Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Gore od PS4 prezentacije:(...

sve te tupave aplikacije postoje i za ostale telefone, ima da se skine sve sa marketa.

Kad ce specifikacije i rezultati testova, da vidim da li ce n2 u penziju ili sta.

Damn! Toplomer daljinac i dildo za health measure za žene! Your such party proper! Hahaha, strašno!

ne znam dal su mi jače ove babe na prezentaciji ili hejteri na forumu :D :D

Napakovan je telefon svim i svacim, nema sta. Bas me zanima hoce li se koristiti nesto od toga....

I dalje tapšu sami sebi xD

Ovo ko dodela Oskara, zaboga... Prosli put su smorili a sada su preterali.

Kao sto sam rekao malopre drugu, tresla se gora, rodio se mis. Plasticna glupost, samo copy-paste od prethodnih modela i rokaj. Imaju armiju poklonika koji ne mare za dizajn, prodace sigurno rekordan broj primeraka na glupost.

Valjda ce normalno da predstave telefon u epizodi dva. Ako je ima uopste.

Prezentacija stavila sam telefon u drugom planu. :)

Meni je ovo bilo zanimljivo. A što se telefona tiče, nema razloga za prelazak sa s3. Laku noć

Bože ti sačuvaj! Pa ove prezentacije su takav bedni pokušaj Apple prezentacija da to nije normalno...

Ja bi makar platio ove tuljane u publici da aplaudiraju! :-D

Ovo je atak na zdrav razum kao one reklame "jeftina sijalica krace traje" ....

Bedno nema sta, kad rece onaj koreanac 2 telefona u 1 ponadao sam se da ce biti dualSIM. Koliko vidim HW deo niej nesto preterano unapredjen. Sve je vise SW prirode, pri cemu nista novo od silno navedenog SW, sve vec vidjeno sto kod drugih proizvodjaca sto na marketu...

Imam s3, odgledao celo iiiii, nista, previse sam ocekivao.

Ala su pozurili da probaju lol... NOT

Kao sto sam rekao malopre drugu, tresla se gora, rodio se mis. Plasticna glupost, samo copy-paste od prethodnih modela i rokaj. Imaju armiju poklonika koji ne mare za dizajn, prodace sigurno rekordan broj primeraka na glupost.

Tacno.

Nego ja prakticno S4-a nisam ni vidio :D:d Nije valjda kraj :(

Nazad
Vrh Dno