Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ko planira koristiti CM tj AOSP nema potrebe da kupuje S4. Stock ROM najbolje radi bilo da je na samsungu ili nexusu:)

Na nexus-u CM(i ostali romovi koje sam probao) radi isto kao i stock;)

Ne znam zasto i dalje stavljaju takvu listu vidzeta, uvek mu treba par sekundi da ih ucita.

Braaaate... pa kod mene na 997D se ovo ne desava! Je l' moguce da ga TW tako ubija?

Ja ne mogu da verujem da se ovo i dalje dešava, toliko jak hardver a opet se dešavaju lagovi. To govori o ozbiljnosti Samsunga, očigledno nas i dalje ocekuje zabagovanje app, restarti, i vadjenje baterije da bi uredjaj ponovo radio, i sve to za 700eura, ma sitnica!

Ne znam,meni na note 2 nema uopste laga,ovakvog kao sa snimka pogotovo.
Videcemo kad izadje u prodaju,ako ostane ovako onda se stvarno brukaju s tim tw.

Ja ne mogu da verujem da se ovo i dalje dešava, toliko jak hardver a opet se dešavaju lagovi. To govori o ozbiljnosti Samsunga, očigledno nas i dalje ocekuje zabagovanje app, restarti, i vadjenje baterije da bi uredjaj ponovo radio, i sve to za 700eura, ma sitnica!

Nije to samo problem Samsunga vec svih proizvodjaca i Androida.

Nije to samo problem Samsunga vec svih proizvodjaca i Androida.

Definitivno Android ima svoje probleme ali kroz svaku iteraciju je sve brzi i ispeglaniji.
Mada doduse bice da bolji hardware kroz svaku iteraciju "pegla" nedostatke androida.
Ali definitivno moze i Android da radi onako kako je to zamisljeno.

Mislim necu sad da offtopic-ujem S4 temu ali kao korisnik N4 nemam nijednu zamerku
na Android ali nazalost to ne mogu da kazu svi korisnici a takvih je nazalost mnogo.

Šta si ti to koristio.... Uostalom imate galaxy nexus za 250 eura da uzmete. Ne znam što kukate.

N4 u realnom radu je brzi od mnogo jacih Androida...to kazu svi(ili skoro svi) koji ga imaju

Што само доказује да су tw и остали додаци тешко ср**е:D

N4 provereno radi lepse, brze i tecnije od S3. I to nije bas mala razlika u radu. Za druge telefone ne znam, al ovo sam licno uporedjivao

i HTC One sa sve Sense-om radi brze od S4, kazu svi koji su probali oba...jesu predprodukcijski modeli ali cisto sumnjam da ce to ispraviti do proizvodne varijante

Pogledaj source, tu kaže da Srbija dobija telefon, samo nije odlučeno koju veziju, exynos ili snap. Ista stvar je i sa Hrvatskom. CG ništa (kao da bih i mogao da ga kupim :().

Ne razumem. Exynos je jaci procesor al nema 4g, a snap slabiji al ima 4g?

N4 provereno radi lepse, brze i tecnije od S3. I to nije bas mala razlika u radu. Za druge telefone ne znam, al ovo sam licno uporedjivao

Ma kakav S3, S4 smecari, moj sgs radi ko zmaj na widgetima star 3 godine. Pa koji je smisao brzih procesora ako i dalje laguje :d Sa ovim HW bi trebao da melje sve pred sobom

Ali da se odradi dobar vanilla android za njih to bi bilo savrsenstvo, inace tuga...:thumbup:

Poslednja izmena:
Нема ни на једном списку Croasan republike !!! Ни под једном верзијом.

Srbija dobija Snapdragon 600 verziju potvrdjeno mi je danas od ljudi iz Samsunga.

Poslednja izmena:
Koja ocajna odluka samsunga da maltene u pola s4 ubaci snepdregon... Ovim su se popisali po svom okta cipu,a moguce i da stvarno okta ima dosta problema sa grejanjem i baterijom..

Ma lud sam za lte.... Potrajace ovaj s3 do izlaska novog nexusa

Da li ste primetili da nema Japana na listi?:)

Ja bih voleo da vidimo i performanse tog okta cipa, ovako samo im je marketing usmeren na okta cipu, a vecina zemalja dobija snapdragon...

Nazad
Vrh Dno