Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

GSMArena, please start mentioning charging time too in your battery tests. With batteries getting huge in size, charging time is also becoming a parameter to look for.

ima pravo...ako nastave ovako oni koji imaju naviku da pune tel. preko noći a spavaju kratko će zaticati telefon na 70-80% kad se probude

ma kakvi... ne znam kako je na s4 ali note2 se puni prilicno brzo. mozda sat, sat i po. punjac je 2A tako da to ipak pomaze :)

GSMArena, please start mentioning charging time too in your battery tests. With batteries getting huge in size, charging time is also becoming a parameter to look for.

ima pravo...ako nastave ovako oni koji imaju naviku da pune tel. preko noći a spavaju kratko će zaticati telefon na 70-80% kad se probude

Nema tu frke. Veca amperaza na punjacu zavrsava ceo posao.Isto je i uradjeno na ipad 4.

U ~15h sam stavio note 2 na punjac, evo upravo dobio obavestenje da je pun.

pa, mislim naravno da se ne puni sat vremena od nule, ja stavljam telefon kad je 40% i nize recimo. 3100mAh baterija i 2A punjac => otprilike sat i po, malo jace.
@R-GTI proveri punjac ili rom ako si menjao, nesto tu ne stima :)

Pa normalno je da se prica o punjenju od 0-10%, a ne od 30-40% . Ko da ikog briga sto se meni puni tel od 80 do 100 za 15-20min.

pa, mislim naravno da se ne puni sat vremena od nule, ja stavljam telefon kad je 40% i nize recimo. 3100mAh baterija i 2A punjac => otprilike sat i po, malo jace.
@R-GTI proveri punjac ili rom ako si menjao, nesto tu ne stima :)

Pricam o punjenju od 2,3% do 100%. 3h mom treba a i vašem.

Ali ce se zato Motorola vratiti na velika vrata :thumbup:

Pricam o punjenju od 2,3% do 100%. 3h mom treba a i vašem.

Ja uvek punim od 10ak posto, mozda 15, kad zapisti, tad bi trebalo i ti. Kad i ode na ispod 5 posto, ne secam se da mi je punio 3 sata, obicno mu treba oko 2h i nesto. Provericu sledeci put pa ti javljam. I da znas da nije isto kad punis mob dok radi nesto i dok je npr na airplane modu ili tako nesto.

Definitivno dobijamo Snapdragon verziju, 17.4. predstavljanje partnerima pa ce biti slika i utisaka ;) Jos nisu stigli u zemlju...

pa da..pitranje je da li ce okta uopste biti i izbacena.. ako i bude, to ce biti u mizarnim kolicinama.. cenim da oktu "stekaju" za note 3

Pitanje je hoce li i gde na pocetku biti dostupna Octa verzija.

Samo cekam sad ove koji nabave Octa verziju pa nabiju cenu po oglasima i naprave ogromnu razliku: "Ovo je Galaxy sa cak 8 jezgra"...

Sad mi nije jasna jedna stvar: ako nema octa core, u čemu je S4 toliko bolji od ostalih quad, 5", full HD modela???? :trust:

ja sam citao na xda da to sto je jace klokovan skoro pa nema nikakve veze sa performansama.. oni tvrde da je kljucna razlika dd3 memorija koja 30 posto brze cita i pise podatke potrebne za funkcionisanje moba.. ako se secam na ddr2 je neka od brzina 8,5gb/s a na ddr3 je oko 12(mislim da je ta brzina vezana i za gpu i cpu performanse).. ovo sam mozda i lose procitao tako da uzmite sa rezervom :D a mrzi me sada da trazim link... http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_DDR#LPDDR3 i komentar nekoga sa xda.. "After some further digging I found some details on the RAM. They're built on the 30 nanometer process and can transfer data at up to 1600 Mbps per pin. Theoretically they're 50 percent faster than previous generation LPDDR2 DRAM and offer data a transmission rate of up to 12.8 GB/s. I am really curious to see how this translates into real world performance. One thing that I noticed is that none of the tech websites (that I've browsed) mentioned this so far"

Poslednja izmena:
Pratio sam ovo od pocetka i mogu samo jedno da kazem nisam neki hejter nosio sam sve generacije galaxija i odlucio sam da vise ne dam ni jedan evro dok ne izbace ovu budjavu plastiku koja skripi puca i risuje se ma koliko vodili racuna o aparatu...proda ti telefon od 500e i spakuje ga u masku od 3.5e nema veze svezom...lagovi su sacuvaj boze to ne zasluzuje ni jedan telefon tog cenovnog ranga....neko je pomenuo pre par strana da je to globalni problem svih androida ali to svakako nije tacno....nosio sam i motorolu razr max i one x i one x+ i nexus4 nijedan od njih nema nikakav lag...sve ostalo nemam zamerke ali definitivno ni evro vise od mene dok ne srede uredjaj da radi bez laga i dok ne osmisle i ne promene materijal za uzradu kućišta...

Svako ima izbor, niko te ne tera da uzmes S4.

Nazad
Vrh Dno