Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Sve i da Južna Koreja bude napadnuta, neće imati uticaja na predstavljanje u Njujorku. Predstavljanje je sutra u 00:00 po našem vremenu, ili nazovite to i prekosutra, kako god :)

Po meni stvarno mislim da je samsung sada vodeca kompanija sto se tice mobilnih telefona, i po softveru i po hardveru, imaju najmocnije masine, iphone mi je postao obican daljinski na stranu to sto je stvarno pouzdan telefon ali njegov IOS mi se uopste ne dopada, ali to je sve stvar ukusa, TW 4.1.2 na Note2 i na ostalim S telefonima je po meni sjajan,meni se svidja,a ako zelis da ga menjas uvek su tu lanceri a i poneki pouzdan ROM, i ta plastika o kojoj svi bruje uopste nije toliko losa cak sam imao prilike da u par siutacija vidim koliko je korisna pri padu telefona...naravno to je od situacije do situacije, u svakom slucaju od s4 ne ocekujem nesto novo u smislu materijala do kojeg ce biti izradjen,cujem da ce raditi na 4.2.2 sto sam imao prilike da probam leak verziju na s3, nista spektakularno cak mi se 4.1.2 vise svidja....ali ocekujem neke funkcije pored onog smart scrolla i smart pause ....nesto novo sto ce me naterati da uzmem s4....jer po mom misljenju bolji telefon od Note2 mi stvarno ne treba :) ali sacekajmo ponoc sutra i da vidimo sta su nam spremili :)

Da mi je neko pre 5 godina rekao da ce svet s ovolikim nestrpljenjem iscekivati Samsungov uredjaj, slatko bi se nasmejao :)

Taj fazon, dok sam imao x600, e720 i z400 citao sam silne hejtove po netu, najcesce na mobilnom svetu a telefoni su imali vrh hardver i kamere mada je fabricki os bio prilicno retardiran u odnosu na Nokiu i Sony Ericsson, nekoliko godina kasnije Nokia propala a Sony se jedva oporavio od neuspesne Android price sa Ericsson-om :)

Ali ladno da neko kuka sto ima zuti trougao kada brljas po softveru telefona i ubacujes stvari koje ne dolaze fabricki xDD
Koma.
Ovde se o svemu priča samo ne o s4. Da sam admin, pobrisao bih sve stranice u poslednjih 15 dana

Sta ce se pricati o S4 nije se ni pojavio jos. To vec mozes ocekivati sutra vece. Ali prica se nece mnogo promjeniti.

Jedino sto mogu preporuciti vlasnicima S3 da ga stave na oglas i doture ostatak... :)

Nema potrebe da bilo ko menja s3 dok ne izadje petak. Semako mu pare nisu problem. Onda moze da menja na mesec dana

izvinjavam se....4.2.1 moja greska....ogromna....ali jos jednom se izvinjavam :)

Nemoj da si ironičan, samo sam mislio da sam nešto propustiom, zato sam pitao...

nisam ironican ....zasto mislis da sam ironican? stvarno sam napravio gresku i ti si to primetio, nisam kompleksas da se odmah ljutim na takve stvari...4.2.1 trenutno poslednje sto je izaslo...nema sta upucen si ;)

Koliko ja vidim na na ovom linku koji si postavio, telefon ima slot za 2 sim kartice tako da je verovatno rec o nekoj replici.

4.2.1 trenutno poslednje sto je izaslo...nema sta upucen si ;)

Ovaj... 4.2.2 na oba moja Nexus uredjaja... ;)

Ah da... umalo da zaboravim:

galaxys41_560.jpg

i clanak na Verge-u

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim na na ovom linku koji si postavio, telefon ima slot za 2 sim kartice tako da je verovatno rec o nekoj replici.

Nemora da znači da je replika,na kineskom tržištu su telefoni sa dve sim kartice jako popularni i sve konpanije izbace premium modele sa dve sim kartice,bilo bi lepo kad bi i kod nas dosli ti premium modeli sa dve sim kartice.

Nemora da znači da je replika,na kineskom tržištu su telefoni sa dve sim kartice jako popularni i sve konpanije izbace premium modele sa dve sim kartice,bilo bi lepo kad bi i kod nas dosli ti premium modeli sa dve sim kartice.

To je rečeno milion puta, uostalom, otud i oznaka 9502

Ja kad god sam gledao te dual SIM verzije nisu bile isti telefoni vec su samo nosili isto ime - a hardver (da bi bilo mesta za dve kartice verovatno) je enormno slabiji.
Ako ovo bude podjednako dobar hardver, uzimam! :D

На овим најновијим сликама

http://mobile.it168.com/tu/1461878_1_0.shtml#17

и не изгледа тако лоше. Иако личи на S3, од њега је много лепши. Превагнула је чињеница да су му горња и доња ивица равне као код Note 2 а не заобљене (лучне) као код S3. Допада ми се текстура на задњој страни. Сигуран сам да ће у природи да буде лепши него на сликама. Вероватно ће црн да буде још лепши. И ова лајсна около изгледа да ће да буде баш од алуминијума као што је раније наговештено, тако да ће и љубитељи овог лаког метала да буду задовољни. Једино ће љубитељи стакла да остану ускраћени јер ће да га буде само напред. Али манимо изглед који је од секундарног значаја, по карактеристикама ово је мрга од машине.

Dobro, ovo mu dođe malo dorađen s3. Izgleda elegantnije, i lepših je linija. Bar nema više onako retardirano home dugme, koje kao da je oho lepkom neko dva dana pre predstavljanja zalepio. Sada je bar dugne na sredini, sada će apple da ih tuži?

Poslednja izmena:
Негде сам прочитао да представљају бели и црни одмах, остале боје вероватно касније, као и код других модела. Е сад колико ће црна да буде црна, да ли тамно или пастелно црна, видећамо ноћас. Више бих волео јако црну. Била би у контрасту са лајсном.

Znači opet salva komentara : pa u prirodi je lepši, sa bumperom se ne primećuje "gadnoća"...sa kim se ono takmiče? Sa alcatelom?

Ruku na srce nešto je lepši od s3 koju sam i sam otišao da kupim (pod utiskom komentara) ali čim sam je uživo video u sekundi sam se predomislio.

Nada umire poslednja (možda ipak ne bude sapunčić).

Ma koja nada,bice pljunut kao ovaj sa slika.. Sraman s4.. A sto se boje tice citao sam negde da su izbacili onu plavu boju i da ce u pocetku biti samo u beloj i crnoj varijanti..

Nazad
Vrh Dno