Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Cela prednja strana. Predpostavljam da se tu podrazumeva i staklo.

Zna li neko link gde ce biti live prezentacija sutra? YouTube? To je u 19h u New Yorku, kod nas je u 23h, jel tako?

Youtube.com/SamsungMobile

5h je razlika, znaci u ponoć :)

A ostali: iskulirajte vise s tom lajsnom, naslov teme nije "guljenje lajsne na s1/s2" -.-

Poslednja izmena:
Onda su moji primerci specijalni, kod mene kada padne na beton ostane samo ovako, nikakvo guljenje.

A jel ima neko sliku tog guljenja? Pošto meni uopšte nije jasno kako to izgleda. Imam s2, padao mi je više puta, nikakvu masku ni bumper nemam, jedino što ima par ogrebotina, telefon izgleda skoro ko nov.

Ijoj, geografija... :) Ako je u New York-u u 19h kod nas nikako ne može to da bude 14h, kod njih kasnije "dolazi" sunce ;)

22042012004.jpg

Losa slika zbog E72 kamere

Zato su meni jako glupi ti Thin case-ovi što samo sa strane pokrivaju rubove...

Ne znam, ja više ništa ne očekujem od Samsunga. Nema kod mene tog uzbuđenja kao kad sam čekao S3, osećam da će biti razočarenje.

Na stranu smesno kuciste i uzasno sivilo kojeg ima u izobilju na s3 sta da radimo sa ozbiljnim hardverskim problemima koji prate svaki FLAGSIP model od 700e?
Ovo je tema o s4 i nije ok da zvacemo iste stvari po 100ti put, samsung je postao uzasno bezobrazna i gramziva firma koja sve manje cuje sta korisnici traze, ja sam bio veoma zadovoljan sa S modelima i dalje bi ih kupovao da nisu presli prag svake ruznoce , a meni i nije toliko bitan izgled uredjaja, i sto svaki model ima neku svoju BUBU pa onda gledanje u pasulj hoce li novija verzija da izadje pa butloaderi, uzvicnici i zuti trouglovi pa triangle away pa 100 ku*aca, a sve to obavijeno ocajnim tacvizom koji nema mogucnost ni ikonicu da reimenuje...
Ljudi uzmite u ruke iphone i s3 pa uporedite izradu i kvalitet moze li samsung da ima makar 20% takvog kucista nisu zutaci gluvi pa da ne cuju sta ljudi hoce, svaki tech site bruji o losem kvalitetu izrade s3-jke i ocajnom softveru...
Sljamsung postaje gori od apple-a i svaki model je sve losiji i losiji, a cena sve veca i veca ocekujem da ce da uskoro poceti da zakljucavaju i loadere kakao bi bili primorani da uzivamo u sivilu...

Nisi stvarno u redu Vladof. Dok nisi uzeo N4 koristio si Galaxy, a imao si npr HOX ili razr M ili nemam ti ni ja pojma sta... Sto nisi uzeo ako ti toliko to smeta? A sad ga pljuješ na sva zvona... Dok si ga imao nisam video da si ovoliko zunzarao po forumu o S trojci, a sad na sva zvona.

Pa ja ne znam ljudi vas kao da neko tera da kupujete... Uvek imate izbor, po 10000000 put! Mene ne znam ko može da nagovori da uzmem npr galaxy ako mi toliko smeta taj izgled. Uzeću One i to je to. Opet meni nije ružan da kažem S3/Note 2, sivi mi je super.

Uvek će biti izbora, a to sto neko hoće da ima najpozeljniji telefon iako mu se ne svidja, to je već druga stvar.

Nisi stvarno u redu Vladof. Dok nisi uzeo N4 koristio si Galaxy, a imao si npr HOX ili razr M ili nemam ti ni ja pojma sta... Sto nisi uzeo ako ti toliko to smeta? A sad ga pljuješ na sva zvona... Dok si ga imao nisam video da si ovoliko zunzarao po forumu o S trojci, a sad na sva zvona.

Pa ja ne znam ljudi vas kao da neko tera da kupujete... Uvek imate izbor, po 10000000 put! Mene ne znam ko može da nagovori da uzmem npr galaxy ako mi toliko smeta taj izgled. Uzeću One i to je to. Opet meni nije ružan da kažem S3/Note 2, sivi mi je super.

Uvek će biti izbora, a to sto neko hoće da ima najpozeljniji telefon iako mu se ne svidja, to je već druga stvar.

Slazem se sa tobom skroz na skroz.
Ja sam s3 uzeo samo zato sto sam s2 prodao cenu novoga ,a s3 uzeo za 380e kada je bio skoro 500e po oglasima i radnjama zahvaljujuci takvoj gimnastici uvek imam najnoviji model (nije zbog trenda vec zbog vrednosti istoga i lakse prodaje/zamene za novi uredjaj) naravno od novijeg, jaceg i skupljeg modela ocekujes da to stvarno i bude kad ono TUGA, bilo je tu i dobrih osobina, ali oni problemi sa SDS-om su me totalno oterali od sljamsunga...Dalje dok nisam uzeo N4 u ruke nisam ni znao koliko je izrada i interfejs s3jke ocajan. Imao sam rootbox i sl AOKP romove ali to nije ni blizu kako radi N4 ,ne mislim na pomeranje ekrana levo-desno :), chrome kojeg sam samo probao na s3 na n4 koristim kao jedini browser, s3 iako je imala pun signal ocajno se cula (kao preko krpe), n4 drzim na 20% jacine (!!!) iako imam trecinu signala...
Znate sta je jos fascinantnije sto ne vidim nikakvu potrebu da N4 rutujem ili instaliram neki drugi ROM?!
Izvinjavam se na debelom OFF-u :(

Hajd root i nekakao ali drugi ROM pored toga je izmisljanje tople vode :)

@vladof vidis imao si s3, a bio si na nekom AOSP ROM-u, znači za tebe je Nexus kada već voliš taj AOSP... Ja sam zadovoljan stock Samsungom ovim 4.1.2 na S2, a koliko sam video i na S3 je takav...

Još nešto vidiš koliko ima korisnika custom stock ROM-ova na Samsung, HTC telefonima, na zavidnom nivou...

Entuzijasti kao ja vole da kupe Samsung, HTC, Sony, a opet ponekad da osete čari AOSP (zahvaljujući CM timu) što je meni super, a npr ti nećeš "osetiti" nikad npr novi Sense 5 koji je prvi Sense da mi se svidja, nego si samo na AOSP-u...

Eto to je to... :) Svi imaju svoje prednosti, Nexus na softveru, a svi ostali na hardveru i mislim da ce uvek biti tako...

Da završimo sa off-om čekamo sutra da vidimo, pa ćemo imati dosta toga da pričamo svi na ovoj temi, jer ćemo imati nešto o čemu da pričamo, dok je za sada sve bilo off topic :)

Slazem se sa tobom skroz na skroz.
Ja sam s3 uzeo samo zato sto sam s2 prodao cenu novoga ,a s3 uzeo za 380e kada je bio skoro 500e po oglasima i radnjama zahvaljujuci takvoj gimnastici uvek imam najnoviji model (nije zbog trenda vec zbog vrednosti istoga i lakse prodaje/zamene za novi uredjaj) naravno od novijeg, jaceg i skupljeg modela ocekujes da to stvarno i bude kad ono TUGA, bilo je tu i dobrih osobina, ali oni problemi sa SDS-om su me totalno oterali od sljamsunga...Dalje dok nisam uzeo N4 u ruke nisam ni znao koliko je izrada i interfejs s3jke ocajan. Imao sam rootbox i sl AOKP romove ali to nije ni blizu kako radi N4 ,ne mislim na pomeranje ekrana levo-desno :), chrome kojeg sam samo probao na s3 na n4 koristim kao jedini browser, s3 iako je imala pun signal ocajno se cula (kao preko krpe), n4 drzim na 20% jacine (!!!) iako imam trecinu signala...
Znate sta je jos fascinantnije sto ne vidim nikakvu potrebu da N4 rutujem ili instaliram neki drugi ROM?!
Izvinjavam se na debelom OFF-u :(

Siguran si da nisi imao kineski S3? :)
Ja sam imao taj S3 7 meseci i bio je perfektan, jedino ne lep.
Mozete da pričate sta hoćete ali Samsung danas postavlja domaće zadatke a ostali nikako ih reše. Ja imam Note 2 i sledeći moze da bude samo Note 3 MOOOŽDA S4, znači Samsung. SAMO zato sto je najružniji ali ubedljivo najmoćniji! ;)

Poslednja izmena:
U koliko sati će sutra biti predstavljanje S IV, i gde to može da se prati live na iternetu?

Ako Južna Koreja ne bude napadnuta, onda će iskočiti link negde na netu.

Nazad
Vrh Dno