta.

Poslednja izmena:
Šta radiš pod vodom sa mobilnim?
Snimaš paparaco zvezde granda? :d

Carp fishing...

Pa u kakvoj vodi plivaju ti tvoji sharani kad se vidi snimak mobom... I zar nema neka varijanta onih sony action kamera za to? I sta radis dole sa saranima koji djavo :) Ne zezam, zanima me stvarno.

Lovi ih golim rukama :D

Sto se tice cene u portugalu to je i ocekivano ovde svaki telefon kad izadje je bar 10% skuplji nego u ostatku evrope. Doduse u dubaiu cena 640e ako se ne varam tako da ok

Evo da se pohvalim bas mi je malo pre stigao SIV, kombinacija ta iz Dubaija samo je bio covek razuman i dao ga za 720e.. .:D

1. april a? :d

S obzirom da je xperia Z otisla na 500-550e verujem da ce ubrzo i s4 da dostigne slicnu cifru, samo da se pojavi u malo vecim kolicinama.

Xperia Z ne vredi ni 350e NOVA. Ne terajte me da kacim ponovo sliku kakav je ekran x)
Dosta mi je bilo jedan dan sta sam imao da je cvrkam. Dovidjenja.

Vrh Dno