Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

To sto je napricao vise manje se sve zna(iako moram da odgledam ceo od pocetka..) Google mora da izabere odgovarajucu strategiju prema samsungu,likovi su previse ojacali i ponasaju se kao veliki sundjer koji se siri i upija celo trziste... Cekamo odgovor googla preko motorole nexusa :)

Prozivaju Samsung i ovu strahotu od prezentacije, i u tome ih potpuno podržavam.

Ovaj debeli je odmah ispod Joshu-e koji ce se valjda pojaviti u toku veceri (to ce biti cirkus :)).

Znaci razocaran si?

Vise sam onako kako bih rekao... Ravnodusan...

Da li cu uzeti S4 kada mi istekne ugovor u decembru? Hm ne znam.

HTC One "ima fail kameru", ali je lep. Samsung ima sve, ali mi nije najlepsi telefon na trzistu. Ne znam. Dobro cu razmisliti do decembra.

Mozda uzmem i novi Nexus ili IP5/s... Ima vremena.

HTC One je pojam za S4, barem po onome što sam video do sad. Ja nisam ravnodušan u ovom trenutku, više mi to vuče na razočarenje.

Prestajem da gledam ovog. Već pola sata samo pljuje Samsung i telefon. Pre bih opet gledao celu reprizu Samsungovog predstavljanja.

Sve je covek lepo rekao. :)
Ako volis Samsung, ne trebas ovo licno da shvatas. :D

Ne bre, znaš ti koliko je 400 miliona :)
Za celu kampanju pre i posle koja ce da sledi

Cini mi se da je rekao da su samo za show potrosili toliko, pa poceo da nabraja orkestar koji su 'kupili' i koji se podizao iznad bine i spustao ispod po potrebi. Otkud znam. U svakom slucaju, previse je i za sve ukupno da ode toliko para.

P.S. This thread won't sleep tonight :d

Meni je malo bila smor prezentacija, ali kapiram da su to radili za široke narodne mase...

Što se tiče telefona, meni se sviđa i rado bih zamenio SGS3 za 4-ku.

Shares of Samsung Electronics Co Ltd (005930.KS) fell as much as 1.32 percent in early trade in Seoul following the launch of its new Galaxy S4 smartphone on Friday.

Ima gorila glass 3.

Daj bože da je bolji od Gorille 2. Pre neki dan zagledao ekran S trojke na svetlu i bio sam zapanjen koliko sitnih obrebotinica imam, kao po šmirgli da sam ga vukao, a relativno pazim šta radim sa telefonom. Gorilla 1 na S1 kad sam ga imao, posle više od godinu ipo dana korišćenja, imao je jednu ili dve sitne ogrebotine.

Meni je malo bila smor prezentacija, ali kapiram da su to radili za široke narodne mase...

Što se tiče telefona, meni se sviđa i rado bih zamenio SGS3 za 4-ku.

Šteta što široke narodne mase live predstavljanje mobilnog telefona ne zanima.

Što se tiče gg3, oni kinezi danas su rekli da se mnogo manje grebe od gg2 na s3.

Telefon je trenutno najjaci i kao sto kazu pravili su ga tako da odgovara mnogima. Meni licno se dopada Camera (jer volim da snimam moje klince dok se igraju ili rade nesto). Dopada mi se video call koji ukljucuje prednju i zadnju kameru. Ne koristim to cesto, ali znam da kada sam koristio morali smo svi da se uguramo u kadar. Share screen je isto tako dobra opcija. Mozes da pokazes nekome ono sto ti se nalazi na ekranu iako je ta osoba daleko. Grupno sviranje muzike ce biti zanimljivo klincima jer ih cesto vidjam kako slusaju muziku sa telefona u parku. Doduse, nije S4 za klince ali ce jednog dana ta tehnologija biti vise dostupna. "Plastiku" su unapredili u poli-karbonat, videcemo za kvalitet. Crni S4 mi deluje primamljivije od belog.
Na kraju, dobili smo hw upgrade, bolji ekran, znacajna unpredjenja u aplikacijama, vecu bateriju. Stvarno ne vidim razlog za razocarenje.
btw. ono Episode 1 na kraju je verovatno najava da ce imati vise dogadjaja u 2013. i da je ovo prvi. Prezentacija je bila OK, bar nisam osetio transfer blama, fokusirali su se na stvarne momente koji se desavaju u zivotu i kako ih ispratiti sa telefonom.

i da, mogao bi neko da mi objasni zašto je slogan "Life Companion" toliko strašan? :trust:

Šališ se? Life Companion treba da predstavlja živu osobu sa kojom ćeš provesti život, a ne to da bude neko parče tehnologije. Reći da ti je telefon životni saputnik, je u najmanju ruku čudno...

Evo i ja da dam svoj sud :)
Ekran vrhunski, procesor odličan, kamera odlična, izgled sasvim ok, tw užas. Sve u svemu, najbolji trenutno.

Prezentacija ******ska.

Ono što je zanimljivo jeste da je samsung postao toliko veliki, da čak 3 proizvođača vode neku kampanju protiv njih. Apple, lg i htc.

Meni, kao nekome ko je dve decenije skoro u Advertisingu, slogan se cini bas OK :)

Nego, zna li neko zasto dva procesora, vec u zavisnosti od regiona? Jesu li neki patenti u pitanju, ili nesto drugo???

To nije ništa novo. S2 je imao 1000 varijanti za različita područja.
Neki su imali i nfc, neki drugačiji procesor. Šou.

Meni, kao nekome ko je dve decenije skoro u Advertisingu, slogan se cini bas OK :)

Nego, zna li neko zasto dva procesora, vec u zavisnosti od regiona? Jesu li neki patenti u pitanju, ili nesto drugo???

Snapdragon podržava lte, Exynos ne. Zbog toga npr amerika koja ima rasprostranjen lte dobija snapdragon verziju, a Srbija Exynos. Što je u suštini dobro :)

Hvala na objasnjenju... nisam imao ideju da CPU danas sadrzi i "radio" segment... ako se taj procesor i moze nazvati CPU... :)

Zato se i zove SoC (System on a chip). CPU, GPU, radio, sve u jednom cipu.

Nadam se da je ovo za gorila staklo 3 istina jer je gorila staklo 2 najveci promasaj ikada.. Gg1 ga sije na svim poljima.. Zanimljivo je ovde napomenuti i da htc one ima dd2 memoriju i gg2 dok s4 ima ddr3 i gg3...

pa dobro, strpali su 5" octa core i 2 giga u 130 grama sto nije mala stvar, spec geekovi ce imati i dalje cime da se hvale tako da ce se prodavati kao alva a kome treba kvalitetan telefon koji ne laguje taj ce ga preskociti, samo sto se danas prodaju brojkice a ne kvalitet ***

dizajn..sta reci

xlarge.jpg

Poslednja izmena:
Kada sam se probudio,odmah sam pogledao na šta liči i tačno sam znao kao svi vi da ce tako da izgleda. Mnogo loš dizajn,kopirana trojka. Da su tu bateriju što je u cetvorci,stavili u One,bilo bi dobro.
100% će Samsung i sad da odere HTC po prodaji,nažalost.

Nazad
Vrh Dno