Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Kraj, od aplauza ništa na kraju. Kakav fail od prezentacije.

1.6GHz Octa-core Exynos processor / 1.9GHz Quad-core Qualcomm processor (varies by market)

http://www.engadget.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-whats-changed/#continued

Ovo je klasicna prezentacija za mase, a ne za geek-ove koji su sedeli u publici.

Evo hands on konacno ako jos neko nije video, ima i par testova, ja sam se razocarao kada sam video da i sa 8-core, u antutu drugi plasman, ajde da kazem ekvivalentan je sa HTC one..mada, to je samo jedan test..
No evo hands-on :)

specifikacijke

General: Optional 2G/3G/LTE connectivity
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 136.6 x 69.8 x 7.9mm, 130 g
Display: 4.99" 16M-color Super AMOLED HD capacitive touchscreen with a resolution of 1920 x 1080 pixels (441ppi)
Chipset: Exynos 5410 Octa
CPU: 1.8GHz Quad-core ARM Cortex-A15 and 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7
GPU: PowerVR SGX 544MP3
RAM: 2GB
Memory: 16/32GB/64GB storage, microSD card slot
Still camera: 13 megapixel auto-focus camera, face detection, touch focus and image stabilization, Dual Shot, Cinema Photo; 2MP front facing camera, video-calls
Video camera: Full HD (1080p) video recording at 30fps
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standard microUSB port with MHL features (TV Out, USB host), GPS receiver with A-GPS and GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, Infrared port
Battery: 2600 mAh
Misc: TouchWiz UI, Extremely rich video/audio codec support, built-in accelerometer, Smart stay and Smart rotation eye-tracking, Smart pause, Smart school, S Health, Air Gestures

izvor: GSMArena

Ma nije ni za mase, ovo me prakticno podjeca na ono kad kupis vidjeces... :D

Kao sto sam rekao malopre drugu, tresla se gora, rodio se mis. Plasticna glupost, samo copy-paste od prethodnih modela i rokaj. Imaju armiju poklonika koji ne mare za dizajn, prodace sigurno rekordan broj primeraka na glupost.

A kad Apple ne menja dizajn onda je to cool :) Da li je plsticno ****** ostaje da se vidi, iskreno meni se vise dopada od S3.

Uspeli su da malo smanje tezinu i dimenzije telefona, to je za pohvalu

General: Optional 2G/3G/LTE connectivity
Form factor: Touchscreen bar phone
Dimensions: 136.6 x 69.8 x 7.9mm, 130 g
Display: 4.99" 16M-color Super AMOLED HD capacitive touchscreen with a resolution of 1920 x 1080 pixels (441ppi)
Chipset: Exynos 5410 Octa / Snapdragon 600
CPU: 1.6 GHz Quad-core ARM Cortex-A15 and 1.2 GHz quad-core ARM Cortex-A7 / 1.9GHz Krait 300
GPU: PowerVR SGX 544MP3 / Adreno 320
RAM: 2GB
Memory: 16/32GB/64GB storage, microSD card slot
Still camera: 13 megapixel auto-focus camera, face detection, touch focus and image stabilization, Dual Shot, Cinema Photo; 2MP front facing camera, video-calls
Video camera: Full HD (1080p) video recording at 30fps
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standard microUSB port with MHL features (TV Out, USB host), GPS receiver with A-GPS and GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC, Infrared port
Battery: 2600 mAh
Misc: TouchWiz UI, Extremely rich video/audio codec support, built-in accelerometer, Smart stay and Smart rotation eye-tracking, Smart pause, Smart school, S Health, Air Gestures

Kako je to za pohvalu? Meni je i S3 previše lak u ruci, bez case a nemam osećaj da nešto držim u ruci.

Evo ga ide Episode 2 refreshujete youtube stranu :)

pogledati prvu sliku sa preview gsm arene ... na sta one sljokice lice sunce ti...

Sta ste napali na plastiku, vrsi funkciju kako treba, cak i bolje nego Aluminijum i staklo u kombinaciji, ionako ce ga vecina staviti u neki case posle 5 dana.

Koji promašaj od prezentacije, mogao sam da spavam još pre 40 minuta!
Nisam verovao da ću ovo reći, ali prezentacija za ip5 mi je bila bolja i profesionalnija. Jeb ga, ako hoćeš da prodaš 100 miliona komada mora prezentacija da bude Brodvej.

Najvise nam se dopalo redizajnirano Home dugme :) Ostaje dilema da li ovde stvarno ima aluminijuma. Mozda su od sramote ove sbrzali :D

Nisam gledao predstavljanje S3, ali ovo je užas, totalno ne zanimljivo, a o dizajnu da ne pričamo.Ista plastika, isti oblik, isto sve ,samo sa malo većim ekranom i to je to.....iskreno razočaran sam :(
Prezentacija je bruka i sramota, sami sebi aplaudiraju......

***, kakvi ste hejteri. :trust:

predstavljanje je bilo skroz ok, dinamično, dramatično, kakvo i treba da bude za široke narodne mase. Bilo je i simpatičnih fora. Zanimljivije je 100x nego predstavljanje iphone-a.

meni se dopada s4, pogotovo u odnosu na s3, a baš sam pre neki dan pomislio i kako treba da vrate IR na telefone. :lol:

Ima da puca lagano po padu na ivicu, mali bezel.

Moguce da su lajsne sa strane od nekog metala kao ojacanje.

cekaj ,da li neko zna da li su ove lajsne oko mobilnog od metala.. ? negde citam da jesu a negde da nisu... malo bi popravili utisak da jesu :D

You say you want a revolution? Too bad, because this Galaxy smartphone update is just that... an update. Samsung's newly unveiled Galaxy S 4 is an incremental step up, an evolution less "inspired by nature" and more by last year's GS III.

http://www.engadget.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-preview/

Plastika sve...

HTC can proudly boast about the One's aluminum unibody, LG can claim style points for its glass-plated Nexus 4 and the whole of Android's consumer base can whinge on about the need for premium materials in a flagship device, but it's all just background noise to Samsung. True to tradition, the GS 4 is an all-around plastic affair and, really, did you expect anything else?

Poslednja izmena:
a niko od ovih razočaranih stručnjaka da napiše šta to telefon NEMA što ste očekivali :D
smor uređaj, ima cpu ram kameru i ekran ***, pa to imali telefoni pre 5 godina :D
šta fali?
moćni rendžeri?
transformacija u trotinet na dugme?
jet pack kao u subway surfers?
laser iz ovog IC porta da smarate ronalda kad budu igrali partizan - real finale LŠ?

Nazad
Vrh Dno