Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Koja tenzija na mobilnom delu foruma..:) ko da se svi borimo za jednu devojku ili jos gore ko da igramo fudbal sa hrvatima za prolaz na svetsko :) spustimo loptu :) samsung ko samsung nije me razocarao jer se ovo od njih i ocekivalo.. Mada gle sada kad iznenade za 3 dana i bace neku *******u plastiku pozadi :)

Ja ne znam sto se vi ljudi toliko potresate za tu plastiku... Imate HTC One, imate Nexus 4... Uvek imaš izbor. Niko te ne tera puškom da uzimaš novi Galaxy...

Da ja ponovim ovo moje od pre nedelju dana...

+1 za djilkosa. Nego cudi me da hsv nije uzeo neki nenadj**ivi samsung nego raspali sony :d

Samsung na fejsu okacio ovu sliku, vidim ja da ce biti velika verzija s3 telefona :D

181015_10151291173116786_1643199269_n.jpg

To je i slika sa Samsung mobile US tvitera. Majko mila, procitajte samo komentare tamo :)

svrsavanje :) znaci ****te, telefon ce biti potpuno isti izgled. ne verujem.

Nisu valjda toliki *****i da stave isti izgled telefona...

+1 za djilkosa. Nego cudi me da hsv nije uzeo neki nenadj**ivi samsung nego raspali sony :d

Fetus, ne lupetaj :d

Nisu valjda toliki *****i da stave isti izgled telefona...

Nece biti isti, bice malo veci, ''kockastiji'' i imace zadnju stranu sa nekom teksturom kao i SGS II. Nagadjam da ce liciti na hibrid Note II i SGS II.

Poslednja izmena:
Ocekivan izgled.. Sto neko rece,probili se na trziste osvojili ga i sada izbacuju plasticne kineske igracke.. Iako je verovatno isti kao s3 po izgledu ,kamera,snaga i baterija ce mu sigurno biti na prvom mestu u svetu makar do pojave nekog drugog zla od telefona npr moto nexusa :)

Pa ne izgleda lose samo da ne koriste glossy plastiku ;)
I jesu li makli onaj hromirani zvucnik ili mi se cini?

Hands-on Kineska verzija:

Poslednja izmena:
Ma daj bre, kako kockastiji, ovo je isto njesra.

:d

Screenshot_2013-03-12-10-15-46.png

A mob dođe na foru n7100 samo ružniji malo jer je uži i ima manji ekran :D

Ma daj bre, kako kockastiji, ovo je isto njesra.

nema veze, prodace se u broju od preko 40 miliona, verovatno duplo vise od htc one koji i pored mocnog izgleda, kucista i odlicnog hw nece ''ubediti ljude'' da se manu plastike jer kucanje poruka podrzano sa 8 jezgara i osecaj da gledas galaxy logo na glossy plastici od 20 din nemaju cenu :) :d

***, samsung zna sta narod hoce, ili zna kako da ubedi raju da je to sto oni nude bas ono sto raji treba (apple fore i fazoni). kad htc to skapira, krenuce im.

kontam da kad su videli kako je s3 razvalio, vodili su se "uvek uspesnom" politikom: nista ja tu ne bih dirao!

Meni plastika uopste ne smeta. S2 koji imam uopste ne krcka i prlicno je solidan. Metalni okvir ima prednosti i mane.. ako je previse tanak (radi smanjenja tezine), lako se ostecuje i ulubljuje a ako je debeo, onda je uredjaj pretezak. Obzirom da ce telefon da ima veci ekran a S3 je na granici upotrebljivosti sa svojom velicinom, ne verujem da ce se puno razlikovati od S3 modela. Voleo bih da smanje okvir sa leve i desne strane telefona.

Ni meni plastika uopšte ne smeta, ionako većina koristi raznorazne case-e i bumper-e tako da ne dolazi do izražaja.

Ne smeta ljudima plastika kao materijal, naprotiv. Nego smeta glosi jeftina plastika koju samsung koristi.

Pa jel te ljude neko tjera puskom da uzmu samsung telefone?
Hvala Bogu pa ima toliko veliki izbor.

Pa jel te ljude neko tjera puskom da uzmu samsung telefone?
Hvala Bogu pa ima toliko veliki izbor.

Ovo. Ne znam sto su se pojedini zabrinuli toliko sto ce neko da uzme plasticni S IV?? Ili ste mozda ocekivali aluminijum?

Iz Samsunga su rekli da ce opet biti plastika a drugi neka rade sta hoce.

Pa ja to ponavljam, ali neke kao da boli srce kad vide Samsungov telefon... Eno ako hoćeš lepši telefon i aluminijum imaš HTC One, pa uzmi...

Problem je što ljudi hoće sve na jednom mestu, a to nikad neće biti.

Vrh Dno