Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Vecina ih cula za Galaxy, nema dalje... :d
Zlatno pravila ne vaditi telefon u guzvi pogotovo gradski prevoz :)

Znam likove koji po gradu voze jeftinije auto na duze relacije bolji. Zivimo u ****nom vremenu i prostoru :)

Ja imam S III i kada sam citao specifikacije S IV nasao sam da nema "RADIO" sto me je zacudilo ...

Meni je ovo logično. FM radio je passe. Većina* ljudi ima neki WiFi i/ili data plan i sluša neki net radio, lastFM i sl.

* Većina iz ugla Samsunga ne iz ugla Srbije.

I iz ugla Srbije je tako. I ja ne pamtim kad sam pokrenuo FM Radio :)
Fusnota :d

Poslednja izmena:
Sa barometrom imas informaciju o pritisku vazduha iz prve ruke i eventualno njegovom stetnom uticaju na covjeka :)

Sta imas sa FM-om:confused:

Sa FM Radiom imaš to isto, samo ti neko drugi to lepše sroči. Plus muzika. :D

Kakav god high-tech telefon da uzimam, ne pada mi na pamet da uzimam onaj koji nema FM radio.

Pa oni vraćaju buđavi IC port, a uklanjaju FM radio. Svaki put kad idem u grad u prevozu slušam radio, mp3 kolekcija me bukvalno uvek smori posle par minuta.

A sigurni ste da nema fm radio?
Mozda ga samo pored svih ostalih potrebnih i nepotrebnih gluposti nisu naveli, kao nesto sto se podrazumeva

Kakav god high-tech telefon da uzimam, ne pada mi na pamet da uzimam onaj koji nema FM radio.

Pa oni vraćaju buđavi IC port, a uklanjaju FM radio. Svaki put kad idem u grad u prevozu slušam radio, mp3 kolekcija me bukvalno uvek smori posle par minuta.

Pa i ir port je koristan, najvise zato sto telefon moze da glumi univerzalni daljinski, ali ako su utrpali barometar, termometar, akcelometar i ne znam ni ja sta vec, mogli su i fm radio. Mada moguce je da su ga izostavili zbog nekog patent trola, jer nije slucajno da ga nemaju ni google uredjaji

Samo mi jos mob fali kao daljinski. Glupost.

Pa meni bi ponekad dobro to došlo, pošto nikad ne znam gde mi je daljinski, a telefon uvek nadjem :D

Kome zena gleda turske serije i drzi daljinski ta opcija je vrh :d

Ne znam kako nekom moze da bude ir glupost kad preko njega mozes da programiras da upravljas ko covek a ne 5 daljinaca da koristis. Meni je to skroz super. Ajde da su izbacili bluetooth pa da ljudi kukaju, al ovako ne znam u cemu je problem.

Meni je to super, jedva cekam to da imam.
I onda nema vise ustajanja iz kreveta kad zaboravim neki daljinski :)

IR битнији од Блутута? Пффф.Поред 3-4 даљинска ми сигурно не треба још један поготово не на телефону. А блутут ми треба у колима, пустим Тјунин радио и цепај.

Dobro, u Srbiji ljudi bulje po 15h u TV, *** standard, ima se vremena...

Ako ir bude radio kao na starijim nokia telefonima, onda bolje da ga nisu ni ugradjivali.

Imo ga na e71 i do jaja ga koristio. Meni veoma potrebna opcija na telefonu. Sti se tiče radija u kolima cesto koristim razlicita kola u tiku dana tako da bi mi fm transmiter seo ko bombona. To kinje bilo na n8. Uvek nešto fali, nikad kompletan uređaj.

Poslednja izmena:
IR битнији од Блутута? Пффф.Поред 3-4 даљинска ми сигурно не треба још један поготово не на телефону. А блутут ми треба у колима, пустим Тјунин радио и цепај.

Ko je rekao da je bitniji IR?

Не кажем да си рекао него је ово моје мишљење генерално.

Pa treba ti baš zato da ti ne bi sedeli 4 daljinska pored telefona na stolu, već samo telefon koji će menjati sve ostale.

One remote to rule them all:D

Ma daljinski preko tog IR nikad ne bi radio kao i ranije na symbianu :d
Jos treba da se ozracim sa tim...:banghead:

Cekaj ,sa time se zraci ? A da li zraci telefon kada se upali gps i kada locira satelite ? Ovo ne pitam da te zezam nego me interesuje...

Salim se malo, dosta toga zraci pa nista...od necega se na kraju mora umrijeti :D
Evo i mlijeko sam popio ocigledno sa alfatoksinom te me zeludac **** :mad:

Cekaj ,sa time se zraci ? A da li zraci telefon kada se upali gps i kada locira satelite ? Ovo ne pitam da te zezam nego me interesuje...

Кад се на телефону упали GPS и када лоцира сателите, он не зрачи зато што је то пријемник. GPS пријемник у телефону "хвата" оно што сателити са неба зраче. Сателити тим зрачењем емитују информације које GPS пријемник "хвата". Хватао ти сигнале са сателита или не, они су увек око тебе као и остали радио и ТВ сигнали и сви остали. Предајници зраче (предаја=емитовање=зрачење) а пријемници не, по дефиницији.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno