Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Da li je marketing ili ne.. ovo je u svakom slucaju do jaja osim sto ne moze da pomogne prikazu bele boje..

8593512048_deca172ed7.jpg

E ovo je odlicna kamera :)

Jel mogu nekako ostale fotografije da se prikazu na drugaciji nacin osim ovog raspad gsm arena zoom prozora?

Poslednja izmena:
Jeste li naleteli na neke forografije u nocnim uslovima? Ovo je super, samo ne znam kakva je kad fali svetla..

Ja nisam u tom testu nigde video noćne slike. Ono što su oni nazvali "low-light" je slikano u neko popodne.

Bas prave nocne, kao one koje sam ja kacio na temi o Lumiji 920, bas sa testa Benchmarka..

Da li je marketing ili ne.. ovo je u svakom slucaju do jaja osim sto ne moze da pomogne prikazu bele boje..

Video sam neki klip gde neki lik objašnjava baš o tome koliko je ova poslednja generacija amoleda odradjena vrhunski i da je baš napredovao što se tiče bele boje... Kome smeta saturation ode u display settings i promeni... Mislim to oduvek postoji samo ljudi ne znaju ;)

Poslednja izmena:
One i XZ su definitivno najčitljiviji :)

P.S. ona panorama gore je dobra ali pazi recimo onaj dimnjak do klime koji je par metara od kamere kako je mutan i ograda do njega...

Poslednja izmena:
I dalje bela nije bela, ali je na note 2 napredovala u odnosu na s3 (bar na mom primerku), i dok ne uporedim s necime, ne primećujem da je bela drugačija od 'prave'. Na s4 su valjda picnuli jos malo :)

Ma, pricali su kako je i na Note 2 bela skoro perfektna... pa kad sam uzeo telefon pitao san se da li su coravi ili su samo nesto duvali :)

Mislim, generalno je ok dok ga ne stavis pored nekog tel sa stvarno dobrom belom, onda se bas skenjas :) Zahebano to direktno poredjenje , razlike deluju ogromne iako se u svakodnevnoj upotrebi mnoge i ne primete.

zahebano je i za crnu...tako da nemojte da gledate u tudje telefone i necete ni uocavati :)

Da, ja radije biram bolju crnu

Jeste, ja kontriram. Isto kao sto kontriraju i ostali ljudi koji imaju (su imali samoled) i druge vrste ekrana pa kazu bela jednostavno ne moze da se poredi i da vuce na zeleno/plavo u svakom slucaju :) A green tint ima i unapredjenji super amoled na GS 4, sto se jasno vidi, nemoj mi reci da ti tamo vidis Ace belu :d Sto se ostalog tice, GS 4 ekran je odlican.

Kao sto neko rece, bela je dobra na samoledu dok ne uporedis direktno. Isto tako je i sa crnom na ips-u. Samo treba prihvatiti ovo, nije lako biti fanboj :)

Poslednja izmena:
Pa nema ni jedan za sada, najblizi je One/Super LCD3.

Ko da se u najmanju ruku radi priprema za stampu na telefonu ili editovanje neke 50 gigapix fotografije pa je bitan prikaz...

A ne surf po netu i citanje mail-a.

ma bre do juce gledali u monohromatske ekrane sad izvode nesto :p

^ displej cine rezolucija, uglovi gledanja, osvetljenje, prikaz crne, bele i ostalih boja. Kao sto rezolucija ne znaci nista tako nista ne znaci ni sve ostalo pojedinacno.

Super amoled sada na GS IV ima i realne boje (unapredjeni modovi/kalibracija u odnosu na S3), i najbolju crnu i 1080p ali ocigledno i dalje ima green tint i jedini problem je sto fanbojizam na ovom forumu ne dozvoljava pominjanje mana :) Ja sam fan samoled ekrana jer kao sto rekoh, gotivim crne teme, wallpapere, black UI itd i samoled je odlicno resenje za mobilne uredjaje ali ekran pored svega toga cini i prikaz bele/osvetljenje a tu su ostali ispred samoleda a super lcd3 je otisao korak dalje pa je i prikaz crne najbolji na nekom nesamoled ekranu do sada kao i uglovi gledanja i uopste atraktivnost prikaza.

Zato bih ja i pored toga sto gotivim samoled, kupio telefon sa super lcd3 ekranom. Sve je stvar licnih afiniteta i svi displeji su odlicni danas (osim onog sa XZ ne sharp). Izbor postoji pa sad neka kupuje sta ko voli ali treba biti realan a to je nemoguce kada si fanboj :)

Poslednja izmena:
Ovaj je sigurno neki developer preview ekran, mozda falican ekran, pa vuce na zelenu. Ovo je ocaj i sigurno nije tako, jer kako kazu svi koji su radili review GS4 da je imao najreanije boje i najbolju belu do sad sto se tice samoleda. Ovo kad vidim je losije i od mog S2...

Ja nisam primjetio da bijela vuce na plavicastu, mora da HSV ima oko sokolovo :d
Nikad vam ugoditi :d Ako hocete savrsen ekran kupite XP :p

Ovaj je sigurno neki developer preview ekran, mozda falican ekran, pa vuce na zelenu. Ovo je ocaj i sigurno nije tako, jer kako kazu svi koji su radili review GS4 da je imao najreanije boje i najbolju belu do sad sto se tice samoleda. Ovo kad vidim je losije i od mog S2...

A oba su falicna, i S3 i SGS IV? :) Koja slucajnost, mora da je i SGS III developer preview :)

Jeste :) Pa cisto da te prosvetlim, ja sam vidjao na S1 i S2 zuti i plavi tint, a cudno mi je sad da S3 ima zeleni. Jos niko u S3 temi nije pricao o tome, a mozes da vidis koliko ta tema ima stranica, cudo kako to niko nije primetio, jer nisu svi uvek bili na samoledu...

Nazad
Vrh Dno