Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Може да личи на шта хоће ако и даље буде у онаквом кућишту све му је џаба.

Sto ljudi, sto ćudi. Meni recimo S2 odlično izgleda, i kamo sreće da je i S3 rađen na tam fazonu! :D

"Milku" vec imamo :)

083351791b38d723d1ebab6e334b2aa9.jpg

Boja je objasnila x)

A za s4 cemo da vidimo za koji dan, samo jos malo strpljenja. Najverovatnije ce biti cetvrtast (sto vise volim od s3 dizajna, samo da ne preteraju kao sa s2), ali, kao sto rekoh, sacekajmo :)

Ja bih voleo kada bi vise vukao na S2 nego na S3, posto jelte izgleda nisam covek, posto je pravljeno za ljude :D

Djilkos zvani euroblok Takovo :D Bilo kako bilo ja nisam naletio na krsten izgled ni kod jednih, sem Apple-a imozda N4 :)

Meni htc odvaljuje sa dizajnom sa skoro svim modelima do sad. Steta sto nisu izbacili nesto kao note 2, pre bih htc uzeo nego samsung, al sta je tu je

Ima bre dosta primera dobrog a originalnog dizajna.. htc, sony, motorola pa i lg e sad sto su svi generalno losiji najboljih samsung modela to je druga prica..

mhm, sto se tice izgleda trenutno mi je htc one pobedio :)

Kontam da je to to - izmedju S2 i S3, hardver bas kako je i najavljen, i naravno, plastika.

Oblik spreda izgleda maaalo bolje od S3, ali sve ostalo ruzno. Nikakav pomak u dizajnu. Ovo hardversko dugme je ODVRATNO, kao i zadnja maska.

Srvarno ovo hardversko dugme je katastrofa,mogli su lepo da stave softverske dugmice,telefon bi bio mnogo elegatniji i lepsi.Bogme i zadnja maska nije nesto.

Slike su me odmah podsetile na ovaj koncept:

Samo sto je i ovaj koncept bolji.

Koliko gadan mobilni.. Mozda i ruzniji od s3 ako je to i moguce.. Da se bedni htc nije zezao sa kamerom i da je gurnuo normalnu od 8 ili od 13 mega oduvao bi ovu plasticnu kantu.. Ovako..

Poslednja izmena:
ma nema teorije ovo je s3 sa vecim ekranom. bukvalno :)

Ovo je neverovatno, kao da se sprdaju sa ljudima, u fazonu ''sigurno ce milioni ljudi dati bubreg za nas GS IV, ajde da ga napravimo od jos gore plastike i da bude jos ogavniji, cisto da im se malo popi*amo po facama'' :d

Poslednja izmena:
Ma i ako bude ličio na S3 ići će ko alva:d
Reč galaxy je postala simbol najboljeg telefona (bar u Srbiji) dok vide neki dobar mobilni pitaju jel to galaxy s3 jel taj bolji od galaxy-ja...;)

Auuu ko ce onda praviti za Galaxy teme? :)

Nazad
Vrh Dno