Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Nemojte sad stavljati link za prenos da se ne zatrpa do pocetka. Postavite 15ak minuta prije prenosa.
Pa da vidimo i to cudo tehnike skoro ko moj racunar:)

Forum je naš hangout, baš kao i prošli put :)

But here's where it starts to get really interesting. Close-up photos of the smartphone's 5-inch, 1080p Super AMOLED HD screen reveal that a new sub-pixel arrangement is in use - an arrangement that has not been present on any other Samsung display. What's the benefit from all that will be known with certainty in a few hours, but our guess is that it might have something to do with that fancy new PHOLED technology we've been hearing about.

OMG šta sve neće izmisliti;)
Citat je iz onog linka od fkloznice:D

Poslednja izmena:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne verujem!:shock:

Poslednja izmena:
Nisu valjda zbog jos boljeg prikaza crne zrtvovali ionako slabu osvetljenost na samoled ekranima?:trust: Pa kome jos treba bolji prikaz crne od starih, dobrih samoleda.. ovo stvarno deluje tamnije i bezivotnije, kao samoled na 6/10 osvetljenju recimo i nadam se da je ovo neka greska tipa da je S IV bio na auto osvetljenju. (XZ displej je inace slabije osvetljen od vecine ips-a, led lcd i super lcd3 i ako ovako ostane sto se toga tice One i leptir ce ga pojesti na tom polju).

Inace, izgleda bolje od S3 (od kog tesko da moze gore/ogavnije :d) ali je i dalje gadan.. svejedno bice najbolji i prodavace se ko lud a u Samsung kamere ne treba sumnjati, bar na dobrom svetlu. Jos ako zadrze i wolfson..

Poslednja izmena:
Sta ti je ruzniji od S3 kad je isti, samo ekran malo razvucen da popuni prostor, barem na ovim slikama.

Ne vrijedi ovo ni 200€ + marketinski troskovi koji danas nisu naivni + ruke + ime = 700€ za pocetak. Ako se bude dobro prodavao smanjice se marketinska usluga zato i padaju cijene :)

^pa crna je bila crna i na starim samoledima, stvarno ne znam kome treba bolja a ovo deluje kao samoled na 5-6/10 osvetljenju sto je meni bar bezveze, wave sam drzao na 8-9/10, kako kad.

A izgleda lepse od S3 ako nista drugo onda zbog onoga sto je telep napisao par postova unazad (home taster i oho lepak).

Poslednja izmena:
Al zato sve ostale boje nemaju veze sa realnoscu :d

Da neces da radis mozda profesionalnu obradu fotografija pa ti trebaju maksimalno realne boje? :p
Inace, ako je ovoliko tamniji ekran bas su ga zas.rali. Crna je i na prethodnim modelima odlicna.

Nekome je realnost lepa a nekome i ne bas :cool:, sve zavisi od osobe.

Niko ne prica o realnosti boja nego o tome da je displej tamniji i od S3 sto je jako lose ako je tako. Meni je Wave samoled na 5/10 osvetljenju bio ogavan, 8-9/10 je sasvim druga prica (isto vazi i za S2).

Bili bi carevi kada bi ugradili xenon, mogla bi 2600mAh + baterija to da izgura ali male su sanse za tako nesto.

Poslednja izmena:
Koja blamaza, ne mogu drzati telefon u tajnosti nego se jos pojavi na nekom žlj sajtu i to full test.

Gde ćete pratiti announcment?
Ja sam do sada najčešće pratio Liveblog od Engadget-a ili ArsTechnica.

Nazad
Vrh Dno