shatroghistro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009
- Poena
- 275
сад сам видео
:d
Nadam se da ce neko da vidi pitanje sto postavih par postova iznad x)
сад сам видео
Aaaa, nisi ti vozio BMW
Nego, evo zasto nam treba 8,16 58 jezgara i 16gb rama na telefonu:
Pogledajte prilog 109904
Dakle obratite paznju, sve je povezano na Note 2, monitor, tastatura, mis, zvucnici, a multitasking radi sve u 16, browser i youtube...
Uskoro mnogim ljudima racunar vise ni nece biti potreban.
To sam ja radio juce sa Nexusom 7, s tim da on nema izlaz za eksterni monitor, ali radi odlicno sa nakacenim usb hub-om na koji su nakaceni mis i tastatura. Cudi me samo sto google nije resio da stavlja android u chromebook vec je pravio novi os koji je prakticno samo online. Da je stavio android, ova tranzicija o kojoj pricamo bi bila jos brza
Ljudi su lozane, sto se da primetiti i u ovoj temi, jako. U zadnje 2 godine trend "izasao novi, bacaj stari" sve vise i vise gubi na smislu. Hardver u telefonima vise klase u zadnje dve godine je toliko jak, a softver toliko traljavo napisan, da za ogromnu vecinu populacije promena telefona nema preteranog smiusla (sem ako izuzmemo merenje trendy&cool nivoa sto spada u poseban domen *****izma). Drugim recima, svi vlasnici HOX, S3, gNex pa cak i S2/S2-high-class telefona nemaju realnog razloga da broje pare i gledaju u ovaj telefon ako to posmatramo sa stanovista jacine hardvera i upotrebljivosti uredjaja u svakodnevnom zivotu. Ali i pored toga, reci da S4 nije doneo nista novo i da je ****** je glupost nivo beskonacno.
Naravno, postoji % populacije kojoj se prelazak isplati sa bilo kog uredjaja, ali takvi se u ovoj temi mogu izbrojati na prste dve ruke. Mislim da je umesto svega pobrojanog najvaznije da Samsung i ostali proizvodjaci nastave sa redovnim azuriranjem svojih ROM-ova i verzija Android operativnog sistema, kako oni koji su pljunuli silne pare pre godinu dana ne bi bili primorani na vrlo neposten nacin da kupe novi uredjaj sledece godine. Dakle, ako sam ja kupio HOX za XYZ EUR pre godinu dana, ocekujem da moj proizvodjac izbaci 4.2.2 ROM koji nije pakovan nogama a isporucivan kao paket u domacim kurirskim sluzbama, vec da to radi pouzdano.
Pa pazi svi mi koji smo dali velike pare za neko cedo moramo biti svesni pogotovo u svetu androida da mozemo ocekivati max dva velika updatea i to je to. Hardware ide jezivo brzo i pitanje je sta ce sve izaci naredne 2god. To sto je tebi i vecini nebuloza menjati telefon za bolji pa makar i u jednoj stavci govori da nismo svi isti i da svako ima svoj razlog zasto to radi. Bas kao sto ljudi voze bmw i menjaju ga za istu klasu al za novi i bolji nego sto su vozili. Isto vazi i za telefon. Davno je proslo vreme kad je tel bio samo tel.
Duplo skuplji, da kako ne. Bice i ovde toliko samo vrednost u evrima!
To sam ja radio juce sa Nexusom 7, s tim da on nema izlaz za eksterni monitor, ali radi odlicno sa nakacenim usb hub-om na koji su nakaceni mis i tastatura. Cudi me samo sto google nije resio da stavlja android u chromebook vec je pravio novi os koji je prakticno samo online. Da je stavio android, ova tranzicija o kojoj pricamo bi bila jos brza
Izvini, a sta si ti ocekivao? Golu striptizetu za poneti? Mozda je stvar u tome sto su sa stanovista hardvera udarili u maksimum kada je inovativnost u pitanju. 8C CPU jeste tehnicki napredak, mozda on nikome ne treba ili ce 0.000000001% geekova da izvali razliku u brzini dok vrte beskorisne benchmark alate, ali to jeste napredak. Cak i da je S4 za S3 ono sto je i4S za i4, sta onda? Vec smo ustanovili, kao i u slucaju 4/4S da vlasnici starije generacije (S3) nemaju preteranog razloga da menjaju svoje skupo placene Galaksije dok svi ostali sada imaju razloga da razmisljaju o zameni, pogotovo ako ih je S3 odbio iz nekog od X razloga.
Pazi sve sto ti i yooyo kazete stoji ali kada je Apple radio istu stvar nesto se ne secam da ste bili ovako blagonakloni. A Samsung je bukvalno iskopirao iPhone 4 -> iPhone 4S tranziciju.
Slika govori
![]()
Možda se to desi i pre nego što mislišAko se opamete i sledeće godine izbace konkurenta Note-u eto mene u njihovom taboru![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari