Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ili kupiš s4 odmah, nosiš ga do nove godine, prodaš tada za 400e i onda za te pare kupiš nexus :)

Ружно, ружно. Али, погледајте на ствар овако. Ако су продали 30 до 40 милиона С3 за пар месеци, значи да народ купује и тако ружан телефон, више гледа карактеристике од изгледа. Зашто мењати тим који добија. Побољшај екран и процесор, повећај мало батерију и РАМ, задржи исти дизајн и ето 100 милиона комада продатих до краја године (тек је почетак марта). Људи, јесте ли обратили пажњу на LG Optimus Pro. Ко може да пређе преко тога да нема Амолед екран, па ово је савршен телефон.

Koje nove godine.. Zar se ne ocekuje novi motorolin nexus vec u maju.. ? Imam neki osecaj da ce biti zmaj :)

Ma nema sanse da ovo bude SGS4 ... ;)

Ja bas mislim da ce biti ovakav.. Skoro svaka firma kada osili pocinje malo da se opusta,a ovde su se itekako opustili njihovi dizajneri i menadzeri... Sto je najgore i ovakvog ruznog ima da ga prodaju u 50+ miliona ,samo zato sto imaju bolesno agresivan marketing..

Poslednja izmena:
meni ga bogme nece prodati ako bude ovakav :)

Nece biti takav 100%. Verujem da ce biti kao ovo sa slike galaxy-s-iv-booting-up.jpg

Uvecana verzija S2 telefona :D

Ružan telefon je ružan telefon. Ni da mi plate ne bih nosio ovo.

Кажем ја...
Најгори телефон продат у највише примерака за гиниса је с3...
Хиперглејз пластика са водом која капље...
Очај и неће ме зачудити ако с4 баш буде овакав.....

Najgore od svega je sto mislim da se uopste ne bih iznenadio (sa dizajnerske strane) da je ovo stvaran primerak imajuci u obzir kako izgledaju S2 i S3. :|

vrlo moguce da je stvaran primerak. malo manji note2. gledam sad bas moj sivi note2 i ove slike i razlike su bas male. tanje ivice oko ekrana, blic ispod sociva kamere (kad se slika landscape ovo je skroz ok jer ja recimo cesto preklopim prstom blic slucajno...)

Кажем ја...
Најгори телефон продат у највише примерака за гиниса је с3...
Хиперглејз пластика са водом која капље...
Очај и неће ме зачудити ако с4 баш буде овакав.....

S3 je najbolji telefon trenutno i tako će biti bar do 14. marta. A mišljenja su kao...

S3 je najbolji telefon trenutno i tako će biti bar do 14. marta. A mišljenja su kao...

Može biti 5x najbolji novi S4, a ovakva sramota od dizajna je stvarno previše.

Kao što neko reče, izgleda kao oni kineski igračke laptopovi, samo što je ovo telefon.

Ja ne bih voleo da bude ovakav, mada s druge strane, ako bude, nece da me vuce da menjam S3 za njega i bacam pare bespotrebno :d

bice da je ovo taktikci, sad svi kukamo kako je ruzan i kad izadje neki malo manje ruzan bice wow koja lepota :D

Samsung i na cigli da napise Galaxy, ima da se proda u vise miliona primeraka.
Kupovace ga fenseri i oni koji hoce da se kurce, da kad ih pitas koji je to tel oni kazu brate S4 najnoviji.

Na žalost.

Nazad
Vrh Dno