kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Kao potencijalni kupac imam pravo da ih kritikujem. Napredak se vrsi u suprotnom smeru od onoga kome mobilni telefon treba da ide.
Ovo. Ne znam sto su se pojedini zabrinuli toliko sto ce neko da uzme plasticni S IV?? Ili ste mozda ocekivali aluminijum?
Iz Samsunga su rekli da ce opet biti plastika a drugi neka rade sta hoce.
slažem se. ne znam otkud ta megalomanska filozofija da novi model da bi bio bolji mora da ima i veći ekran? uzmeš stari i nabudžiš ga. kao iphone 3gs -> 4. Kao HTC one x -> One. Ne znam ko spori da su ti naslednici bolji telefoni u svemu od starijeg modela. ispada da danas ako hoćeš premium model i sve ono što ide uz njih osuđen si na ciglu.
Meni smeta sto ce SIV da se proda u vise primeraka nego HTC One. Kao sto mi smeta sto je Britni Spirs prodala vise albuma od recimo, grupe Muse. U svemu mi smeta mediokritet, a pogotovo me nervira kada je se postavlja kao nesto najbolje. Sto je slucaj sa ovom serijom telefona i njihovom izradom. U poredjenju sa njim, HTC One izgleda kao smartfon iz 2016. godine.
Ljudima koji znaju sta je kvalitet smeta sto se nesto sto izgleda jeftino prodaje za velike pare u velikom broju primeraka. A zaista im nije tesko da to isprave, ali nece. I zato ih ljudi sa razlogom pljuju.
Sto bolja prodaja mediokriteta, to losiji kvalitet kod svih ostalih ucesnika na trzistu.
Pa jel ti daješ pare ili šta? Ako neko hoće da ima najbolji telefon (mislim na sve sem kućišta) na tržištu onda će ga kupiti...
Ko hoće kućište, a nešto slabije drugo, kupiće One ili XZ
Tek sad vidimo koliko nam fali Nokia!
I sve je to OK, das pare, kupis i Samsung te kulturno od*ebe sa updateom posle izlaska SGS5, a imas HW za narednih 10 godina (malo trce prije vremena svakako) :d A sta vrijedi doar HW ako se ne "usavrsava" sa novijim softwareom![]()
Meni smeta sto ce SIV da se proda u vise primeraka nego HTC One. Kao sto mi smeta sto je Britni Spirs prodala vise albuma od recimo, grupe Muse. U svemu mi smeta mediokritet, a pogotovo me nervira kada je se postavlja kao nesto najbolje. Sto je slucaj sa ovom serijom telefona i njihovom izradom. U poredjenju sa njim, HTC One izgleda kao smartfon iz 2016. godine.
Ljudima koji znaju sta je kvalitet smeta sto se nesto sto izgleda jeftino prodaje za velike pare u velikom broju primeraka. A zaista im nije tesko da to isprave, ali nece. I zato ih ljudi sa razlogom pljuju.
Sto bolja prodaja mediokriteta, to losiji kvalitet kod svih ostalih ucesnika na trzistu.
prodavali S3 da bi kupili Galaxy Nexus
Nikada niko nece moci za bilo koji tehnicki uredjaj da garantuje rad bez najsitnije greske, tako nesto nije realno.
Ali sve zahteve koje si naveo Samsung Note II apsolutno ispunjava, uredjaj je prosto neverovatno dobar i pruza ultra pouzdan i kvalitetan rad, bez ikvakvih lagova, ludovanja baterije, zapinjanja i sl... Naravno cak i medju njima ce se naci po koji primerak koji iz ko zna kog razloga ima neki problem, ali 99% Note 2 telefona su prosto neverovatno dobri.
^^Ti si odlucio i da ubacis apple vs android u raspravu
Ja sam bas iz tog razloga koje si naveo uzeo N4, jer os na njemu radi onako kako su kreatori zamislili. Po meni najbolje android iskusto.
Moram reci da WP8 telefoni rade izuzetno stabilno i tecno, cak i sa slabijim hardverom.
Svako iole razuman ce kupiti prije Nexus nego neki drugi, ako vec Android zeli!Drugacije i ne mogu privuci kupce vec ovim budzenjem specifikacija!
![]()
^^Ti si odlucio i da ubacis apple vs android u raspravu
Ja sam bas iz tog razloga koje si naveo uzeo N4, jer os na njemu radi onako kako su kreatori zamislili. Po meni najbolje android iskusto.
Moram reci da WP8 telefoni rade izuzetno stabilno i tecno, cak i sa slabijim hardverom.
Da ali kad uzimas Nexus dobijas samo sistem i nista vise... Kod HTC-a, Samsunga itd dobijas bateriju, kameru, dodatne stvari, npr meni je smart stay savrsena stvar, ne moram da klikcem stalno da mi se ne bi ugasio telefon kada citam nesto na telefonu i naravno microsd slot.
Ja jedino Sense ne mogu da koristim, to mi je bas bloat, a npr TW mi nije toliko los, sta vise najbolje radi od ostalih launchera, jer naravno mora...
Hmm... One X+, Incedible S, Wildfire?E jos da nam objasnis kako to jedna tako sjajana kompanija vec godianama nije u stanju da izbaci jedan jedini telefon sa normalnim trajanjem baterije... Ne znam ko je onda tu mediokritet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari