Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Inače kad već pričamo, ja bih voleo da vidim i optičku stabilizaciju, veći senzor i optički zum na high end telefonima :)

Milsis da ti tezina od 300-400g ne bi bila problem? Nokia je probala tako nesto sa N93(i) i failovala samo tako.

Realno ovaj senzor sto imaju XZ i S4 je najbolji za tanke fensi smartfone. Mislim da ce ga i Apple ubaciti u 5S.

Failovala..ne bih rekao. N93i je bio jedan od najtraženijih i najpoželjnijih telefona :) Žao mi je što ga nisam imao..ne verujem da bi mi težina bila problem kod telefona..realno, više volim da osetim težinu u ruci nego ovako da stalno napipavam da li mi je telefon u ruci :p

Pa ti stavi cekic ili francuski kljuc u dzep ako bas zelis da osetis tezinu. Tezina nije merilo kvaliteta

Ajde sad procitaj sta je @NSX napisao pa ce ti moj odgovor biti jasniji...ja sam rekao da nemam problem sa tezinom..bas me briga koliko je tezak telefon..nisam rahiticna baba pa da ne mogu da podignem nista teze od kasike

:D:D
http://www.medio.rs/62841_Zasto-je-iPhone-bolji-od-Galaxyja-S4.html
Svi smo već upoznati sa specifikacijama: 5-inčni ekran sa 441 piksela po inču, 1080p displej, quad core 1.9GHz procesor i kamera od 13 megapikseal. Stavku po stavku, Samsungova naredna generacija Galaxyja pobeđuje iPhone. Međutim, svega nekoliko dana po njegovom izlasku, Apple je postavio veb stranicu na kojoj objašnjava zašto je njihov telefon bolji od konkurencije.

„Postoji iPhone i postoje svi ostali“, prvo je što ćete videti na stranici. Nakon toga slede razlozi zašto je iPhone „jedinstven“:

- iPhone je dobio 8 uzastopnih nagrada koje se tiču zadovoljstva korisnika koje dodeljuje J.D. Power and Associates

- Samo iPhone i drugi Appleovi proizvodi poseduju Retina displej.

- iPhone ima impresivnu bateriju koja omogućava 8 sati razgovora dok sadržava tanak i lagan dizajn.

- iPhone ima ultrabrzi WiFi i LTE.

- Samo iPhone i drugi Appleovi proizvodi imaju pristup iTunes prodavnici i App Storeu koji nudi preko 800.000 aplikacija.

- Samo iPhone ima Siri, intelignetnog ličnog asistenta

Da li su po vama ovi razlozi dovoljno dobri da prevagnu u korist iPhonea?

ahahahh...preteraše--- App store je njesra, baterija je prosečna,kamera nije u vrhu,ekran premali za današnju konkurenciju,cpu je u srednjoj klasi.-..... Ali , IOS je ultra brz,GPU je odličan, kvalitet izrade super osim onog skidanja farbe sa ivica na petici..---- I to je to-...
PS. vlasnik sam iphone 4s i iphone 5 ali sam barem objektivan...

Poslednja izmena:
Ja sam ga probao jednom u zivotu (N93) i kamera je stvarno bila dobra ali je telefon cigletina samo takva. :D

Ja sam imao n93i (bez i je ruzan mnogo) i odlican telefon. Uzivao sam svaki dan koristeći ga. A i prelep je bio. I sad je fora.

On topic: da pitam opet: jel bio neko u uscu kad je bilo 'predstavljanje'?

Ko kaze da je losa plastika kod samsunga :d

aluplastic.jpg

To i na S2 možeš da radiš, ali je s*anje što nije reljefna kao na njemu, nego glossy sh*t.

Kakav iphone,sa S4 ni jedan telefon ne moze da se uporedjuje,S4 je odlican telefon,odlicnih karakteristika,odlicnog kvaliteta izrade,jedina mana je sto ce biti jako skup,ali polako,ne ocekujem vecu cenu kod nasih operatera nego sto je sada cena za S3 i za LuMiu 920.Dizajn slican S3 modelu ali ipak lepsi,kamera odlicna sa brojnim naprednim korisnim funkcijama,veca i jaca baterija,poboljsan kvalitet plastike.

Eh ta poboljsana plastika:))

Kakav iphone,sa S4 ni jedan telefon ne moze da se uporedjuje,S4 je odlican telefon,odlicnih karakteristika,odlicnog kvaliteta izrade,jedina mana je sto ce biti jako skup,ali polako,ne ocekujem vecu cenu kod nasih operatera nego sto je sada cena za S3 i za LuMiu 920.Dizajn slican S3 modelu ali ipak lepsi,kamera odlicna sa brojnim naprednim korisnim funkcijama,veca i jaca baterija,poboljsan kvalitet plastike.

Sta naprica svega a vidio ga na slici :d

+1 i ja sad gledam koliko je strana ova tema dostigla i koliko jedni hvale, drugi pljuju a niko ali bas niko ga jos uvek nije ni video uzivo, a kamoli da ga je koristio......

A vidim svi (mi) ostali dezurni komentatori se nakoristise ovog telefona u PM :d

A vi ste ga videli uzivo,ja jesam na slici?
A ti Djilkose da ti opet kazem,ne diraj me i ne prozivaj,maskota ja nisam,mozda je neko od tvojih drugara maskota ovde,jel to kapiras???
Veze o zivotu nemas a glumis pametnjakovica,kako te nije sramota?Nemas obraza kako ja vidim.
I da zamolim admine da kazu jednom zauvek ovom Djilkosu da me ne proziva i da gleda sebe,jer nema niko prava da me vredja i proziva.Jer vidi se koliko covek veze nema a pravi se najpametniji ovde.

Poslednja izmena:
Ruku na srce post ti je....

Ovi sto se prozivaju i jedna i druga strana ban na jedno 7dana i onda ce prestati. Inace oce imati multitask kao na note 2?

Gledajuci ovo poredjenje iznad ... laicki se da zakljuciti da ukoliko bi One bio klokovan na 1.9, imao bi slicne (iste) rezultate kao S IV. :p

Pa isti je cip, samo razlicit klok. Jel ima neki proveren bench novog "octacore" Exynosa?

Nazad
Vrh Dno