Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ovde je Sony Xperia Z totalni promasaj. Ako treba neko da dobije titulu naj promasaj sto se svega tice to je ovaj model. Meni se iskreno kod s4 vise svidja kvalitet snimka i videa od ip5 generalno u svim uslovima. ako se kad domognem viska para znam sta cu kupiti pa sve da je od najgore plastike :D. A mozda se i pristedim za note3.

Gde je ovde zdrav razum: "znam sta cu kupiti pa sve da je od najgore plastike".??

Ili 3310, on tek sabija a dobar je i za samoodbranu za razliku od ajfona :)
:d
Mora da je u pitanju neka test verzija jer mislim da retail jos nije dostupan ali sve je moguce.

nije ni meni jasno..sutra idemo kod njega u firmu da se uverim..
Inache, imao sam najbrže androide pa su lagovali..Zadnji je Asus infinity t700..Katastrofa od lagova...Sada sam na limitiranom IOSU ali taj radi pa otkida... Brzo i pouzdano...Ne *****m, jednostavno je istina..Moje skromno mišljenje, ne mora da bude svačije...
dobro se naoruzaj !
snimaću sa 8mpx...biće dovoljno...MAda sam i dalje u neverici..

Poslednja izmena:
Nema potrebe, sve si rekao. :)

ma lik je ocigledno samsung fanboy :D
ne mozes sa njima da se raspravljas :D

Neki su bukvalisti, neki nisu.

Da li sam jedini koji je primetio da Samsung nije najavio S Pen za S4?
Bilo je price da ce biti u kucistu kao i Note serija ali nisam verovao u to sto se ispostavilo kao tacno.
Ali nisam video ni da ce biti posebno da se kupi.

Da su stavili, ne bi imalo svrhe da postoji Note serija. Nikad nece ni da bude jer za lep ugodjaj mora ekran da bude veci. nije bas da se piskara na ekranu od 4.99"

Pa dobro nije neka velika razlika 5"-5.3 ili 5.5".
Ja bih mogao isto sve na 5 kao i na 5.5".

Znacj posto je Galaxy otisao na 5" sledeci Note ide na 6-6.5"? Smesno.

Ja sam mislio da će Samsung pući posle 4.3 što se tiče Galaxy serije, ali vidim ljudi opušteno kupuju 4.7, a sad će i 5"

Meni je 4.7" tip top za moju šaku koja je malčice veća od prosečne, ali već preko 5" mi je teže da dohvatim gornji levi ugao. Vala baš me zanima ko će moći normalno da drži 6" i da razgovara komotno...

Ja sam mislio da će Samsung pući posle 4.3 što se tiče Galaxy serije, ali vidim ljudi opušteno kupuju 4.7, a sad će i 5"

Meni je 4.7" tip top za moju šaku koja je malčice veća od prosečne, ali već preko 5" mi je teže da dohvatim gornji levi ugao. Vala baš me zanima ko će moći normalno da drži 6" i da razgovara komotno...

Jeste da nije tema Note 3, ali ja sam nešto ubeđen da će ostati na istoj veličini sa podizanjem rezolucije i nekim drugim poboljšanjima.

Meni je Note 2 veliki za komoto u jednu ruku, ali mi to nije ni bitno. Da se javim i sl mogu jednom. Sve ostalo je i udobnije sa dve i na manjim telefonima.

S pen su rezervisali za note zato ga garant nisu stavili na s4.
Ko bi onda kupovao note 3,narocito ako ostane 5,5" kao na dvojci.

Ne znam, veruj mi, videh kutije u prolazu i zacudih se..mislim da je iz usa neka kombinacija..

Prodao sve, sad sam mu poslao sms. Iz Dubajia je dobio telefone (tamo se pojavio u slobodnoj prodaji pre 6 dana)

Ima na KP vec 3,4 oglasa za S4. :D
Kad pre ***!

Pa kucaj na KP Samsung S4 i stavi najvecu cenu.

Nazad
Vrh Dno