TozABG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 210
S3 je najbolji telefon trenutno i tako će biti bar do 14. marta. A mišljenja su kao...
S3 nije najbolji telefon trenutno. Izaso je HTC One
S3 je najbolji telefon trenutno i tako će biti bar do 14. marta. A mišljenja su kao...
Mnogo je veca tehnoloska razlika izmedju S2 i S3, nego sto ce biti izmedju S3 i S4. Ljudi jesu ovce, ali ne tolike. Zasto bi kupovali s4 koji izgleda potpuno isto kao stari model a ne nudi skoro nista novo okom vidljivo ili opipljivo.
Da imam s3 presao bih na htc one, xperia z ili sacekao n5
Nude isto, a izgledaju vrh.
Ja se sa mojim S3 neću rastajati još dugo vremena. ;-)
Koga realno previse bole uvo kakav je dizajn i izrada kad se zna da ce biti brz kao zmija i da samara sve ostale amaterske telefone, tipa HTC, Sony itd.
Promenio sam sve top telefone iz ove generacije i S3 je ubedljivo najbrzi, radi bez greske! HTC je smece nevidjeno, dzaba im dobra izrada.
Koga realno previse bole uvo kakav je dizajn i izrada kad se zna da ce biti brz kao zmija i da samara sve ostale amaterske telefone, tipa HTC, Sony itd.
Promenio sam sve top telefone iz ove generacije i S3 je ubedljivo najbrzi, radi bez greske! HTC je smece nevidjeno, dzaba im dobra izrada.
^Ocigledno nisi probao n4, jer bi cutao onda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari